Apara Nuno Claro! Iar Nanu aduce o victorie mincinoasa pentru Poli

Poli Timişoara a evoluat cu un om în plus încă din minutul 3 al întâlnirii cu Gaz Metan Mediaş, dar acest lucru nu s-a văzut nicio clipă pe teren. Mai mult, gazdele au dominat jocul în cele mai multe momente ale sale.

nuno

Debutul jocului cu Gaz Metan a fost cum nu se putea mai bun pentru Poli, bătăiosul Todea fiind eliminat pentru un cot aruncat în capul albanezului Hasani chiar în minutul 3. Toate premizele duceau spre un joc ce ar fi trebuit să curgă spre poarta gazdelor. Dar nu a fost aşa, pentru că trupa pregătită de Aurel Şunda a evoluat, în cea mai mare parte a timpului, cu frică, ceea ce le-a permis gazdelor să preia iniţiativa. Totuşi, în primele 45 de minute nu s-a mai întâmplat nimic spectaculos, cu excepţia unui penalty neacordat, chiar pe final de repriză, pentru Gaz Metan Mediaş.

A urmat repriza secundă, perioadă în care jucătorii lui Poli au arătat acelaşi joc plictisitor şi fricos. Când privitorii partidei au fost la un pas să adoarmă din cauza jocului fără nerv al celor două echipe, au intervenit două momente care au animat evenimentul. Într-un interval de cinci minute, arbitrul jocului a dictat de două ori penalty (cel puţin unul acordat eronat), de fiecare dată pentru gazde. De fiecare dată s-a remarcat portarul Nuno Claro, care a apărat loviturile de pedeapsă executate de Bawab (min. 72) şi Ciprian Petre (min. 75). După ratarea celor două lovituri de pedeapsă, gazdele au fost demoralizate, în timp ce jucătorii lui Aurel Şunda au prins ceva curaj, dar fără să pericliteze în mod deosebit poarta Gazului. Mai bine de 80 de minute, timişorenii nu şi-au creat nici măcar o ocazie importantă la poarta adversarului. A fost nevoie însă de o singură fază la care au colaborat excelent Morariju şi Nanu. Primul dintre aceştia a centrat în minutul 89, iar Nanu a reluat spectaculos în poarta gazdelor.

În ciuda victoriei de la Mediaş, jocul lui Poli este îngrijorător, doar intervenţiile incredibile ale portarului Nuno Claro, hazardul şi norocul neputând să constituie reţeta aducătoare de puncte şi pe viitor.

Aurel Şunda a trimis pe teren următorii jucători: Nuno Claro – Mera, Şeroni, Scutaru, Morariju, Bărbuţ, Gorobsov, Hasani, Trandu, Boldea, Staicu. Au mai intrat: Popovici, Nanu, Ahmetovic.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

37 comentarii pentru acest articol

RINOCERII NEGRI de pe BEGA ! a spus: (februarie 24th, 2014 at 23:04 )

RINOCERII NEGRI de pe BEGA si-au aratat coltii !

EL FENOMENO ! a spus: (februarie 24th, 2014 at 23:05 )

EL FENOMENO NUNO !

INO THE PERFECT SPIRIT OF LIFE a spus: (februarie 24th, 2014 at 23:17 )

BRAVO POLI TIMISOARA NU ESTE O VICTORIE MINCINOSA! ORICE VICTORIE ESTE IMPORTANTA PENTRU POLI DEOCAMDATA!NUNO C.SI TRANDU AU DOVEDIT CA SE POATE,SI ESTE GRESIT SA SPUNEM CA VICTORIA ESTE MINCINOASA!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

EL FENOMENO a spus: (februarie 24th, 2014 at 23:36 )

EL FENOMENO NUNO

polist a spus: (februarie 24th, 2014 at 23:50 )

Bravo Nuno iar ai salvat scaunu unor conducatori care au spus ca esti prea batran pentru POLI pot sa iti ceara scuze acar daca au curaj bafta in continuare baieti

didi a spus: (februarie 25th, 2014 at 07:34 )

Nedrept titlu ai dat Sabine ! Va pare rau ca a castigat Timisoara ? Bastinasi de carton ce sunteti !

