Stirile din ziua: 12 iulie 2018

spitalul județean

RMN și Computer Tomograf de peste 800.000 de euro, la Spitalul Județean / FOTO

RMN și Computer Tomograf de peste 800.000 de euro, la Spitalul Județean / FOTO

La Spitalul Județean Timișoara au fost puse în funcțiune noile aparate primite de la Ministerul Sănătății, achiziționate cu bani de la Banca Mondială. De 16 ani nu au mai fost cumpărate aici aparate de RMN și Computer Tomograf.

Casa cu Atlanți, pericol public! Bandă galbenă prinsă de bănci, pe strada Alba Iulia / FOTO

Curat… turistic! O bandă galbenă cu însemnele Poliției Locale se întinde pe jumătate din strada Alba Iulia, „ancorată” cu bănci din Piața Libertății și un scaun de bar. Totul, pentru a-i atenționa pe trecători că impozanta Casa cu Atlanți este pericol public.

proiect

Primăria Timișoara a angajat o firmă din Brașov cu un singur salariat care să-i evalueze proprietățile

O firmă cu un angajat și sediul social într-un sat din județul Brașov va face, în următorii 4 ani, aproape 22.000 de rapoarte de evaluare pentru proprietățile Primăriei Timișoara. Ea a câștigat licitația organizată de PMT și se va apuca în curând de treabă.

Restanțe la cultură. Primăria Timișoara are încă datorii din 2017 și nu știe cum împarte banii anul acesta

Primăria Timișoara nu a finalizat nici acum evaluarea de proiecte culturale pentru care procedura de selecție a început în luna aprilie. Organizațiile, asociațiile sau fundațiile care organizează astfel de evenimente sunt puse astfel în situații delicate. PMT are încă datorii de anul trecut la acest capitol, iar suma este de aproximativ 300.000 lei.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 12 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Matei Millo, E. Racoviță Anina, Euripide, N. D. Cocea, Legumiculturii (p), Dr. Marinescu (p), Bd. L. Rebreanu nr. 2/4, orele 9 – 17; Dragomirești, Beregsău Mic (p), orele 9 – 17.

Top