Stirile din ziua: 10 iulie 2018

Replici Robu – Grindeanu pe Facebook. De la omul cu boicotul, la primarul pe care nu-l preocupă Timișoara

Gheorghe Ciuhandu n-a făcut nimic cât a fost primar și a falimentat toate societățile PMT, iar Sorin Grindeanu este omul care a boicotat cel mai mult Timișoara. Este ceea ce susține, pe Facebook, Nicolae Robu. Păcat că nici el nu e preocupat de bunăstarea orașului de pe Bega, după cum îi transmite tot pe rețelele de socializare, fostul premier…

Ceau, Cinema! nu se suprapune peste Caravana Metropolis

Primăria Timișoara nu-și dă singură cu stângul în dreptul și nu va permite organizarea Caravanei Metropolis în aceeași perioadă cu Festivalul Ceau, Cinema. Cele două evenimente nu se vor suprapune, spre nemulțumirea celor de la Metropolis, care spun că sunt în pericol să piardă finanțarea de la sponsori.

cod administrativ

Lui Robu îi place noul cod administrativ. De ce sunt pe merit indemnizațiile speciale pentru aleși

Noul Cod Administrativ, votat luni seară în parlament, este total pe placul primarului Nicolae Robu. Edilul nu va mai avea de furcă nici cu „grupul împotriva Timișoarei” și, în plus, este și de acord cu indemnizațiile pentru foștii edili, așa-numite pensii speciale.

Poli Timisoara pleaca in cantonament cu doi jucatori noi

Fosta prim-divizionara Poli Timisoara se afla la Poiana Brasov, acolo unde va efectua obisnuitul stagiu de pregatire al verii. In lista de 21 de jucatori alcatuita de Ionel Ganea se afla si ultimele doua achizitii ale clubului: fundașul central Alin Mutu (născut pe 24 februarie 1995), ultima dată legitimat la Luceafărul Oradea si fundașul stânga născut pe 19 februarie 1995 Florin Dumbravă, care a evoluat sezonul trecut la Sepsi Sf. Gheorghe, acolo unde a jucat 11 meciuri.

Nicolae Robu si Gheorghe Ciuhandu

Nicolae Robu vrea să-i pună la plată pe Ciuhandu, Orza și Grindeanu. Pentru mașinile de serviciu luate de la RATT

Primăria Timișoara, prin Nicolae Robu, i-a acționat în instanță pe Gheorghe Ciuhandu, Adrian Orza și Sorin Grindeanu, alături de alți câțiva funcționari, pentru a recupera un prejudiciu de 350.000 de lei! Asta, pentru că PMT folosea, la vremea respectivă, mai multe mașini aflate în proprietatea RATT, pentru care plătea 30.000 de lei pe lună, lucru considerat ilegal.

moara îndărătnica

Moara Îndărătnica de la perete de la Rudăria, resuscitată de Ambulanța pentru Monumente Banat

Avem atât de multe povești, dar, dacă nu avem grijă de ele, le vom pierde. Asta vor să împiedice tinerii de la Ambulanța pentru Monumente Banat, care își propun să salveze, în așteptarea unor vremuri mai bune, multe povești din această parte de țară. Prima intervenție e la Moara Îndărătnica de la perete de la Rudăria.

apa calda

Apă caldă oprită pentru reparații pe rețea

Colterm anunță că, în vederea executării unor lucrări de interconectare a echipamentelor energetice la sistemul Sistemul Energetic Național, va întrerupe marți, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde la CT Dunărea și la PT CFR. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Bîrzava, Ciobanului, Cosmonauților, Dunărea Lisabona, Măslinului și Bogdănești. De

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 10 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Delfinului nr. 7, Calea Circumvalațiunii (p), Calea Torontalului (p), Aleea Creației (p), orele 9 – 17, Bd. 16 Decembrie (p), Bd. Constantin Brâncoveanu (p), str. Romulus (p), orele 9 – 12; Crivina, Pietroasa TV, Poieni TV, Poieni Cheia, Beregsău Mic (p),

Top