Robu trece la un alt nivel al jignirilor: Exista mai multe variante de prostitutie. Sunt singurul din tara care-mi permit sa spun adevarul

Plecat la Viena în ultima saptamana, primarul Nicolae Robu a revenit vineri si a decis ca e momentul sa continua lupta cu jurnalistii. Asta, pentru că unii dintre ei au îndrăznit să scrie că orașul arată neîngrijit si au fost probleme cu termoficarea. Edilul sustine oricum ca el este cel mai “tare organism de presă” si chiar se mandreste cu faptul ca jigneste reprezentantii mass-media.

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a ajuns la concluzia ca este nu doar cel mai bun edil pe care l-a avut orasul de pe Bega, ci si cel mai bun reprezentant al mass-media. N-a putut spune asta fără jigniri, asta după ce, la o conferinta de presa pe care chiar el a convocat-o, a decis că nu e cazul să răspundă la intrebări, fiind ocupat cu monologul în fața telefonului mobil. Vineri dimineata, edilul ii făcuse pe ziaristi “paraziti sociali” care traiesc din taxe de asmutire. După ce a intarziat cateva zeci de minute la propria conferinta de presa, venind direct de la Viena, Robu a incercat, in prima faza, sa-si explice afirmatia facuta cu cateva ore inainte. Ce-a iesit? O nouă tură de jigniri. “Sunt tot felul de… nu sunt jurnalişti, că eu ştiu ce fac… ei trăiesc din acea taxă de protecţie sau asmuţire pe la terase, acolo stau, şi sunt cu mintea tulbure de ce consumă din susţinerea celor pentru care reprezintă tonomat. Asta sunt: tonomat. Nu vreau (n.r. – să numesc jurnaliştii la care fac referire) (…) Eu sunt, după câte constat, cam singurul în ţară care îmi permit să spun lucrurilor pe nume, pentru că eu n-am timorări în faţa nimănui. În ochii mei cine a decăzut sub un anumit nivel nu o să se mai reabiliteze niciodată”, a spus edilul.

În momentul in care i s-a cerut sa faca totusi nominalizari, pentru că nu este corect să generalizeze, Robu a răbufnit. “Există mai multe variante de prostituţie, nu numai pe centuri. Există şi altfel de prostituţie, care e cel puţin la fel de gravă. Eu n-am făcut nominalizări, am scris clar: respect jurnalismul, respect jurnaliştii, e o profesie care presupune foarte multe. Unii le au, alţii nu le au. Eu n-o să tratez niciodată egal pe toată lumea, pentru că suntem la egalitate de şanse”. Pentru că se aflau la o conferinta de presa, jurnalistii au insistat, asa că au avut parte de o nouă tiradă. “Nu mă întrerupeți, vă rog frumos. Nu se poate, că tocmai prezint ceva și ne urmăresc foarte mulți oameni care trebuie să înțeleagă ce prezint. Nu vă merge diversiunea cu a mă întrerupe să nu poată urmări cei care sunt în fața calculatoarelor. Vă convine, stați aici, nu vă convine, la revedere. Și așa numai mizerii scrieți, nu lucruri reale, că probabil atâta pricepeți, că altfel nu știu cum să îmi explic, că într-o vreme scriați în acord cu realitățile, dar probabil că s-a schimbat ceva în privința celor cu fisele la vreun tonomat în oraș. La revedere!”, a continuat primarul Timisoarei.

Atitudinea sa i-a facut pe reprezentantii celor mai importante publicatii din Timisoara sa paraseasca sediul PNL. Robu a continuat nestingherit: “Sunt cel mai tare organism de presă din Timișoara, cu pagina mea de Facebook. Așadar, vreți să veniți aici, nu vreți să veniți, la revedere, eu îmi văd de treabă. Nu e nicio problemă, nu contează. Eu am 35.000 fără niciun cent”. Edilul nu este la prima iesire total lipsita de eleganta fata de jurnalisti, carora le-a transmis, acum doi ani si jumatate, ca nici macar nu se pot apropia de sireturile lui. Robu uita insa ca Monitorul Primariei, in care apare cu poza, uneori, la fiecare a doua pagina, este unul singur… Altfel, edilul a continuat conferinta, explicand, pentru a nu stim cata oara, cat de grozav este campusul sportiv care va aparea in zona actualului stadion “Dan Păltinisanu”. Macheta de polistiren, cu pomisori, a fost realizata acum mai bine de doi ani si jumătate si din ea nimic nu exista in acest moment. Nici macar in stadiul de proiect.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

21 comentarii pentru acest articol

Psihiatru a spus: (martie 2nd, 2018 at 18:40 )

Este un real atac de schizofrenie.
Pana acum cateva zile manifestarile lui erau ceva mai mici dar in ultimile zile demonstreaza un comportament paranoic evident

spectator a spus: (martie 2nd, 2018 at 19:07 )

E dus rău cu pluta, săracu’. Trăiește în universul lui închis și oricine îl deranjează în visare devine inamicul lui. Bine a făcut Ciuhi că l-a urecheat. Cât despre PNL ce să mai vorbim? Va pieri glorios în Timiș datorită acestui caraghios.

