Stirile din ziua: 23 martie 2018

O bucatarie de 16.000 de euro: cadou de Iepuras de la Iulius Mall

O bucatarie de 16.000 de euro: cadou de Iepuras de la Iulius Mall

Iepurașul a pregătit și în acest an premii atractive pentru clienții Iulius Mall Timișoara. O bucătărie completă și alte peste 5.600 de cadouri vor ajunge la cei mai norocoși dintre cei care își fac cumpărăturile din cel mai mare centru comercial din afara Capitalei.

In PNL Timis s-a instalat armonia. Robu: Tot ce s-a intamplat pana acum a fost din porniri launtrice

Președintele PNL Timiș admite că a făcut greșeli în relația cu primarii liberali, dar spune că totul a fost doar din dorința de a a face lucrurile să funcționeze în filială. Acum e pace, spune Nicolae Robu, după ce, în ultima ședință a BPJ, au fost anulate alegerile de la Sânnicolau Mare, iar Dănuț Groza a fost numit președinte interimar.

„MCV”-ul lui Robu la Poli s-a terminat? S-o stim acum, nu la finalul campionatului

La finalul campionatului trecut, în care Poli Timișoara a reușit rara performanță de-a se salva de la retrogradare, deși începuse competiția cu un pasiv de 14 puncte, bucuria antrenorilor și staff-ului administrativ a fost de scurtă durată.

Universitatea Politehnica l-a sarbatorit pe Victor Vlad. Planuri mari de Centenar / FOTO

Universitatea Politehnica Timișoara a deschis, vineri, seria evenimentelor dedicate unui dublu centenar: cel al Marii Unirii și propria aniversare. A fost ziua în care a fost celebrat unul dintre ctitorii Școlii Politehnice timișorene, profesorul, inginerul și arhitectul Victor Vlad.

Editorial de Eugen Sasu

Primarul si-a pus niste „oua”, dar nu-s bune nici astea

Deși sunt tentat să-i dau dreptate lui Nicolae Robu în angoasa cu sancționarea imposibilă a angajaților municipalității, nu exclud din start nimic. Nici că un primar, poate chiar cel în funcție la Timișoara, poate abuza de un salariat, făcându-i zile grele până eliberează postul pentru un „meritocrat” de la partid.

Analiza imobiliare.ro

Specialistii in imobiliare: Programul Prima Casa a ajuns sa creeze monstri

În cadrul ediției naționale a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare (CPI), organizată de Imobiliare.ro, a avut loc o conferință moderată de jurnalistul Moise Guran, principale teme abordate fiind noile dezvoltări de locuințe, construcțiile verzi, dar și programul Prima Casă. Principal idee a fost că nu există niciun scenariu potrivit căruia cererea de locuințe va stagna în următorii zece ani.

Brantner preia şi deszăpezirea Timişoarei

Deszapezire SF la Timisoara. Vei putea verifica de pe telefon daca trec masinile pe strada ta

Ți se pare că pe strada ta nu au trecut utilajele de deszăpezire? În viitor, vei putea verifica de pe telefon. Asta susține primarul Nicolae Robu, care spune că viitoarele contracte vor fi atât de tehnologizate, încât se va ști în fiecare secunda ce fac utilajele. Există însă un risc.

25 de utilaje, la deszapezire pe strazile Timisoarei

La Timișoara ninge fără oprire de joi seară, așa că societățile care au contracte de deszăpezire cu primărie au scos pe străzi toate utilajele. Oricum, cel puțin o treime din artere nu sunt cuprinse în contracte. Între timp, pompierii au fost chemați să îndepărteze zăpada de pe acoperișul clădirii de pe CD Loga 1.

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 23 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mureș (p), I. Miloia (p), Traian Vuia (p), Migdalului, Arcidava (p), Ulpia Traiana (p), orele 9 – 15; Sânmihaiu Român – zona partea dreaptă spre Săcălaz, Utvin (p), Săcălaz – str. III nr. 216, Dudeștii Noi (p), Jupânești, Dudeștii Vechi –

Top