Admiterea la liceu: în Timiș se poate și cu 9,47, dar și cu 2!

S-a intrat și cu 9,47, ultima medie, la un liceu din Timiș, la specializarea Mate-Info, dar și cu… 2,04 la altă școală din județ. Extremele de la admiterea la liceu provin din Timișoara și Dudeștii Vechi.
admiterea la liceu
S-a afișat lista cu elevi care au fost admiși la liceele din Timiș și, oricât de greu ar părea de crezut, chiar în Timișoara a fost nevoie de o medie mică de… 3! Liceul unde s-a intrat cel mai greu a fost Colegiul „C.D. Loga”, unde, la specializarea Matematică-Informatică, ultima medie a fost 9,47. Colegiul timișorean este pe locul 48 la nivel național, în topul liceelor cu notele cele mai mari necesare la admitere. Acest clasament de la admiterea la liceu este condus de Colegiul Naţional „Sfântul Sava” din București, unde nota ultimului elev admis la Matematică-Informatică, bilingv engleză, a fost 9,91. Revenind la Timișoara, la Liceul „Grigore Moisil”, la Matematică-Informatică s-a intrat cu 9,15, iar la Liceul Pedagogic, la aceeași specializare, ultima medie de admitere a fost 9,13.

La polul celălalt, cu 2,04 s-a intrat la Liceul „Sfinții Kiril și Metodii” din Dudeștii Vechi, la specializarea Științe ale Naturii, iar 2,11 a fost ultima notă cu care s-a intrat la liceul din Peciu Nou, la aceeași specializare. Cu 2,40 s-a intrat la Colegiul Tehnic de Vest din Timișoara, la specializarea Construcții. Lista completă a specializărilor după ultima medie de admitere la liceu o găsiți aici. În Timiș au fost admiși la liceu 3.692 de copii, iar lista completă o găsiți aici.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

MNB – Muzeul Național al Banatului

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT

Sport vezi arhiva Sport

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top