Stirile din ziua: 16 iulie 2018

centre de permanență

Un medic din Timiș lucrează în 7 centre de permanență! Decontări lunare de aproape jumătate de milion de euro

Un medic din Timiș lucrează în 7 centre de permanență! Decontări lunare de aproape jumătate de milion de euro

Centrele de permanență au devenit, în Timiș, o adevărată afacere. Asta susține ministrul Sănătății, conform căruia suma lunară care ajunge în cel mai vestic județ al țării pentru aceste centre este de 450.000 de euro! Ultimul control al MS a descoperit un medic care prestează în nu mai puțin de 7 centre!

primăria timișoara

Primăria Timișoara va fi renovată. Acum se caută proiectant

Imobilul de pe CD Loga 1, în care funcționează Primăria Timișoara, va intra în șantier. Se caută acum proiectant pentru reabilitarea fațadei și înlocuirea tâmplăriei exterioare. Acesta va trebui să facă întâi expertiza clădirii. Contractul are o valoare maximă de peste 63.000 de euro.

spații verzi

Amenzi derizorii pentru distrugerea de spații verzi. Firmele din Timișoara, mai vinovate decât primăria

Vi se pare că în Timișoara au fost tăiați prea mulți copaci, în numele modernizării în forță? Și peisagiștilor la fel, așa că reprezentanții lor au solicitat Gărzii de Mediu să le ofere informații despre amenzile date administrației locale și firmelor. Surpriza a fost uriașă!

Greu cu copy/paste la PMT. De ce membrii CA de la STPT trebuia să se priceapă la autostrăzi

Dacă te ocupi de transportul în comun poate ar fi bine să te pricepi la asta, nu la construirea de autostrăzi. Și-au dat seama de asta, după vreo 3 săptămâni, și specialiștii din Primăria Timișoara! STPT ocupă nu mai puțin de 7 puncte pe ordinea de zi a plenului CL de marți, 17 iulie.

apa potabila

Aquatim spală rețeaua la Opatița. Se oprește apa în fiecare zi

Aquatim anunță că, în perioada 16 – 20 iulie, rețeaua de distribuție a apei din Opatița va fi spălată zilnic cu un amestec de apă și aer sub presiune, cu utilaje speciale. Acest program special de spălare a conductelor urmărește eliminarea depunerilor acumulate în timp pe pereții acestora, rezultatul fiind îmbunătățirea calității apei din rețeaua

aquatim

Apă rece oprită luni și marți pe câteva străzi din Timișoara

Aquatim anunță că luni, 16 iulie, între orele 9 și 12, va întrerupe furnizarea apei reci pe străzile Școlii, Comănești și Ștefan cel Mare. Întreruperea alimentării cu apă este necesară pentru remedierea unui defect de conductă, localizat la intersecția străzilor Școlii și Ștefan cel Mare. De asemenea, marți, 17 iulie, între orele 9 și 14,

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat luni, 16 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Wilhelm Tell (p), Vulturilor (p), Calea Șagului (p), orele 9 – 17; Mașloc (p), Sînandrei, Margina Colonie, Beregsău Mic (p), orele 9 – 17; Lugoj – str. Cloșca (p), Astalas (p), orele 8 – 15.

Top