Stirile din ziua: 18 iulie 2018

starbucks

Pericol public. Cafenea Starbucks cu gândaci, închisă la Timișoara / VIDEO

Pericol public. Cafenea Starbucks cu gândaci, închisă la Timișoara / VIDEO

Frappuccino. Cappuccino Fredo. Cold Brew Latte. Doar câteva băuturi cu nume sofisticate pe care le oferă, la prețuri ca afară, unul dintre cele mai populare lanțuri de cafenele din lume. La Timișoara însă, ele se prepară și cu… gândaci!

Licitatie publică deschisă

SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA „TRAIAN VUIA” SA Cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, anunta Licitatia Publica Deschisa, pentru inchirierea a unui spatiu cu destinatia “AMPLASARE ANTENE TELEFONICE MOBILE ” pe acoperisul terasa al cladirii administrative cu 2 niveluri al SN Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia” SA. Licitatia va avea loc

primaria timișoara

Florin Răvășilă este, în sfârșit, director în Primăria Timișoara. La una dintre cele două direcții de Patrimoniu

Primăria Timișoara are, oficial, două direcții care se ocupă de patrimoniu, cu doi directori: Mihai Boncea și Florin Răvășilă. A fost nevoie de o astfel de împărțire, spune Nicolae Robu, pentru ca activitatea să se desfășoare mai eficient.

Retim

Retim renunță la curățenia străzilor din Timișoara. Ce se întâmplă din 5 august

După 12 ani, Retim nu mai vrea să se ocupe de salubrizarea stradală din Timișoara. Compania a decis că nu ar renta din punct de vedere economic și nu s-a prezentat la licitația organizată de PMT. Ce se întâmplă din 5 august? Sunt două variante ca să nu rămânem cu gunoaiele pe străzi.

nicolae oprea

Nicolae Oprea este noul vicepreședinte al CJ Timiș: Promit să rămân același Lae Oprea

Cu 20 de voturi din cele 32 valabil exprimate, Nicolae Oprea, de la UNPR, a fost ales miercuri în funcția de vicepreședinte al CJ Timiș. Nicolae Oprea a fost singura propunere pentru această funcție, vacantă de aproximativ o lună, de la demisia Roxanei Iliescu. „Vrem să reușim împreună, pentru că am fost aleși, să ducem

kiriac

Dezbatere cu cântec pe strada Kiriac. Bloc pe teren cu interdicție de construire?

O nouă dezbatere publică propusă de Primăria Timișoara stârnește controverse. Cei de la Asociația Culturală Salvați Patrimoniul Timișoarei susțin că terenul respectiv, care ar fi aparținut unui fost angajat al PMT, are interdicție definitivă de construire. Proiectul are însă toate avizele.

sămărtinean

Sămărtinean, supărat la CJ Timiș: PSD fură funcții, funcția de vicepreședinte merită să fie a PMP!

Președintele CJ Timiș ar trebui să-și dea demisia de onoare, la fel ca vicepreședintele ALDE. Este ceea ce susține liderul PMP Timiș, Cornel Sămărtinean, care spune că PSD fură funcții la nivelul administrației județene și susține că funcția vacantă de „vice” ar trebui să revină popularilor.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat miercuri, 18 iulie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Mașloc (p), Sânmihaiu Român, Crivina, Pietroasa TV, Poieni TV, Poieni Cheia, Beregsău Mic (p), Iohanisfeld, orele 9 – 17; Lugoj – str. Memorandului, Fabrica de Pâine Ardelean Company, orele 8 – 16.

Top