Stirile din ziua: 23 iulie 2018

În căutarea lui Nemo – ateliere pentru copii cu dizabilități, la Timișoara

În căutarea lui Nemo – ateliere pentru copii cu dizabilități, la Timișoara

La Centrul Regional de Afaceri din Timișoara au loc ateliere creative pentru copiii cu dizabilități. „În căutarea lui Nemo – Ateliere Fără Bariere” se numește evenimentul cu peste 400 de participanți – copii, părinți și voluntari.

Nicolae Robu

La Primăria Timișoara ar putea scădea salariile. Robu, către angajați: Știți ce înseamnă să nu avem destui bani?

Degeaba le-au crescut salariile! Dacă nu strâng punga, s-ar putea trezi cu ele micșorate! Este avertismentul primarului Nicolae Robu către subordonații săi, înainte de rectificarea bugetară. Nu sunt bani, admite edilul, care a emis o notă internă prin care interzice angajarea oricăror cheltuieli fără aprobarea sa.

popescu

Pavel Popescu (PNL): La 3 ani după Colectiv, România e un stat incapabil să-și salveze cetățenii

O oră pentru un acord de transfer al unor pacienți cu arsuri grave, obținut din Belgia. Un ministru, un secretar de stat și doi deputați care să se ocupe de toată povestea, din partea română. Se întâmplă la aproape 4 ani de tragedia din Colectiv, într-o țară care pare că n-a învățat nimic, spune deputatul PNL de Timiș Pavel Popescu.

oituz

Străzile noi din zona Oituz-Popa Șapcă, în căutare de constructor. Nu vor avea piste de biciclete

Primăria Timișoara încearcă din nou să găsească constructor pentru cele două străzi din zona Oituz – Popa Șapcă. Lucrarea ar urma să dureze 6 luni și să coste cel mult 820.000 de euro. Este vorba despre aproximativ 450 metri de carosabil, cu trotuarele aferente, însă fără piste de biciclete.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat luni, 23 iulie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Mașloc – zona dreaptă spre Alioș, Giroc – str. Bârzava, Muncitorilor, Apicultorilor, Dunărea, Beregsău Mic (p), orele 9 – 17.

Top