Stirile din ziua: 24 iulie 2018

Stadionul Dan Păltinișanu

ACS Poli s-ar putea muta oficial de pe „Dan Păltinișanu”. Robu: Avem baze sportive foarte bune

ACS Poli s-ar putea muta oficial de pe „Dan Păltinișanu”. Robu: Avem baze sportive foarte bune

CJ Timiș urmează să decidă în scurt timp dacă va mai permite accesul celor de la ACS Poli la vestiarele stadionului „Dan Păltinișanu”. Între timp, primarul Nicolae Robu nu exclude varianta ca echipa să se mute pe una dintre bazele sportive de la Colterm sau STPT.

curățenie

Singura firmă interesată de curățenia din Timișoara voia de două ori mai mult decât oferea primăria

Oferta respinsă la licitația pentru curățenie stradală organizată de Primăria Timișoara a inclus un preț de peste două ori și jumătate mai mare decât cel maxim prevăzut! Ce urmează? Foarte probabil, un contract în regim de forță majoră, ca să nu ne îngroape gunoaiele.

birlică

Radu Birlică, despre datoria de 300.000 euro a lui ACS Poli: Singur nu pot face față

300.000 de euro – atât datorează ACS Poli foștilor jucători. Bani nu sunt, iar reprezentanții clubului fac apel la primărie și CJ, dar și la oamenii de afaceri. Radu Birlică spune că nu poate față datoriei. În decembrie, când l-a fost instalat președinte, Nicolae Robu declara că nu vrea „plângăcioși” la club.

poli

Vestiarele de la Dan „Păltinișanu”, interzise pentru ACS Poli. Președintele Birlică amenință cu demisia

Au venit din cantonament și s-au trezit că nu mai pot intra în vestiarele de la Stadionul „Dan Păltinișanu”. Cei de la ACS Poli susțin că de vină este un angajat al CJ Timiș și speră să găsească înțelegere la șefii instituției. Până una-alta, au primit păsuire câteva zile.

rodica vlad

Rodica Vlad a bătut în primă instanță Primăria Timișoara pe taxa de paragină! Robu: Este rușinos ce fac acești proprietari

Se alege, se pare, praful de taxa pe paragină instituită la Timișoara. Femeia de afaceri Rodica Vlad a câștigat în primă instanță procesul cu primăria și a obținut anularea HCL care stabilea o supraimpozitare cu 400% pentru o clădire de pe Bd. Republicii. Mai mult, PMT trebuie să-i dea și bani!

dezinsectie

Trei firme se luptă pentru cele aproape 10 milioane de euro, bani de dezinsecție

Poate a doua oară e cu noroc și, după aproape 5 ani, în Timișoara se va face așa cum trebuie dezinsecție și deratizare. Primăria a reluat licitația și are 3 oferte care urmează să fie analizate. La finele lunii iulie ar trebui anunțat câștigătorul, și asta în ideea că procedura nu va fi din nou contestată.

iswint

ISWinT aduce la Timișoara peste 100 de studenți din 40 de țări. Olărit, dans și picnic în Parcul Rozelor

Peste 100 de studenți din 40 de țări participă la International Student Week (ISWinT). Timișorenii au ocazia de a lua parte la activitățile pregătite în cadrul ediției aniversare de 25 de ani. Puteți participa la ateliere și puteți cunoaște poveștile studenților din diferite țări.

Top