Politehnica și CJ Timiș continuă colaborarea. Studenții pot vedea cu ce se „mănâncă” administrația

Studenții UPT de la Administrație Publică vor putea face practică la CJ Timiș. Consilierii județeni au fost de acord cu prelungirea acordului-cadru de colaborare cu Universitatea Politehnica. Parteneriatul inițial a fost semnat în urmă cu doi ani.

Consiliul Județean Timiș și Universitatea Politehnică au semnat, în 2016, pentru o perioadă de doi ani, un acord care a avut mai multe obiective generale. Cum acesta a fost considerat de ambele părți ca fiind productiv, s-a decis ca acordul să fie reînnoit. Scopul parteriatului îl reprezintă îndeplinirea mai multor obiective, printre care: participarea la activităţi în domenii de interes comune; asigurarea cadrului organizatoric şi acordarea de facilităţi pentru desfăşurarea de activităţi recreative cultural-sportive pentru membrii organizaţiilor partenere; intensificarea activităţilor de cercetare – dezvoltare şi promovarea transferului tehnologic; promovarea unor programe de formare continuă, studii postuniversitare şi masterale, doctorate, teme de cercetare; dezvoltarea infrastructurii de cercetare. De asemenea, prin încheierea acestui acord de colaborare se urmărește și efectuarea de stagii de practică cu o durată de 180 de ore de către studenții înscriși la studii de licență, la specializarea Administrație Publică. „Conform prevederilor legale, CJ Timiș are printre atribuții și susținerea serviciilor publice de interes județean privind educația și tineretul. Pe perioada celor doi ani am avut o colaborare foarte bună cu Universitatea Politehnica, în beneficiul studenților, masteranzilor și cadrelor didactice, dar și al comunității timișene în general. Este motivul pentru care am decis prelungirea acestui acord până în 2020”, a spus președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Timisoara 2021

Administratie vezi arhiva Administratie

Gauss topografie timisoara

Politica vezi arhiva Politica

MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

CCIAT

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Podul Jiul are toate avizele necesare, așa că Primăria Timișoara poate da drumul la proiectul tehnic și, ulterior, la licitația de execuție. Nicolae Robu pare să fi fost greșit informat de subordonații săi, pentru că spune că nu există acord de la Monumente, fiind solicitată o modificare de arhitectură. Podul a primit însă undă verde.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Podul Jiul are OK  și de la Monumente,  deși Robu spune că s-au cerut modificări de arhitectură
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com