Vrei să fii antreprenor? CCIA Timiș face înscrieri pentru ultima serie de cursuri gratuite

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, partener coordonator, și Gapa SRL, partener, fac înscrieri pentru ultima serie a cursului de antreprenoriat organizat în cadrul Proiectului SIA VEST- Suport pentru Inițiative Antreprenoriale.
cciat
Cursurile de antreprenoriat sunt gratuite și se vor desfășura în perioada octombrie-noiembrie, la sediul CCIA Timiș, din P-ța Victoriei nr. 3, et. I. Termenul limită de înscriere este 22 octombrie 2018. Absolvenții au oportunitatea de a pregăti un plan de afaceri și de a participa la concursul de planuri de afaceri din cadrul proiectului. Vor fi selectate pentru finanțare nerambursabilă, în proporție de 100%, 44 de planuri de afaceri. Este disponibilă pentru finanțarea start up-urilor suma de 6,42 milioane de lei.

Prin Proiectul SIA VEST, 360 de persoane din judeţele Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara pot obţine finanțări de până la 40.000 de euro pentru începerea unei afaceri nonagricole în mediul urban. Proiectul vizează stimularea ocupării și crearea a 88 de noi locuri de muncă în Regiunea Vest. El este destinat persoanelor care desfășoară o activitate independentă, elevilor şi studenţilor, dar şi şomerilor de lungă durată care intenționează să înființeze o afacere. Aceștia trebuie să aibă reședința în județele menționate, iar nivelul minim de studii solicitat este liceul cu examen de bacalaureat.

Înscrierea în grupul țintă presupune participarea gratuită la cursul pentru dezvoltarea competențelor antreprenoriale și elaborarea unui plan de afaceri. Până în prezent, prin acest proiect s-au derulat 7 serii de cursuri de antreprenoriat, la care au participat 140 persoane din județele Timiș și Hunedoara. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Informații suplimentare și înscrieri, la sediul CCIAT din Timișoara, Piața Victoriei nr. 3, et. I, număr de telefon 0732-185.285, e-mail, Daiana Mirela Buzatu, manager de proiect.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

MNB – Muzeul Național al Banatului

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT

Sport vezi arhiva Sport

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Vom avea încă 12 fântâni de cartier, fiindcă asta cer timișorenii, iar primăria e dispusă să plătească până la 239.000 de euro. Proiectul a trecut în CL cu multe abțineri și o dezbatere de câteva zeci de minute. Primarul Nicolae Robu a anunțat, cu această ocazie, că oricum „alegerile sunt câștigate dinainte” și că PSD ar face mai bine să nu boicoteze proiectele.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cu an și jumătate înainte, Robu a anunțat PSD: Alegerile sunt oricum câștigate dinainte! Nu se apropie nimeni!
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top