@didi a spus: (februarie 25th, 2014 at 07:45 )

ai dreptate, didi. adevarul e ca acs a castigat de o maniera categorica meciul de la medias. am vazut multe ocazii de gol ale acesistilor, care au profitat de omul in plus pe tot parcursul jocului. oare am vazut acelasi meci?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………adica punctele conteaza, restul e CAN-CAN! Returul va fi o bataie oarba pt. puncte, caci in clasament nu mai exista zona gri,in doua etape poti fi la retrogradare,sau in doua etape la cupele europene..

vrei baiete spectacol? Uita-te la stelemeaua si dinamooisti, ca vezi blaturi de mare spectacol……….de balci, e drept!

woodoo a spus: (februarie 25th, 2014 at 08:42 )

toti cei care au facut incantatii woodoo sa piarda POLI, le-au facut pe invers si acum sunt orbi de frustrare!

Sinucidere colectiva impiedicata! a spus: (februarie 25th, 2014 at 09:04 )

Politia a impiedicat asta noapte o sinucidere colectiva, organizata de secta drukeria , pe terenul „stiinta” de langa Universitate.

Ce nu stiu ziaristii.... a spus: (februarie 25th, 2014 at 09:15 )

o victorie chiar „mincinoasa” tot cu TREI PUNCTE se puncteaza in clasament

ben a spus: (februarie 25th, 2014 at 09:16 )

Ce-mi place ca am castigat nemeritat si uni-s fierti din cauza asta, hi, hi, hi

no comment a spus: (februarie 25th, 2014 at 09:33 )

Dl.Sabin si stimati cititori: si această victorie se datorează jucătorilor ca multe altele si nu antrenorilor,deoarece ei în cele 90min jucate cu un om în plus nu au dat dovadă de nici un tip de nivel tactic dobândit la școala de antrenor.Antrenori fricoși,care merg la ciupeala si daca iese cu noroc atunci nu mai ai loc de ei,iar dacă nu,echipa nu are valoare.Cred că la nivel de conducere tehnică si administrativă trebuie schimbat ceva,deoarece echipa trebuie să crească în joc,iar jucătorii tineri trebuie să progreseze si nu vad cum cu asa antrenori.Sunt trei puncte bune si foarte utile,dar au lăsat în urmă un gust amar tuturor celor care am văzut meciul la o terasă.,toti fiind si foarte afectați de comentariile făcute fată de echipa noastră si pătând cu ,,misto”” numele orașului de către cei de la DigiSport.La final spun doar atât:::am fost fericiti numai pentru min.89

blatistul banatean a spus: (februarie 25th, 2014 at 09:46 )

Victorie fara emotii la meciul de ieri .

Prietenii stiu de ce …

ilia-srb a spus: (februarie 25th, 2014 at 09:54 )

ce-o ajuns Banatu, sa le fie ciuda cand castiga Poli, indiferent care Poli nu conteaza cum o jucat victoria e 3 puncte si atat,pai cum o jucat steoaia cu Barcelona finala mai rau ca Poli la Medias, sa mai castigam asa vreo 3-4 meciuri si scapam ca asta e valoarea echipei, poate sa vina si Capello antrenor,. HAI POLI !!!!!!

@celor mai multi de pe aici a spus: (februarie 25th, 2014 at 10:00 )

eu nu m-as fi bucurat sa piarda acs poli la medias. asta numai un cretin poate sa o faca. dar jocul a fost sub orice critica. ok, sunda nu stie sa pregateasca echipa, dar pe boldea nu-l opreste nimeni sa dribleze, lui trandu nu-i spune sunda sa fie haotic. si exemplele pot continua. mie nu imi place ca echipa cu are tin sa castige astfel jocurile. daca voua va place, treaba voastra, dar nu-i injurati pe cei care se uita si altfel la un joc de fotbal decat voi.

