Stirile din ziua: 7 iulie 2018

Șantier la Giarmata. Se lucrează pe drumul care leaga Timișoara de autostradă

Șantier la Giarmata. Se lucrează pe drumul care leaga Timișoara de autostradă

Drumul care leagă Timișoara de autostradă este în lucru în acest weekend. Mai exact, muncitorii CFR și cei de la Drumuri Județene repară trecerea de cale ferată din apropiere Giarmata. Lucrarea a fost anunțată încă de acum două săptămâni.

Nu sunt în stare să aducă bani, desființăm și alte echipe! Robu, despre situația de la SCM Timișoara

Necazuri în… paradisul sportiv al Timișoarei. Primarul Nicolae Robu susține că habar nu are că sunt probleme la SCM, unde recent a fost desființată secția de baschet feminin, iar situația financiară nu e deloc roz. Clubul are 20 de milioane în acest an de la bugetul local și, dacă nu face rost de bani privați, ar putea desființa și alte echipe.

12 timișoreni care stau în zona de promenadă cer acces permanent la propriile garaje. Primarul Robu: Nici vorbă / FOTO

12 oameni care locuiesc în centrul Timișoarei nu-și pot accesa garajele decât după un orar stabilit de primărie. Stau în zona de promenadă și nu pot veni acasă cu mașina decât între anumite ore. Ei au cerut să aibă acces permanent la proprietățile lor, dar, spune primarul Nicolae Robu, acest lucru este „nenegociabil”, pentru că așa e și la Viena sau la Praga. Situația ar putea fi tranșată în instanță.

Încep înscrierile la Politehnică. Câte locuri sunt și ce avantaje au viitorii studenți

Mai sunt câteva zile până când încep înscrierile la Universitatea Politehnica Timișoara. Viitori studenți vor avea o serie de beneficii, printre care acces la burse, transport gratuit și cazare în cămine modernizate. Vreți să știți câte locuri sunt disponibile la facultățile UPT? Vă dezvăluim mai jos.

Top