Ion Oncescu a spus: (martie 2nd, 2018 at 19:19 )

Nu sunt fan Robu. Insa, oameni buni, lucrurile stau cam asa: in perioada Ciuhandu( 4 mandate !!!) nu s-a realizat NIMIC! NIMIC!!! Robu a schimbat fata orasului MULT in bine. Zilnic aud nemultumiti care se iau de transport. In 5 ani de zile nr masinilor a crescut de 10 ori!!!!! Orasul a fost construit inghesuit in perioada comunista. Strazile nu se mai pot largi!! Iar romanul, dupa cum bine stim toti, merg si pana la colt cu masina! Ce a facut Robu pt Timisoara nu a facut si nu va mai face nimeni!! Faptele o dovedesc!

Halasz Milionar a spus: (martie 2nd, 2018 at 20:06 )

Zdai seama

Ovidiu a spus: (martie 2nd, 2018 at 20:18 )

@Ion Oncescu, e adevărat că nu sunteți „fan Robu”, sunteţi sclav Robu sau cum ar spune alţii, lingău. Pentru că nu vă aduceți aminte NIMIC din perioada ’96-2012 v-a făcut Gheorghe Ciuhandu o recapitulare azi, 02.03.2018, căutaţi în presa locală și vă veţi împrospăta memoria în caz că aţi fost în Timișoara în acea perioadă. Printre altele TOT ce a „realizat” Robu până acum reprezintă înfăptuirea proiectelor depuse și finanţate pe vremea lui Ciuhandu sau lucrări plătite dintr-un buget crescut sănătos în vremea „fostei administrații”. Ca primar, Nicolae Robu se poate lăuda doar cu echipa de fotbal mutată de la Recaș, cu palmierii și mușcatele de la fiecare pod și pasaj, cu vapobuse și electrocare care nu pot circula și cu distrugerea pieţei Libertăţii.

În final aveţi dreptate. Da, e adevărat, faptele o dovedesc: o asemenea degradare a orașului ca cea produsă de Nicolae Robu n-a făcut și probabil nu va face nimeni vreodată.

spectator a spus: (martie 2nd, 2018 at 20:50 )

@ion oncescu, dacă Ciuhandu ar fi candidat pt. a cincea oară și nu ar fi fost USL, Robu nu ar fi ajuns niciodată primarul Timișoarei. A avut noroc orb. Pur și simplu!

leo di taio a spus: (martie 2nd, 2018 at 21:18 )

„BOCSIGUS” ARE PROBLEME MEDICALE GRAVE LA „MANSARDA” RECOMAND O CAMASA
.Daca PNL-istii nu iau masuri sa scape de acest individ sa il excluda din partid, atunci sigur se „sinucid politic” in TIMISOARA.

blue a spus: (martie 2nd, 2018 at 21:51 )

Si uite asa nu mai trece PNL-ul pragul la urmatoarele alegeri. Cu cimpanzei, naslei, moldovence si obi wan kenobe … Dar totusi, in partidul ala nu exista si indivizi lucizi care sa-l trimita pe asta unde ii e locul, ca se pare ca familia nu o face.

Ion Oncescu a spus: (martie 2nd, 2018 at 22:24 )

@Ovidiu
1. Invata, te rog, limba romana.
2. Intr-o dezbatere trebuie sa aduci argumente daca vrei sa fii credibil.
3. Trezeste-te la realitate, amice!

@ Spectator: Daca Ciuhandu ar fi putut candida si ar fi castigat pt a 5a oara fotoliul de primar, astazi inca aveai buda in curte.

Ion Oncescu a spus: (martie 2nd, 2018 at 22:25 )

@Ovidiu
1. Invata, te rog, limba romana.
2. Intr-o dezbatere trebuie sa aduci argumente daca vrei sa fii credibil.
3. Trezeste-te la realitate, amice!

Ion Oncescu a spus: (martie 2nd, 2018 at 22:28 )

@leo di taio
Actori incumbit probatio!

alex a spus: (martie 2nd, 2018 at 22:44 )

Citind acest articol imi dau seama ca Robu avea dreptate despre jurnalistii astia.

robu supremul a spus: (martie 3rd, 2018 at 08:55 )

nimeni nu castiga 4 mandate pe nimic.
oncescule, sterge spuma de la gura si explica mizeria si blocajele ani de-a randul, ori de cate ori ninge.
a cumparat 7 vapoare cu bani grei, in loc sa cumpere masini de curatat zapada.
civilizatie inainte de obsesiile si frustrarile unui comunist decrepit ca robu.

