Stirile din ziua: 6 martie 2018

pnl

Primarul Timisoarei ajunge la judecata Biroului Executiv al PNL

Primarul Timisoarei ajunge la judecata Biroului Executiv al PNL

Liberalii analizează subiectul legat de comportamentul primarului Timişoarei faţă de mass-media. O decizie va fi luată în Biroul Executiv al PNL, a anunțat purtătorul de cuvânt al partidului.

Drumul spre A1 prin Dumbravita, gata de extindere. Din cauza stalpilor de troleibuz, ar putea sa nu fie gata decat in 2022

Proiectul de lărgire la patru benzi a drumului care duce de la Timișoara la Dumbrăvița și apoi spre Giarmata și autostradă a fost, în sfârșit, semnat. Din cauza stâlpilor de troleibuz însă, șoseaua ar putea să nu fie gata mai devreme de 4 ani și jumătate.

Comisia de la Muzeul National de Arta a ajuns la Timisoara. Trebuie sa dezlege misterul Baba

O comisie de la Muzeul Național de Artă al României (MNAR) a ajuns marți la Timișoara, pentru a dezlega problema legată de cele 27 de tablouri semnate Corneliu Baba și împrumutate către Muzeul de Artă. Patru dintre acestea au declarate, de conducerea MNAR, „neidentificate, deoarece sunt depozitate în arhiva de artă plastică a muzeului, aflată în acest moment sub sigiliu”.

Protestul continua: jurnalistii l-au lasat pe primarul Timisoarei sa vorbeasca singur / VIDEO

Primarul Timișoarei a vorbit marți singur, timp de câteva zeci de minute. De fapt, a ținut un monolog în fața propriului telefon, în timpul obișnuitei conferințe de presă a PMT. Jurnaliștii au părăsit sala de consiliu, continuând astfel protestul început luni.

Podul Stefan cel Mare intra in santier. Primaria a facut economie de 1,8 milioane de lei la banii guvernului

Primăria Timișoara face economie și… la banii guvernului! Pe 5 martie a fost semnat contractul pentru reabilitarea Podului Ștefan cel Mare, adjudecat la o sumă cu 1,8 milioane mai mică decât cea care repartizată prin PNDL II. O firmă din Arad va reface podul, care ar trebuie să fie gata la începutului anului 2019.

Despre drepturi de autori, patente si design, la PRIA IT&C and Intellectual Property Timisoara

Specialiști, manageri, lideri si reprezentanți ai companiilor IT își dau întâlnire la conferința PRIA IT&C and Intellectual Property Timișoara. Unul dintre cele mai mari evenimente de inovație, tehnologie digitală si protecție IT&C din regiune va deveni cadrul ideal pentru a dezbate cele mai captivante teme din zona IT&C.

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 6 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Gh. Șincai (p), Vulturilor (p), N. D. Cocea, Recoltei (p), M. Millo, Martir C-tin Radu (p), Th. Palady (p), Arsenie Boca, Calea Urseni (p), I. Podlipny, D. Dinicu, J. Ehrler, N. Stoica de Hațeg, Pavel Stoica, Neajlov, Luță Iovițăț, E. Racoviță,

Top