Stirile din ziua: 4 iulie 2018

stpt

Robu: Succes, RATT! In foarte scurt timp, si la schimbat becuri pe strazi, nu doar la transport in comun

Societatea de transport in comun va prelua, peste 2 zile, si serviciul de intretinere a iluminatului public din Timisoara. Mai trebuie sa fie de acord si consilierii locali, dar asta ar trebui sa fie doar o formalitate. Primarul Nicolae Robu vrea acest lucru inca de acum un an, dar mutarea a fost la mana Consiliului Concurentei.

Verde pentru Biciclete ii spune pas primarului Robu: Audienta online e doar o actiune de marketing

De la audienta online a primarului Nicolae Robu, destinata comunitatii pe doua roti din Timisoara, vor lipsi exact cei de la Verde pentru Biciclete. Motivatia e simpla: e vorba mai degraba de o actiune de marketing personal a edilului, decat despre ceva care va avea si finalitate practica.

Ciolos, la Timisoara: Romania merge spre o prapastie

Fostul premier Dacian Ciolos a participat, la Timisoara, la o dezbatere organizată de Platforma România 100. Aceasta a facut parte dintr-o serie care se desfasoara in toata tara, iar la toamna ideile importante discutate vor fi grupate intr-un program politic. Ciolos sustine ca nu s-a hotarat daca va candida la presedintie in 2019.

Leii din Banat, pe marginea prapastiei. Tudor Costescu a plecat, vor pleca si jucatorii

SCM BC Timișoara a încheiat sezonul 2017/2018 pe locul al cincilea al Ligii Naționale de baschet masculin și a jucat o semifinala in¬¬ Cupa României. Leii din Banat au plecat în vacanță cu restanțe salariale, iar echipa administrativă facem acum eforturi pentru a ajunge la zi cu platile. Situatia este insa foarte grava.

Unde-s cinci, merge si a sasea! Primaria Timisoara vrea o fantana si in sensul giratoriu de la Galeria 1

Intr-o buna zi, soferii care vor avea drum in zona Bd. Antenei se vor putea delecta, in timp ce stau in trafic la orele de varf, cu nu una, ci doua fantani ornamentale. Primaria a scos la licitatie studiul de fezabilitate pentru o astfel de fantana care ar urma sa apara in sensul giratoriu de la Galeria 1. Alte cinci vor fi construite in alte sensuri din oras.

S-a tras cortina la Teatrul Maghiar. Urmeaza, de la toamna, o stagiune cu 8 premiere

E vacanta la Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara. Institutia a aniversat 65 de ani de la infiintare si a încheiat stagiunea cu peste 12.000 de spectatori, șase premiere și peste zece festivaluri internaționale. Stagiunea următoare va fi deschisă la sfârșitul lunii august si va avea opt premiere.

Incepe Festivalul Inimilor. Cinci zile pline in Parcul Rozelor / PROGRAM

Cinci zile pline pentru iubitorii de folclor. La Timisoara incepe miercuri, 4 iulie, Festivalul Inimilor, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului. La editia cu numarul 29 participa artisti din Bulgaria, Georgia, Italia, Mexic, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ucraina și Ungaria, carora li se adauga ansambluri folclorice de traditie din Romania. Nu va lipsi traditionala parada.

Top