Stirile din ziua: 1 martie 2018

Poli pierde cu Dinamo si „pica” de pe podium

Poli pierde cu Dinamo si „pica” de pe podium

După eşecurile de acasă cu CSM şi Steaua, Poli Timişoara nu a făcut faţă nici lui Dinamo. Bănăţenii nu au jucat rău, mai ales în prima parte, când au condus şi la două goluri, dar au plătit tribut unei apărări slabe şi unei „porţi” care nu s-a ridicat la nivelul aşteptat.

Invazie de caini vagabonzi in comunele de langa Timisoara. Primar: Sunt adusi noaptea, cu masina

Tot mai mulți câini fără stăpân apar în comunele de lângă Timișoara. De la o zi la alta, numărul lor crește, spre nemulțumirea localnicilor și a edililor. Primarul din Sînandrei este exasperat și spune că legea care îl obligă să facă adăpost de câini îl pune la cheltuieli pe care nu și le permite.

Apa calda si caldura vs. metrou si fantana. Slalom printre zeci de procese pentru societatea de termoficare

Să fim vizionari și să privim cu încredere spre un viitor în care Timișoara va avea și metrou, și fântână muzicală, și parcări, și inele de circulație ca la Viena. Dar ce facem când, în prezent, avem de rezolvat chestiuni mai din viața de zi cu zi, cum ar fi… apa caldă și căldura? Societatea de termoficare a orașului e sufocată de procese.

șantiere

Tot mai departe de realitate. Robu isi trece la realizari obiective nici macar proiectate

Primarul Nicolae Robu șochează din nou, în direct din Viena, unde aerul probabil e puțin mai tare. Într-o postare pe Facebook, în care își enumeră realizările de până acum, el trece un stadion de fotbal cu 15.000 de locuri, 30 de tramvaie Armonia, plus mai multe obiective a căror finanțare a fost obținută în perioada fostului primar.

Cristian Ispravnic DRDP Timisoara

Seful DRDP Timisoara, Cristian Ispravnic, in stare de crasa incompatibilitate. Exista si un precedent similar

La jumătatea lunii februarie 2017, un fost director al DRDP Cluj, Eugen Cecan, a pierdut definitiv un proces cu ANI. El a fost declarat incompatibil fiindcă a deținut simultan calitatea de consilier județean, respectiv de director al DRDP Cluj. Exact în aceeași situație se află și directorul DRDP Timișoara, Cristian Ispravnic, consilier județean în Arad.

Birouri ca-n filme, la Openville. Cum arata cea mai moderna cladire office din Timisoara / FOTO

Fețe prietenoase, în spații cu multă lumină, în care toți socializează și pare că munca este distractivă. Așa ar arăta, probabil, pentru mulți, spațiul ideal de muncă. Acum, acest lucru nu e doar desprins din filme, ci cât se poate de real, la Timișoara, în cea mai nouă clădire de birouri inaugurată în ansamblul mixt Openville.

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 1 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Samoil Șagovici (p), Ioan Plavoșin (p), Martir Cernăianu (p), Pompe Orezarie, orele 9 – 17; Sânmihaiu Român (p), Săcălaz, Utvin (p), Dudeștii Vechi – montare SM la clienți individuali, consumatori OMV Petrom – Zona Pordeanu, Giulvăz (p), orele 9 – 17.

Top