Gabi a spus: (martie 3rd, 2018 at 11:20 )

@Ion Oncescu puti a pupincurist .

Corto Maltese a spus: (martie 3rd, 2018 at 12:02 )

Din ultimele lui răbufniri de ură și paranoia (plus egolatria de rigoare), Robu arată tuturor că are probleme de comportament și de ordin psihiatric destul de grave. Numai pentru felul oribil în care vorbește presei și întregului oraș (amintițiu-vă de câte ori nu i-a jignit pe timișoreni atunci când nu l-a aplaudat nimeni) acest individ nu ar mai avea ce căuta la Primăria. Primarul este în acel post ca să servească orașul, nu invers. Timișoara nu trebuie să devină locul de joacă al unui individ bolnav psihic (asta-i tot mai clar), megaloman, mincinos, răzbunător, incapabil să lucreze în echipă. Cât despre Monitorul cu care se laudă Robu, cu cel puțin 7 poze de-ale lui în fiecare număr (nici Ceaușescu n-avea atâtea prin ziare), nu-l mai citește absolut nimeni. Numai baliverne acolo și nimic util. PNL-ul va lua calea PNȚCD-ului, cel puțin în Timișoara, dacă acest bufon jalnic va mai rămâne multă vreme în partid. Eu sper ca Timișoara să scape de Robu în alegerile din 2020.

anteconbega a spus: (martie 3rd, 2018 at 14:30 )

ALDE ROBU are un limbaj de codoş. Staful de yesmani din dosul Robului ar trebui să citească volumul de versuri „Bordelul rozelor” publicat de un venerabil gazetar timişorean în anul 2016.

Ion Oncescu a spus: (martie 3rd, 2018 at 14:50 )

@robu supremul
Prostia ta e infinita amice. Esti mai prost decat Gabi, ceea ce e mare lucru!

Radu a spus: (martie 3rd, 2018 at 15:38 )

@Ion Oncescu . In perioada ciuhandu s-au facut multe marsavii si multe ii sunt de reprosat. Si pe buna dreptate. Dar sa spui ca nu s-a facut nimic si ca doar Robu a facut nenumarate lucruri bune, e un simplu act de pupincurism jegos. Vezi recentul raspuns a lui ciuhandu. Da insira si el ca robu o multime de fapte „marete”. Dar multe lucruri pe care le spune, mult prea multe pentru fanii/pupincuristii robului, sunt reale. Robu le neaga cu aroganta idioata. Si isi aroga merite inexistente. Samd. Problema nu e ca nu se face. Ci ca nu se face destul, cum trebuie, cu viziune pentru viitorul orasului. Cu bani europeni. Si cu cata aroganta se respinge orice intrebare carevnu e pe plac. Robu e bolnav psihic iar sustinatorii nu vor sa vada asta. Sau sunt defecti si ei, saracii.

anteconbega a spus: (martie 3rd, 2018 at 16:25 )

O acuză maximă: „Robu e bolnav psihic, iar sustinatorii nu vor sa vada asta.”. Oare consilierul personal Dorel Borza, care a fost prefect de Timiş şi viceprimar, are cumva orbu’ găinilor?

Radu a spus: (martie 3rd, 2018 at 16:39 )

@anteconbega. Scurt: Interesul, poarta fesul!

anteconbega a spus: (martie 6th, 2018 at 16:45 )

@Radu. Fără discuţie. Şi Borza nu e singurul. E ca şi la C.J.T. Oameni suntem, n’aşa?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara

Școala generală nr. 1 din Timișoara, situată în Fabric, va fi transformată în școală verde inteligentă. Atingerea acestui deziderat va mai dura, deocamdată primăria a anunțat că va lansa licitația pentru găsirea unei firme care să se ocupe de proiectare și execuție. Investiția este finanțată din fonduri PNRR pe care Primăria Timișoara le-a atras anul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

robu si popoviciu

Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat

Fostul secretar general al PNL Timiş, Alin Popoviciu a fost reprimit în PNL, cu braţele deschise. Popoviciu este considerat un apropiat al actualului preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga. În schimb, Cătălin Iapă, yesman-ul fostului preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, a fost refuzat. De asemenea, au fost respinse şi adeziunile de reintegrare în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul

