Stirile din ziua: 8 martie 2018

Leii din Banat castiga duelul cu Leii din Bihor si sunt la un punct de locul 1

Leii din Banat castiga duelul cu Leii din Bihor si sunt la un punct de locul 1

Evoluţie solidă, perseverenţă şi atitudine în momentele importante. BC SCM Timișoara a învins joi seară pe CSM CSU Oradea la o diferenţă de 12 puncte, după un meci pe care l-a dominat cap-coadă.

Călin Dobra

PSD Timis, soldatel disciplinat la congresul national. Nu propune niciun candidat

PSD are sâmbătă, 10 martie, poate cel mai controversat congres din istoria sa. Va fi aleasă întreaga structură a partidului, cu excepția funcției de președinte, ocupate de Liviu Dragnea. Social-democrații susțin cu forța egalitatea de gen, oferind câte 8 posturi de vicepreședinte regional pentru femei și bărbați. PSD Timiș nu are candidați.

La Primaria Timisoara se anuleaza pe banda rulanta concursuri. Inca un cartonas rosu pentru Rodica Aurelian, dar degeaba

Primăria Timișoara are un adversar redutabil în încercarea de a atrage oameni competenți care să lucreze în administrație. Este chiar Serviciul de Resurse Umane al instituției, al cărui șef, Rodica Aurelian, își face propriile legi. Că din cauza lor Agenția Națională a Funcționarilor Publici a anulat două concursuri în două luni pare a fi doar un detaliu.

Parcaj de „taricean”. Deputatul Cucsa si-a „tras” trotuar / Drept la replica

Miercuri, 7 martie, undeva între orele 14 și 14,30, pe o stradă între Piața Sinaia / Kuttl și Piața Maria. Întregul trotuar este „arestat” de un automobil parcat cu un tupeu nemaivăzut. Și nevăzut nici măcar de polițiștii locali, care altfel sunt degrabă „vărsători” de amenzi, chiar și când, pentru două minute, ai urcat cu o roată pe un trotuar.

calea aradului

Anularea autorizatiei pentru poarta de pe Calea Aradului, suspendata. Primaria contesta un raport al ISC

Prefectura Timiș a cerut în instanță anularea autorizației de construire pentru modernizarea porții de pe Calea Aradului, emisă de Primăria Timișoara în octombrie 2014. Tribunalul Timiș a decis însă suspendarea procesului, până va fi judecată contestația depusă de PMT la un raport al Inspectoratului de Stat în Construcții.

Incep inscrierile in clasa pregatitoare. Scoala 24 Timisoara are cele mai multe clase propuse

De joi, 8 martie, vă puteți înscrie copilul în clasa pregătitoare. Au început înscrierile, iar părinții sunt așteptați la școli pentru a depune cererea și actele necesare. Aveți posibilitatea să faceți acest lucru și online, dar tot trebuie să ajungeți, totuși, și la școală. Peste 6.000 de locuri sunt disponibile în Timiș.

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat joi, 8 martie, întreruperi de enerhie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Topolovățu Mare (p), orele 9 – 15; Sânmihaiu Român (p), Utvin (p), Moșnița Nouă – str. Nucilor, Brestovăț (p), Hitiaș (p), Icloda (p), Dudeștii Vechi – montare SM la clienți individuali, Petrom – consumatori Zona Pordeanu, orele

Top