Stirile din ziua: 3 iulie 2018

robu pe bicicleta

Robu se întâlnește cu bicicliștii. Miercuri pe Facebook, altă dată poate și față în față

Robu se întâlnește cu bicicliștii. Miercuri pe Facebook, altă dată poate și față în față

Primarul Timișoarei Nicolae Robu se va întâni cu bicicliștii timișoreni miercuri după-amiază. Nu va fi însă o întâlnire face to face, ci pe Facebook. Edilul șef așteaptă întrebări de la cei interesați și se va strădui să găsescă și răspunsuri.

Nicolae Robu si Ionut Nasleu

Mai există ANI? Miracol financiar în declarațiiile de avere ale lui Ionuț Nasleu, principalul consilier al primarului Robu

Față de declarația de avere depusă anul trecut, Ionuț Nasleu, consilierul primarului Nicolae Robu, a reușit să stingă 40.000 de euro din datoriile pe care le avea. Și asta fără să vândă nimic, iar veniturile declarate pe anul precedent au fost în jur de 12.500 de euro. Cu un an în urmă reușise să stingă o datorie de 18.510 euro la un venit declarat de 5.200 de euro. Bașca el a putut să meargă în concedii în Statele Unite și Caraibe.

România borfașilor. Un român a murit din nepăsarea și nesimțirea Guvernului

În timp ce guvernanții fac tot posibilul pentru a scoate infractorii din pușcării și a da legi în favoarea borfașilor, românii continuă să moară în spitale insalubre din nepăsare și nesimțire. Unul dintre ei este Călin Fărcaș care, deși avea banii necesari unui transplant, a murit fiindcă România n-a mai avut un acord cu Eurotransplant.

omv petrom

INFORMARE OMV Petrom SA

OMV Petrom SA anunta publicul interesat asupra  depunerii solicitarii de emitere a acordului de merdiu pentru proiectul “Forarea si echiparea sondei 356 Pordeanu” propus a fi amplasat in comuna Dudestii Vechi, extravilan, CF nr. 402620, nr.  Cad. A358/1/15, jud. Timis. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Timis, Timisoara, b-dul Liviu Rebreanu,

USR Timiș: Robu n-a făcut altceva decât să respecte legea și Constituția

USR Timiș susține că gestul prin care primarul Nicolae Robu a aprobat strângerea de semnături pentru campania „Fără penali în funcții publice” nu înseamnă altceva decât respectarea legii și a Constituției. Dacă dorește să sprijine cu adevărat acest demers, primarul ar trebui să apropbe amplasarea unui cort în Piața Victoriei, în fața Catedralei, mai spun cei de la USR.

colterm

Întreruperi de apă caldă

În vederea remedierii unei defecțiuni la rețeaua primară, societatea Colterm este nevoită să întrerupă furnizarea apei calde la PT 27, 28, 29, 38, 38A, 39, 40 și 41, în ziua de marți, 3 iulie, între orele 10-18. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: I.I. de la Brad, Afirmării, Amiciției, Boltei, Leandrului, Lirei, Arcașilor, Borzești, C-tin cel Mare, Ecoului, Irlanda, Perlei, Beghetei, Lăutei, Lotusului, Padeș, Portiței, Sunetului, Holdelor, Pomiculturii, Ialomița, Olanda, Gălvani, Davila, Calea Lipovei.

Top