Stirile din ziua: 5 iulie 2018

Pe Calea Martirilor s-a asfaltat, dar lucrarile la baricada stau pe loc / FOTO

Pe Calea Martirilor s-a asfaltat, dar lucrarile la baricada stau pe loc / FOTO

Pe Calea Martirilor s-a intrat într-o nouă fază a lucrărilor. După aproape doi ani de când a fost deschis șantierul, a fost așternut asfaltul. Mai durează însă până când va fi terminată întreaga amenajare.

Universitatea de Vest Timișoara

Vă puteți înscrie la Universitatea de Vest și din afara Timișoarei. Unde sunt centre de înscriere

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) deschide centre de înscriere și admitere și în afara Timișoarei pentru viitorii studenți. S-a luat această decizie pentru a-i ajuta pe cei cu posibilități de deplasare reduse să parcurgă procedura de înscriere la ei în localitate.

Pe cine reprezintă în parlament Petronela Csokany? Bulgarii se dezic de deputatul care a votat modificarea Codului Penal

E în parlament, e suspectată de o evaziune fiscală de 850.000 de euro și a votat pentru modificarea Codului Penal. Nu se știe însă exact pe cine reprezintă, deoarece partidul care a trimis-o în Legislativ se delimitează de ea. Deputatul Petronela Csokany se remarcă din nou. Și nu într-un mod pozitiv.

Parcul Copiilor, între internet gratis și street workout. Primăria pregătește un nou șantier

Tobogane noi, ateliere în vechiul tunel și în castel, intrare pe pod mobil cu lanțuri, Internet gratuit, echipamente sportive și câte și mai câte. Toate acestea fac parte din planurile Primăriei Timișoara pentru Parcul Copiilor. Se caută proiectant care să dea o nouă față acestui spațiu, suma alocată documentației fiind de aproximativ 14.000 de euro.

robu pe bicicleta

A consuma timp cu deplasările înseamnă risipă de viață: de ce nu pedalează Robu și de ce sunt foarte importante mașinile

Biciclete, fotbal, garaje, șantiere. Toate au făcut parte, miercuri după-amiază, din „arsenalul” audienței online susținute de primarul Nicolae Robu și dedicate, cel puțin teoretic, amatorilor de pedalat. Edilul a promis, fără termen de realizare, o rețea de piste de biciclete cum nu există în România, a explicat de ce nu pedalează spre serviciu, dar și de ce nu va lua niciodată măsuri care să reducă traficul auto.

Pariu pe-o bere. Primarul Robu e convins că vaporașele vor circula pe Bega până de Ziua Timișoarei

E, fără doar și poate, cum a spus deja de mai multe ori, un om „la polul plus”. Primarul Nicolae Robu e gata să pună pariu că faimoasele vaporașe vor putea circula pe Bega în mai puțin de o lună. Investiția de 2 milioane de euro stă pe mal de aproape doi ani, din motive de lacune legislative.

Top