Stirile din ziua: 26 iulie 2018

Biletul de tramvai nu va dispărea. Supuran: Nu putem obliga călătorii să folosească o aplicație de telefon

E foarte bine că se pot plăti călătoriile cu autobuzul cu telefonul mobil, dar nimeni nu poate fi obligat să facă asta. STPT nu vrea să renunțe la biletul clasic și, în același timp, caută și alte variante moderne pentru călători.

stpt

Șefii STPT au găsit o soluție mai bună decât creditul pentru a face rost de bani. Mai trebuie să fie de acord și primăria

Salariile pe luna iunie la STPT sunt achitate în proporție de 50%, iar Primăria Timișoara s-a angajat ca, până la jumătatea lui septembrie, să-și achite și datoria de 14 milioane de lei. Până atunci însă, problema lefurilor și a altor restanțe ar putea fi rezolvată altfel.

horticultura

Horticultura a câștigat în instanță 160.000 de euro de la PMT, deși nu avea contract. Curtea de Conturi spusese altceva

Primăria Timișoara e bună de plată, după ce Horticultura SA a cerut în instanță să-i fie achitate servicii nesolicitate și nerecepționate, din perioada în care nu avea contract. Pe aceeași speță, Curtea de Conturi a decis că municipalitatea procedase corect returnând facturile.

mărăști

Șantierul din Piața Mărăști ar putea fi gata în august. Mesaj pentru mizerabili

Începe, în sfârșit, lucrul la șantierul din Piața Mărăști. Există, în cele din urmă, și aviz de la arheologi, așa că poate nu ne prinde începerea anului școlar cu tranșee în intersecție. Primarul Nicolae Robu are din nou un mesaj pentru nemernici și mizerabili, pe care nu-i numește însă.

kiriac

Blocul de pe str. Kiriac nu se mai face. Robu: Nu mi-aș fi iertat-o niciodată!

Blocul care ar fi distrus locul de joacă de pe strada Kiriac nu se mai face. După ce a lipsit de la dezbaterea publică, primarul Nicolae Robu a mers pe teren și a decis că PUZ-ul nu poate fi aprobat. El a anunțat că PMT va cumpăra terenul cu cântec, va amenaja un spațiu verde și poate și parcare subterană.

Top