Stirile din ziua: 30 iulie 2018

Ludovic Orban

Șefii de filiale PNL ar putea fi demiși mai ușor. Primul pas a fost făcut

Biroul Politic Național al PNL a adoptat o propunere venită din partea lui Ludovic Orban, de modificare a statutului astfel încât liderii filialelor să fie demiși prin votul a jumătate plus unu dintre membri, și nu a două treimi. Printre cei care s-au opus, conform unor surse, senatorul de Timiș Alina Gorghiu.

stpt

Grindeanu, reacție în cazul STPT: de la execuție în stil bolșevic, la tăcerea PSD Timiș

Demiterea în lipsă a fostului director de la STPT, pe motiv că nu au fost plătite la timp salariile angajaților, a stârnit una dintre rarele reacții publice ale fostului premier Sorin Grindeanu. Acesta remarcă tăcerea PSD și îi cere lui Sorin Supuran să clarifice unele lucruri legate de transportul în comun.

plăcuțe

Cu „Jos PSD” e voie? Șoferul din Suedia are dosar penal și a rămas fără plăcuțe, dar vine unul din Belgia / VIDEO

Șoferul celebrei mașini cu numere anti-PSD din Suedia a rămas fără permis și plăcuțe, după ce, luni dimineață, a fost oprit de un echipaj de poliție. Oamenii legii și-au dat seama, după două săptămâni, că numerele nu sunt legale. Se pregătește să vină în țară altă mașină cu număr… ofensator.

stpt

Evenimentul de artă contemporană al anului la Timișoara, mutat în viteză! STPT nu are aviz ISU pentru Muzeul de Tramvaie

În viitoarea Capitală Culturală Europeană, evenimente artistice de ținută ajung să fie mutate ca niște valize, dintr-un loc într-altul, din cauza unor decidenți fără responsabilitate. E cazul expoziției „Woman, All Too Woman – BaroquellUrban”, care începe în 2 săptămâni, dar nu la Muzeul „Corneliu Mikloși”, pe care STPT îl oferea fără aviz ISU!

grădinița

Ruina de la Grădinița PP14 așteaptă aviz de demolare. Primăria vrea facă bazin și sală de sport pentru Colegiul Bănățean

E o ruină care pune în pericol pietonii care trec pe trotuar, deși, pe vremuri, era una dintre grădinițele bune ale Timișoarei. Primăria ar vrea să facă aici bazin de înot și sală de sport pentru Colegiul Bănățean, dar așteaptă un aviz de la București.

#fărăpenali

Nicolae Robu a semnat pe listele #FărăPenali. Timișul și-a atins ținta săptămâna trecută / VIDEO

O voluntară care strângea, în Piața Victoriei, semnături pentru campania #FărăPenali a avut, duminică seară, poate surpriza vieții ei! Ea l-a abordat și pe primarul Nicolae Robu. Acesta a iscălit listele! Numărul de semnături pentru județul Timiș a fost atins deja de săptămâna trecută.

woman

Baroque Urban sau despre cum văd femeile arta. Expoziție-eveniment la Timișoara

Rece, metalic și deloc grațios în aparență, Muzeul Transportului „Corneliu Mikloși” devine casa celei mai… feminine expoziții de artă din Timișoara ultimilor ani. „Balkan Baroque”, una dintre cele mai cunoscute lucrări de artă contemporană ale Marinei Abramović, va fi și ea aici.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat luni, 30 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Martirilor (p), Dr. Ioan Bonțilă nr. 16, Mureș (p), Lidia (p), orele 9 – 17; Dumbrăvița – str. Ion Creangă), Covaci (p), Dudeștii Noi (p), Giroc – str. Aleea cu Plopi, Satul Bătrân, Bega, Mureș, Jiului, Beregsău Mic (p), orele 9

Top