Călătoria culinară a Uicăi Mihai continuă. După popasul german, urmează o haltă în Elveția. Evenimentul are loc sâmbătă după-amiază, la Librăria „Cartea de Nisip”. Ca să puteți gusta din bunătățile pregătite, grăbiți-vă să vă faceți rezervare, pentru că spațiul nu este foarte mare.
„Cartea de Nisip” vă așteaptă, sâmbătă, de la ora 17, să faceți o nouă călătorie aromată prin Europa. „Elveția, așa cum nu o cunoașteți” este titlul celui de-al doilea show culinar care te învață să gătești și să mănânci. Gazda evenimentului este același neobosit Uica Mihai, care vă propune, de această dată, un meniu compus din două feluri.
Uica Mihai va găti o ciorbă de bolovan – altfel spus, un bulion consistent de carne şi legume, fiert cu ajutorul unui bolovan încălzit în foc la 250 de grade, precum și Kasefondue – adică brânzeturi topite în vin şi rachiu de cireşe, în care se înmoaie jambon, cuburi de pâine şi legume.
Întâlnirea va fi colorată de un recital de chitară clasică, sub îndrumarea prof. Adrian Mardan, de la Colegiul Național de Artă „Ion Vidu”. La final, bolovanul va putea fi câștigat la… tombolă.
Înscrieri se pot face la Librăria „Cartea de Nisip”, la numerele de telefon 0256-433. 094 și 0757-575.168 sau pe e-mail. Intrarea la eveniment este liberă, iar prețul unei porții de mâncare este de 10 lei.
Mihai T. Ioan (Uica Mihai) este unul dintre cei mai populari și prolifici bucătari bănățeni. El a devenit mai cunoscut în ultimii ani pentru emisiunile culinare pe care le realizează la TVR 3, TVR Timișoara și Radio Timișoara, dar și pentru volumele de proză și poezie publicate. Ultimul volum publicat se numește „Bucătărind cu Uica prin Banat” și este însoțit de un CD ce conține câteva surprize.
Comentarii prin facebook