Stirile din ziua: 20 iulie 2018

cargo

Apa caldă și căldura bat cultura. Robu: Alegem între rele, nu avem acum posibilitatea să plătim

Apa caldă și căldura bat cultura. Robu: Alegem între rele, nu avem acum posibilitatea să plătim

Apa caldă și transportul în comun sunt prioritățile Primăriei Timișoara. Trebuie să înțeleagă asta și cei care au de primit bani de la municipalitate. Printre ei, trupa Cargo și diverse asociații și ONG-uri culturale, care așteaptă din toamna trecută să fie plătite. Se va întâmpla asta, dar nu se știe când.

autobuze electrice

44 de autobuze electrice, de la Ministerul Dezvoltării. Robu: Ne trebuie cât mai mulți șoferi

Adio, minute pierdute prin stațiile de autobuz! Nu chiar de acum, poate de la anul, când la Timișoara ar putea ajunge primul din cele 44 de autobuze electrice pe care le va cumpăra Ministerul Dezvoltării. Nu prea sunt șoferi, dar în țară sunt destui șomeri, spune primarul Nicolae Robu.

ovidiu sîrbu

Noaptea minții: timișoreanul Ovidiu Sîrbu, bun pentru guvern, inapt psihologic pentru Poliție!

Că România este țara tuturor posibilităților este deja de notorietate. Aproape nimic nu te mai miră. Totuși, unele lucruri depășesc orice fel de imaginație și îi revine Timișoarei „onoarea” de-a trimite în guvern și un om care, cu doar doi ani în urmă, a fost declarat oficial inapt psihologic pentru un post în Poliție!

118 milioane de lei, prea puțin pentru curățenia Timișoarei. Licitația pentru salubrizare a eșuat!

Încă o licitație cu probleme la Timișoara, pe o chestiune de importanță majoră. De această dată, este vorba despre salubrizarea orașului. Unica ofertă primită, de la o firmă din Oradea, a fost respinsă. Urmează o negociere sau, poate, un contract de forță majoră și reluarea licitației. Actualul contract expiră pe 4 august.

proiect

Modificări pe lista cu terenuri de casă de la PMT. Doi tineri și-ar putea pierde locurile

Lista cu cei 128 de tineri, printre care și colaboratori apropiați ai primarului Nicolae Robu, care trebuie să primească gratis teren de casă ar putea suferi modificări. Două persoane și-ar putea pierde locurile, după ce primăria a pierdut în instanță în cazul celor două contestații depuse. Lista a fost anuntață în primăvara lui 2017.

Anunț privind emiterea acordului de mediu

Primaria Orașului Jimbolia anunță publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Reabilitarea strazilor adiacente Drumului National 59 din Jimbolia”, propus a fi amplasat in localitatea Jimbolia, Calea Marasesti, str. Ion Slavici, str. Liviu Rebreanu, judetul Timis. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Timis, localitatea Timisoara,

aquatim

Apă rece oprită la Moșnița Veche

Aquatim anunță că vineri, 20 iulie, între orele 9 și 14, va întrerupe furnizarea apei reci în Moșnița Veche, pe strada Drumul Boilor, la intersecția cu str. Sofia. Întreruperea alimentării cu apă este necesară pentru efectuarea lucrărilor de extindere a rețelei de apă rece pe o stradă nou proiectată. „La reluarea alimentării cu apă rece

Top