Stirile din ziua: 27 iulie 2018

titularizare

După contestații a crescut numărul profesorilor din Timiș care se pot titulariza

După contestații a crescut numărul profesorilor din Timiș care se pot titulariza

Au fost afișate rezultatele finale la Titularizare. După contestații, în Timiș, nu s-a schimbat numărul profesorilor care au luat nota 10. A crescut însă numărul celor care au luat note mai mari sau egale cu 7, care le permit să se titularizeze. Dacă sunt și posturi.

Nicolae Robu

Robu: E o prostie să spui că Supuran n-a plătit salariile. Nu știu dacă Bitea va rămâne director

Principalul motiv invocat oficial și asumat de consiliul de administrație al STPT pentru demiterea lui Sorin Supuran este o prostie! Asta susține primarul Nicolae Robu, care spune că nu e de acord cu măsura și nu știe nici dacă Nicu Bitea va fi director „plin”.

Aquatim a coborât cota rețelelor de apă de pe Calea Martirilor

Conform unui program de corelare a lucrărilor de reamplasare în subteran a magistralei Colterm de pe Calea Martirilor, Aquatim a coborât cota rețelelor de apă rece. Această acțiune a fost necesară pentru a ajuta colegii de la Colterm și pentru a le crea, astfel, condiții de pozare a conductelor de termoficare care altfel s-ar fi

mincu

O parte din Lenau se mută la fostul Mincu. Primește campusul pentru 49 de ani

O parte din elevii de la Liceul „Nikolaus Lenau” vor începe noul an școlar în sălile de clasă de la fostul liceu „Mincu”. Acesta a fost desființat, iar campusul său va fi atribuit, prin HCL, către cei de la „Lenau”. Primăria va face astfel o economie de 3.600 de euro în fiecare lună.

c

Rectificare bugetară cu minus la Primăria Timișoara. STPT primește cei mai mulți bani după reîmpărțire

Consilierii locali votează, vineri, rectificarea bugetară, care, în acest an, este una negativă. Cotele mai mici din impozitul pe venit au produs o gaură de 6 milioane de lei, astfel că a fost nevoie de unele ajustări. Cei mai mulți bani îi va primi societatea de transport în comun.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 27 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Armoniei, Gr. T. Popa (p), Aurora, T. Arghezi, Ion Barbu, Marginii 2, Aurora, Olarilor nr. 1, SC Widman, orele 9 – 17; Cernăteaz (p), Chișoda, Utvin (p), Giroc (p), Margina Colonie (p), Beregsău Mic (p), orele 9 – 17.

Top