Stirile din ziua: 13 martie 2018

politie noaptea

Tragedie la Timisoara: O fetita de 4 ani a fost omorata de propria mama

Tragedie la Timisoara: O fetita de 4 ani a fost omorata de propria mama

Marți, 13 martie, este o dată care nu va fi uitată niciodată într-o familie din Timișoara. O mamă și-a omorât fiica de numai 4 ani, copila fiind găsită în vană, într-o baltă de sânge.

Pauza de doi ani continua. Fatada Operei Romane inca nu poate fi reparata

Fațada Operei nu va intra prea curând în reabilitare, deși există un executant al acestei lucrări încă de acum doi ani. Comisia Națională de Monumente trebuie să aprobe proiectul îmbunătățit, care încă nu este gata. Apoi e posibil să fie nevoie de o nouă licitație.

stpt

Modificari pe linia autobuzului 28

STPT anunță că, deoarece pe strada Țițeica a fost introdus sens unic de circulație, din 14 martie, va fi modificată ruta autobuzelor de pe linia 28. „Traseul va fi cel de bază, iar din Cartier Crișan va circula pe str. Vălișoara – str. Țițeica – str. Ismail – str. Luncani – str. Vălișoara – str.

Primaria Timisoara a incalcat legea in cazul Varsandan. Ministerul Culturii explica ce nu stie Rodica Aurelian

Îndepărtarea lui Lucian Vărșăndan de la șefia Teatrului German de Stat Timişoara nu are bază legală! O spune cât se poate de clar Ministerul Culturii, care explică și de ce studiile de Litere și Drept ale lui Vărșăndan nu au nicio relevanță în acest caz. Și, dacă tot s-a clamat atât de mult, dinspre Primăria Timișoara, respectarea legii, rămâne de văzut cine va răspunde pentru această situație penibilă.

Prefectura Timis a sesizat ISC in cazul portii de pe Calea Aradului. Primarul spune ca era sigura

Prefectura Timiș a sesizat marți Inspectoratul de Stat în Construcții referitor la poarta de intrare în oraș de pe Calea Aradului. Deși aceasta fusese curățată în toamna trecută de elementele periculoase, marți, pompierii au intervenit din nou luni. Primarul spune că el fusese informat că poarta e sigură.

A inceput reabilitarea de 2 milioane de euro a cladirii CJ Timis. Va dura 2 ani

Au apărut schelele și a început curățarea zidăriei. Se întâmplă la Palatul Administrativ de pe Bd. Revoluției, care va fi în șantier în următorii doi ani. Refacerea fațadei, înlocuirea tâmplăriei și a geamurilor și iluminatul arhitectural costă 9,3 milioane de lei, bani de la bugetul CJ Timiș.

Comitet pentru Situatii de Urgenta in Timis. Pompierii, cu ochii pe localitatile sub cod portocaliu de inundatii

Ca urmare a codului portocaliu de inundații pe râurile din bazinele hidrografice Timiş Bârzava, la Timișoara a fost activat Centrul Județean pentru Conducere și Coordonare Intervenții, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență. În Timiș a venit și un echipaj de la ISU Bihor, care a fost „cantonat” la Deta.

Top