CSM Petrolul Ploieşti a redus din diferenţă în seria decisivă pentru rămânerea în liga de elită la baschet masculin. A fost 83-79 în meciul trei din seria cea mai bună din cinci partide, într-un joc disputat pe teren prahovean. După trei partide Timişoara rămâne în faţă, 2-1 la general. Partida disputată luni seara a fost...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Linia feroviară dintre Caransebeș și Craiova va beneficia de 20 de miliarde de lei în vederea reabilitării. Proiectul era blocat, fiind necesară actualizarea indicatorilor tehnico-economici. De asemenea, a fost emisă autorizația de construire pentru alte două tronsoane de cale ferată, aflate între Ronaț Triaj/Timișoara și Glogovăț/Arad. Majorarea prețurilor la materialele de construcții, a transporturilor și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Fostul secretar general al PNL Timiş, Alin Popoviciu a fost reprimit în PNL, cu braţele deschise. Popoviciu este considerat un apropiat al actualului preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga. În schimb, Cătălin Iapă, yesman-ul fostului preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, a fost refuzat. De asemenea, au fost respinse şi adeziunile de reintegrare în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat
Specialişti aşteptaţi la un eveniment de tradiţe organizat sub egida UPT. Asociația de Sudură din România, în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara, Academia de Științe Tehnice din România, Filiala Timișoara și Sucursala ASR Timișoara organizează, în zilele de 18-19 aprilie 2024, la Facultatea de Mecanică a UPT (Bd. Mihai Viteazu nr. 1), Conferința „SUDURA 2024”,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Eveniment ce aduce aminte de o tradiţie politehnică importantă, sudura
Școala generală nr. 1 din Timișoara, situată în Fabric, va fi transformată în școală verde inteligentă. Atingerea acestui deziderat va mai dura, deocamdată primăria a anunțat că va lansa licitația pentru găsirea unei firme care să se ocupe de proiectare și execuție. Investiția este finanțată din fonduri PNRR pe care Primăria Timișoara le-a atras anul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara
Titu Bojin nu mai candidează pentru preşedinţia CJ Timiş. S-o fi săturat şi el, după ce la ultimele alegeri locale a obţinut doar 4,06, pe atunci candidând pentru ALDE. Acum e lider judeţean al PUSL, partidul fondat şi controlat de fostul turnător la securitate Dan Voiculescu. Zilele trecute, Bojin a anunţat că PUSL nu va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (2). Timişul are o nouă „echipă câştigătoare”: Piedone-Bojin. Secta „Robiştilor” promovează unul dintre cele mai insalubre personaje din spaţiul public
Premisă: * Marile companii din IT&C din Statele Unite ale Americii au concediat zeci de mii de angajați în ultimele 18 luni; * Din experiența crizelor precedente, mișcările din piața globală se simt în România la o diferență cuprinsă între șase și nouă luni față de momentul declanșării în SUA; * Pentru a avea o...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Analiză: Valul de concedieri din SUA, în domeniul IT&C, nu s-a resimțit în vestul României. Rata de angajabilitate a studenților UPT aproape de 100%
Intrat în cursă perntru un nou mandat de primar al Dumbrăviţei, Horia Bugarin afirmă că are de luptat cu cea mai mizerabilă campanie făcută până acum, în spatele căreia se ascund mafia imobiliară şi lumea interlopă. Principalul contracandidat al lui Bugarin este latifundiara Alina Sperlea (PSD-PNL), o afaceristă cu averea ascunsă.   Primarul Dumbrăviţei, Horia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Horia Bugarin intră oficial în cursa pentru un nou mandat de primar al Dumbrăviţei: “Haideți să ne opunem împreună mafiei imobiliare și interlopilor!”
Primăria Timișoara a anunțat amplasarea a nouă cișmele de apă potabilă  în 6 parcuri administrate municipalitate: Parcul Copiilor (2), Parcul Civic (3), Parcul Central (1), Parcul Alpinet (1), Parcul Catedralei (1), Parcul Adolescenței (1). Prima cișmea a fost deja montată în Parcul Adolescenței. În această săptămână, va fi dată în folosință și cea din Parcul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În șase parcuri din Timișoara vor fi amplasate cișmele cu apă potabilă
DRDP Timișoara a anunțat că în această seară (16 aprilie), de la ora 20 până la miezul nopții, 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐞𝐦𝐢𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐫𝐨𝐯𝐢𝐧𝐢𝐞𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐧𝐮 𝐯𝐚 funcționa în 𝐏𝐓𝐅 Moravița, 𝐏𝐓𝐅 Jimbolia și 𝐏𝐓𝐅 Cenad, din judetul Timiș, ca urmare a lucrărilor de îmbunătățire a infrastructurii rețelelor de comunicații de date puse la dispoziție de către...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se întrerupe temporar emiterea de roviniete în punctele de trecere a frontierei din Timiș
Top