Stirile din ziua: 29 iulie 2018

gheorghe manu

Poveste cu tramvaie. Gheorghe Manu, cel care a desenat liniile pe care se circulă de 40 de ani

Poveste cu tramvaie. Gheorghe Manu, cel care a desenat liniile pe care se circulă de 40 de ani

Știați că, dacă mergem azi cu tramvaiul prin Timișoara, unele dintre cele mai importante linii i se datorează unui octogenar a cărui viață se împletește definitiv cu aceea a IJTL, RATT, actuala STPT? Unul dintre ultimele gesturi făcute de Sorin Supuran din postura de director a fost recunoașterea simbolică a meritelor lui Gheorghe Manu, un veteran care a desenat mare parte din harta aflată și acum în uz.

dăncilă

Dăncilă lovește din nou. A mutat Câmpia Libertății de la Blaj la Alba Iulia

Într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Imnului Național, premierul Viorica Dăncilă a comis o nouă gafă de proporții, mutând în timp și spațiu Câmpia Libertății din Blajul anului 1848 în Alba Iulia anului 1918. În urma criticilor din media, subordonații premierului au scos mesajul de pe pagina de Internet a Guvernului.

muncitori

Robu: Se lucrează încet pe podurile din Iosefin, dar trebuie să respectăm muncitorii

Se lucrează încet la podurile din Iosefin. Primarul Nicolae Robu admite că nu e mulțumit, dar spune că trebuie să avem respect pentru muncitori, fără de care nu ne-am putea dezvolta ca oraș. Edilul susține că nu neplata facturilor este cauza lentorii și afirmă din nou că firmele nu ar trebui să se bazeze exclusiv pe „promptitudinea beneficiarilor”.

Top