Stirile din ziua: 6 iulie 2018

Nemulțumiți pe zebră în Piața Mărăști. Protestați, nu claxonați!

Nemulțumiți pe zebră în Piața Mărăști. Protestați, nu claxonați!

O mână de timișoreni a decis să-și manifeste altfel nemulțumirea față de modificările aduse Codului Penal de coaliția PSD-ALDE. Vineri seară, ei au vrut să blocheze o trecere de pietoni din Piața Mărăști, dar au avut de furcă, așa cum era de așteptat, cu șoferii nemulțumiți.

Bezna nu se dă dusă de pe străzile Timișoarei. Proiectul care dădea către RATT întreținerea iluminatului public a căzut la vot

Mai stăm o vreme în beznă. RATT nu începe încă să schimbe becurile arse de pe străzile Timișoarei. Proiectul care prevedea încredințarea, prin atribuire directă, a acestui serviciu a căzut la vot, după ce aleșii PSD au decis să nu-l susțină. S-a lăsat din nou cu replici grele, primarul Nicolae Robu având în vizor atât social-democrații, cât și firmele care au întreținut iluminatul stradal până anul trecut.

Bd. Mihai Viteazu e închis pe sensul dinspre centru. Pe termen nedeterminat / FOTO

Pe Bd. Mihai Viteazu se lucrează de aproape o lună, dar șantierul avansează destul de greu. De vineri s-a închis și traficul, fără ca acest lucru să fie anunțat, astfel că șoferii care veneau dinspre centru spre Piața Bălcescu au avut o surpriză neplăcută.

Sorin Supuran nu mai este vicepreședinte al PNL Timiș. S-a autosuspendat

Noul șef al transportului în comun din Timișoara, Sorin Supuran, a decis să renunțe la funcția din partid. El s-a autosuspendat din funcția de vicepreședinte al PNL Timiș, pentru că nimeni nu i-a putut prezenta un punct de vedere juridic pertinent, care să arate că nu este incompatibil.

Editorial de Eugen Sasu

Vecinul meu coadă de topor

Oameni buni de la orașe și sate, dragi români, vă imaginați scena aia standard dintr-un film prost american, în care bărbatul vine acasă obosit de la serviciu și dă binețe familiei. Nevasta radiază de bucurie și își întreabă soțul iubit cum a fost astăzi la lucru, iar el spune plictisit că a făcut aia și aia.

Anunț

Catre toti ofertantii care au solicitat caietul de sarcini pentru spatiile de publicitate. “AMPLASARE PANOURI PUBLICITARE LUMINOASE“, va aducem la cunostinta faptul ca aceasta licitatie se anuleaza, deoarece au intervenit unele modificari la caietul de sarcini. Licitatia se va reprograma in cel mai scurt timp.

Anunț

SC OMV Petrom SA anunta publicul interesat asupra deciziei etapei de incadrare de catre APM Timis de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului si evaluarea adecvata in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata, pentru proiectul “Forarea si echiparea sondei 356 Pordeanu”.

Top