Cum insulta primarul Robu inteligența timisorenilor. Cazul Cinema Studio

Un nou scandal stă să izbucnească în interiorul primăriei timișorene conduse de Nicolae Robu. Da, e adevărat că mucaliții, și nu-s puțini, bagă mâna în foc că primăria e condusă de facto de Sanda Greblă, Robu fiind mai degrabă un fel de purtător de cuvânt al instituției. Dar să trecem peste astfel de răutăți și să revenim la subiect. Pe pagina de Facebook Radio Erevan TM a apărut un articol suficient de documentat astfel încât să nu-l ignori. Potrivit acestuia, în cinematograful Studio, recent intabulat de primărie, s-ar amenaja o pizzerie. Oamenii dau chiar numele firmei care s-ar ocupa de designul interior. Și mai interesant este faptul că proprietar al pizzeriei ar fi un anume Bebe. Bun, or fi mii de „Bebe” în Timișoara, numai că „Bebe”-le în cauză este iubitul amintitei Sanda Greblă. Pentru cine nu-și amintește, el a fost protagonistul unui alt mare scandal, când primăria a vrut să-l scoată dintr-un spațiu de la Sala Olimpia pe fostul culturist Florin Teodorescu, pentru a-i face loc lui… Bebe. Care Bebe mai deține o terasă în Piața Victoriei.

Pus în fața subiectului, primarul Nicolae Robu a reacționat în stilu-i caracteristic, afirmând că „numai o minte bolnavă poate să lanseze astfel de afirmații”. Totuși, el a recunoscut că, plimbându-se cu soția prin zonă, a văzut o persoană care iese din cinematograf cu produse agrolimentare. (Cei de la Radio Erevan susțin că a fost vorba de angajații lui Bebe.) Și ce face primarul când vede că niște indivizi intră și ies dintr-o proprietate a primăriei ca la ei acasă? Sună la Poliție? Nu. Sună măcar la Patrimoniu ca să întrebe ce se întâmplă? Nici măcar. Nu face nimic altceva – cel puțin asta a declarat – decât să… schimbe yala.

Nu mai contează acum că unii spun că și după schimbarea yalei s-a intrat și s-a ieșit cu produse alimentare. Contează aici că primarul cam insultă inteligența timișorenilor cu o astfel de declarație. Și o face la modul grosolan, fiind clar că acoperă ceva. Să pun altfel problema. Dacă Robu vedea că în casa lui sau într-o proprietate de-a sa în care nu locuiește niște necunoscuți fac amenajări interioare și cară marfă, ce făcea? Nu suna oare la Poliție? Nu încerca să vadă cine s-a instalat pe „tarlaua” sa? Se mulțumea doar să schimbe yala? Mă tem că nu. Iată însă că, dacă pe o proprietate a primăriei, cineva s-a instalat ca la el acasă, pe primar nu pare să-l intereseze. Nici cine e, nici ce caută acolo, ce lucrări face, dacă a transformat spațiul în depozit etc. Faptul că n-are astfel de curiozități te duce cu gândul automat la faptul că domnul primar știe foarte exact cine a ocupat, cu de la sine putere, un spațiu al primăriei.

Evident, contează cel mai mult acum ce se va întâmpla în viitor. Robu a spus că nu se va face nicio pizzerie. Dar dacă dșoara Greblă va plezni cu tocurile de podea și va spune: „Vreau cinematograful!”? Or, se știe că și dl Robu e om și are o slăbiciune: dorințele grațioasei sale subordonate Sanda Greblă, la care se supune bucuros, vorba lui nenea Iancu. Iar când va fi întrebat de pizzerie, parcă îl văd deja vorbind supărat că el este un „spirit al adâncurilor”, un demiurg. Că el are viziuni, proiecte gigantice: metrou, stații spațiale, canal Bega – Oceanul Atlantic etc. Că de acolo sus, foarte sus unde e nu poți să-l cobori în banalități de acest gen, precum închirierea unei pizzerii. Și chiar așa, doar nu primarul închiriază spații, ci angajații primăriei. Adică subordonații dșoarei Greblă.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

5 comentarii pentru acest articol

Poli 21 a spus: (aprilie 18th, 2018 at 20:36 )

Mai ziaristule, unde ai scris mizeria asta, pe terasa lui bebe ?

