Stirile din ziua: 11 iulie 2018

gărâna jazz

Start la jazzul de munte. Începe Gărâna Jazz Festival

Start la jazzul de munte. Începe Gărâna Jazz Festival

A 22-a ediție a celui mai iubit festival de jazz va aduce, și în acest an, mii de spectatori în Poiana Lupului. Gărâna Jazz Festival este mai mult decât o întâlnire a amatorilor de muzică. E o stare de spirit care se dezvăluie în toată frumusețea în fiecare vară și atrage noi și noi adepți.

ben-oni ardelean

Habarnist vs. om fără caracter în PNL Timiș. Codul Administrativ îi încaieră pe Ben-Oni Ardelean și Alin Popoviciu

Codul Administrativ a tulburat rău apele în filiala Timiș a PNL. S-a ajuns la jigniri de băieți de cartier între doi dintre un deputat și secretarul generali. Ben-Oni Ardelean și Alin Popoviciu s-au „porcăit” fără menajamente pe un grup intern de discuții al partidului.

24pay

În curând, adio, bilete de autobuz! Robu: Doar cu telefonul le veți mai putea plăti

Biletele de autobuz pe hârtie nu mai au viață lungă la Timișoara. Pregătiți mobilul și cardul! Extrem de încântat de aplicația 24pay pentru plata călătoriilor STPT cu telefonul mobil, primarul Nicolae Robu anunță că în curând „numai așa” le vom putea achita. Peste 6.000 de oameni au cumpărat bilete cu telefonul într-o lună și jumătate.

parcul rozelor

Adunare publică sau festival pentru gurmanzi? De ce e bun Parcul Rozelor pentru rulotele cu burgeri

Parcul Rozelor este foarte potrivit pentru festivaluri cu mâncare și băutură, care le oferă oamenilor mari bucurii. Este părerea primarului Nicolae Robu, care nu vede niciun impediment. Cristi Brâncovan susține însă că avizele date de Comisia de ordine publică nu respectă legea, fiind emise pe baza Legii adunărilor publice.

horticultura

Se poate! Cu BMW-ul pe pietonală, dar numai dacă e de la Horticultura

În timp ce 12 proprietari de garaje din centrul istoric nu pot ajunge acasă cu mașina decât între anumite ore, BMW-ul șefului de la Horticultura e parcat bine mersi în fața sediului. Pe pietonală! Cu un aviz expirat în parbriz, probabil că șoferul irigă, taie pomi sau întreține spații verzi. Pe asfalt.

apa calda

Fără apa caldă

Colterm anunță că, în vederea executării unor lucrări de interconectare a echipemantelor energetice la sistemul Sistemul Energetic Național, va prelungi sistarea furnizării apei calde la CT Dunărea și la PT CFR și în ziua de miercuri, 11 iulie, între orele 8 și 16. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Bîrzava, Ciobanului,

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 11 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Stuparilor, Intrarea Cocoșului, Acad. Petre Negulescu, Albinelor,A. Demetriade, Foișor, Dr. Koch, Olanda (p), orele 9 – 17; Bencecu de Sus (p), Margina Sat, Zorani, Nemesești, Coșteiu de Sus, Beregsău Mic (p), Pustiniș, orele 9 – 17.

Top