Stirile din ziua: 29 martie 2018

Performanta incredibila! Informatica isi apara Cupa Romaniei dupa o finala nebuna

Performanta incredibila! Informatica isi apara Cupa Romaniei dupa o finala nebuna

Cu siguranţă sunt prea puţine adjective, dar şi superlative pentru a caracteriza ceea ce s-a întâmplat în finala Cupei României la futsal. Informatica Timişoara, o echipă cu un colectiv redus, dar strâns unit, care de mult nu au mai văzut salarii, a trecut după o partidă absolut nebună de favorita favoritelor, campioana Autobergamo Deva. Trupa

Poli bate CSM Fagaras si ramane pe podium

Penultima rundă a sezonului regulat a programat pentru băieţii de la Poli un meci lejer, acasă contra celor de la Făgăraş. Chiar dacă niciun meci nu este dinainte câştigat, violeţii şi-au respectat statutul şi au muncit pentru victorie. Aşadar, după 60 de minute de handbal de bună calitate, SCM Poli a trecut de echipa braşoveană

cultură

Premiu de 5.000 de euro pentru Memoriile Cetatii, un proiect care apropie artistii si comunitatea locala

10 zile x 10 cartiere = 100 de ani de unitate și re-inventare. Se întâmplă la Timișoara, unde, în anul Centenarului, Asociaţia Timişoara – Capitală Culturală Europeană își propune să apropie artiștii, comunitatea locală și artiștii. Va fi premiat cu 5.000 de euro proiectul de „scenă” mobilă care să servească acestui scop.

Informare privind depunerea solicitarii de emitere a avizului de gospodarire a apelor

INFORMARE. Privind depunerea solicitării de emitere a avizului de gospodărire a apelor. Această informare este efectuată de: SC FERMA GALICIU SRL, cu sediul în Mun. Lugoj, str. Oltului, nr. 24, jud. Timiș, tel 0256-305684, ce intenționează să solicite de la ADMNISTRAȚIA BAZINALĂ DE APĂ BANAT avizul de gospodărire a apelor pentru „ÎNFIINȚARE PLANTAȚIE POMICOLĂ CU

Dezbatere publica fara concluzie. Robu, catre consilierii PSD: Ce sediu meritati din patrimoniul Timisoarei?

Mai rămâne PSD în clădirea de pe malul Begăi? Nu se știe, iar dezbaterea publică organizată, joi, la primărie, n-a găsit un răspuns. Primarul Nicolae Robu spune totuși că se gândește serios dacă „Grupul împotriva Timișoarei” mai merită să primească ceva „de lux”.

UVT vrea sa faca parcare la Punctele Cardinale. Robu: Urmeaza sa anunt si o alta idee-soc

Universitatea de Vest vrea neapărat să facă parcare în zona fostei popote de la strada Oituz, într-un parteneriat care să nu includă municipalitatea. Primarul Nicolae Robu se declară mulțumit dacă s-ar face așa ceva și spune, pe de altă parte, că există și o altă „idee-șoc” care implică același campus.

PNL va vota sala polivalenta la Giroc in secunda 2. Nicu Bitea a anuntat in plenul CJ in ce conditii

Compania Națională de Investiții nu spune încă nici da, nici nu, dar schimbul de replici pe tema sălii polivalente continuă între primărie și consiliul județean. Ultimul episod s-a consumat în plenul CJ, unde Călin Dobra l-a întrebat direct pe Nicu Bitea dacă liberalii vor vota pentru polivalentă la Giroc. Acesta i-a spus că… în secunda 2, dar în anumite condiții.

Daca luati bicicleta de pe malul Begai, pedalarea costa! Sistemul VeloTM din oras ramane gratis

Mersul cu bicicletele cumpărate de primărie costă! Cel puțin dacă veți lua vehiculele din rastelele de pe malurile Begăi. O pedalare de o oră va fi 2 lei sau 2,5 lei, pentru că așa prevede proiectul de reabilitare a malurilor. Consilierii locali vor stabili exact tariful.

Top