Stirile din ziua: 17 iulie 2018

lemnaru

Mihăiță Lemnaru, un junior de perspectivă, transferat de Ripensia

Mihăiță Lemnaru, un junior de perspectivă, transferat de Ripensia

Ripensia şi-a asigurat serviciile unui tânăr jucător. Mihăiţă Lemnaru va îmbrăca tricoul roş-galben în noua ediţie de Liga a II-a. Fotbalistul care a împlinit 18 ani pe 14 iulie a sosit de la Unirea Slobozia, echipă cu care a încheiat pe locul trei în ediţia trecută de campionat în Seria a 2-a a eşalonului trei.

stpt

STPT va face lumină pe străzile Timișoarei. Contractul de peste 2 milioane de euro este pe 5 ani

În sfârșit, va schimba cineva becurile arse de pe străzile Timișoarei! Din a doua încercare, consilierii locali au fost de acord să delege către STPT întreţinerea serviciului de iluminat public şi iluminat festiv de sărbători. Va fi pe 5 ani, iar suma totală este de peste 2 milioane de euro.

curtea de conturi

Pe motiv de Curtea de Conturi. Primăria Timișoara a dat în judecată ACS Poli, dar vrea ca instanța să spună pentru câți bani

Primăria Timişoara a dat în judecată ACS Poli, dar și fostele cluburi de baschet, handbal și rugby, acum parte a SCM, pentru recuperarea banilor despre care Curtea de Conturi a stabilit că au fost dați ilegal. Nicolae Robu spune că suma trebuie să fie decisă de instanță.

parcul alpinet

Parcul Alpinet a fost deschis oficial. Are iarbă din România și piatră din Grecia / FOTO

Cel mai… internațional parc din Timișoara este gata și-și așteaptă vizitatorii. După 10 luni de șantier, cu piatră din Grecia și aspersoare din America, Parcul Alpinet a fost deschis oficial de primarul Nicolae Robu, care spune că n-a mai văzut așa iarbă frumoasă niciunde.

Primarii PNL,de la dreapta: Nica, Goza, Roman

Primarii „rebeli” din PNL Timiș continuă lupta cu Robu. Vor dizolvarea BPJ

Pacea nu s-a instaurat, așa cum se credea, în PNL Timiș, după anularea alegerilor din organizația Sânnicolau Mare. Primarii „rebeli” solicită dizolvarea Biroului Județean și democratizarea activității din PNL Timiș. Ei vor să obțină personalitate juridică pentru organizația pe care au constituit-o: GRAL.

bega

Titu Bojin și un fost director din CJ Timiș, șefi interimari la… vaporașele Primăriei Timișoara

Regia Autonomă „Administrația Canalului Navigabil Bega” are consiliu de administrație, din care face parte Titu Bojin, dar și director interimar. Este vorba despre Gheorghe Tătar, un colaborator apropiat al lui Bojin. Când vor circula vaporașele e încă greu de spus. Ministerul Transporturilor face acum concursuri de angajare la regie.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 17 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Șagului nr. 35, 37, orele 9 – 17; Mașloc (p), Carani (p), Sacoșu Mare – doar Zona Cocoș, Beregsău Mic (p), orele 9 – 17; Lugoj – str. Crișan, Hezerișului, Spinanței, Romulus, Remus, orele 9 – 15.

Top