Timișoara s-a pus în mișcare. Aproape 4.000 de alergători la startul Timotion / FOTO

Aproape 4.000 de alergători s-au aliniat la startul ediției din acest an a Timotion, festivalul caritabil al alergării din urbea de pe Bega. Alergătorii susțin proiectele a 18 ONG-uri din oraș. Le puteți susține și voi, chiar dacă nu alergați…

Duminică, de dimineață, s-a dat startul în primele curse din cele șase care vor avea loc în această zi însorită la Timotion. Aproape 4.000 de alergători au spus prezent la start. La ora 9 s-a dat startul în Semimaratonul Profi (21 km), iar la ora 9,05 au plecat în cursă aleargătorii în Crosul MGI Coutier (10.5 km), iar la ora 9.15 au plecat cei care participă la Crosul Visma (6 km). Urmează alte trei curse. La ora 10,30 – Start Cursa Ness „Distracție pe roti” (~1 km), ora 11 – Start Cursa Flexik pentru familii cu copii (~1 km), ora 11,30 – Start Crosul Continental (2 km). La ora 12,30 va avea loc festivitatea de premiere.

Participanții aleargă și susțin, prin taxa de înscriere, proiectele care au nevoie de finanțare. Pentru a vedea aceste proiecte intrați aici. Chiar dacă nu alergați, puteți dona direct, pe site-ul mai sus menționat, bani pentru susținerea acestor prpoiecte. Cele 18 ONG-uri care au nevoie de finanțare au venit în în Piața Libertății din Timișoara pentru a-și prezenta proiectele și a alerga pentru ele. Timotion este organizat de Asociația Club Sportiv Alergotura și Fundația Comunitară Timișoara.

We cannot display this gallery
Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

aeroportul-timisoara-700x280-01

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

iulius-mall-timisoara-craciun_728x90

Social vezi arhiva Social