 
Emil a spus: (aprilie 19th, 2018 at 01:07 )

După cum se știe deja, Primăria Timișoara este a Sandei Greblă, nu a Robului. Ipochimenul, care se crede genial, un luceafăr al planurilor de mare anvergură cu care va urca Timișoara până-n galaxia Andromeda, nu-i decât unealta, fațada cu pleată ca o cioară moartă a Greblei respective. Cred că este doar o chestiune de timp până când Bebele Greblei va atârna și firma Pizzeria Studio și va demonstra cu „acte în regulă” că fostul cinematograf a fost moștenit de la tat-su. Care-l are de la bunicu-său, încă de pe vremea lui Franz Iozef. Oricum ai întoarce-o, Robu apare într-o postură absolut jalnică și penibilă. Primăria a devenit o adunătură de profitori și bișnițari de toate calibrele, corupți și incompetenți. Soarta Timișoarei pare pecetluită.

 
Gepetto a spus: (aprilie 19th, 2018 at 09:59 )

Pinocchio are o apetenta pentru personaje gen Bebe si Grebla, fapt dovedit de sprijinul permanent acordat terasistilor si birtasilor din oras, ca sa nu mai vorbim de clubisti. EL crede ca liberalismul se rezuma la a fi liber sa faci orice dupa bunul plac si, nu in ultimul rand, ca adevaratul liberal este micul „om de afaceri” care invarte bani prin bucatarii, restaurante, cluburi si terase, profitand de angajati, clienti si autoritati. Asa sunt toti cei din jurul lui Pinocchio, de aceea Timisoara nu poate iesi din paradigma actuala (nivelul genunchiului broastei). Sa nu uitam ca Timisoara nu e campus monastiresc.

 
Costel a spus: (aprilie 19th, 2018 at 21:53 )

@poli, tu așa te-ai născut, sau ai devenit prost pe parcurs!?

 
anteconbega a spus: (aprilie 20th, 2018 at 14:46 )

Nu poate fi Sanda Greblă mai deşteaptă decât Ionuţ Nasleu! Apoi, mişcă ceva în Primăria Timişoara fără aprobarea dlui Dorel Borza? Nici gând! Cât priveşte calitatea de marionetă a lui ALDERobu, domnul Emil are rezon:” Oricum ai întoarce-o, Robu apare într-o postură absolut jalnică și penibilă.” Don Costelo, mergem pe varianta a doua!

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

MNB – Muzeul Național al Banatului

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT

Sport vezi arhiva Sport

informatica

Lejer cu bucovinenii. Informatica a câştigat cu un scor de curtea şcolii

Prim-divizionara de futsal Informatica Timişoara a reuşit un adevărat spectacol în partida cu Bucovina Vicov. Bănăţenii au creat magie prin fazele de poartă fără cusur, au marcat de câte ori au vrut şi au încântat puţina asistenţă cu driblinguri fine şi finalizări de manual.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lejer cu bucovinenii. Informatica a câştigat cu un scor de curtea şcolii

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Vom avea încă 12 fântâni de cartier, fiindcă asta cer timișorenii, iar primăria e dispusă să plătească până la 239.000 de euro. Proiectul a trecut în CL cu multe abțineri și o dezbatere de câteva zeci de minute. Primarul Nicolae Robu a anunțat, cu această ocazie, că oricum „alegerile sunt câștigate dinainte” și că PSD ar face mai bine să nu boicoteze proiectele.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cu an și jumătate înainte, Robu a anunțat PSD: Alegerile sunt oricum câștigate dinainte! Nu se apropie nimeni!
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top