@ilia-srb a spus: (februarie 25th, 2014 at 10:27 )

cum sa ne fie ciuda, ilia? nici vorba de asa ceva. problema e ca unii banateni se mai si pricep la fotbal si nu pot fi deacord sa vada mascarada de ieri seara de pe terenul de la medias. a fost bataia de joc, fotbalul a fost umilit si terfelit de o echipa care ar trebui sa insemne altceva in fotbalul romanesc. serios acum, tu chiar te-ai bucurat de victoria de la medias? dar sincer. poate doar ai tresarit, asa cum am facut cei mai multi, dar de bucurat nu vad cum te-ai fi putut bucura. ce naiba, am jucat cu gaz metan medias si cu un jucator in plus tot jocul.

Tm a spus: (februarie 25th, 2014 at 11:04 )

Cand aveam echipa de Liga Campionilor ne batea Mediasul cu 5-1, nu era bine.Acum cand castigam acolo cu jucatori veniti din divizia C iarasi nu e bine.

@Tm a spus: (februarie 25th, 2014 at 11:36 )

Eu sunt extrem de bucuros. Avem o echipa care joaca exceptional. Cand ma uit la ei cum verticalizeaza, nici nu imi ai vine sa ma uit la real sau barcelona. Asta e echipa, domnule! Priblema pe care nu o intelegi tu e urmatoarea: timisoreanul se pricepe la fotbal si nu accepta astfel de reprezentatii ca cea de luni seara. Intreaba-i pe cei care se pricep mai ine decat tine la fotbal daca au mai prins astfel de jocuri ale echipei lor de fotbal preferate, si apoi vino cu astfel de afirmatii.

Calin a spus: (februarie 25th, 2014 at 11:52 )

Bravo Poli Timisoara, oricare ai fi.

un drucker a spus: (februarie 25th, 2014 at 12:45 )

Bai ASU da lectii de fotbal la toata liga 4. Noi este champions of the champions in liga 4. Noi este fruncea! Noi straluce-n zare ca un fulger beat!

@un drucker a spus: (februarie 25th, 2014 at 12:58 )

spune-mi si mie, te rog, ce legatura are asu cu ce se discuta aici. postacii ca tine actioneaza n cel mai comunist stil. sunteti gretosi, slinosi, respingatori.

@marii iubitori si cunoscatori de fotbal din Timisoara a spus: (februarie 25th, 2014 at 17:24 )

pey daca ziceti ca sunteti sinceri, atunci de ce ati facut party,bairam,chermeza si altele cand a fost mazilit Iancu? Ei asa de bine va pricepeti la f ajunge din nou la acel nivel batand din palme! Mergeti cu aia pe la sate, pe izlazuri ca acolo vedeti fotbal pur,mioritic, sau chiar de cowboys!

@ultimul filozof a spus: (februarie 25th, 2014 at 17:42 )

baiete, sunt sustinator acs poli, dar ceea ce spui tu nu are legatura cu realitatea. accidentele se produc o data, de doua ori… hai de trei ori, dar ulciorul nu merge mereu la apa. unii dintre noi ne mai uitam si la FOTBAL, chestie pe care nu am vazut-o luni seara. da, rezultatul ramane, la fel si cele trei puncte, dar si lehamitea timisorenilor fata de o echipa care nu se exprima in niciun fel. daca nu stiai, aceasta echipa este sustinuta din banii timisorenilor. este regretabil sa asistam cum milioane de euro se duc pe apa sambetei. la felul in care se lucreaza la echipa asta, chiar daca scapa de retrogradare, datele problemei vor ramane aceleasi si peste un an, doi sau trei. ok, bugetul nu este stralucit, dar nici cel mai mic din romania nu e. pentru a intelege mai bine, luni seara s-au intalnit doua echipe cu stari de spirit total diferite, financiar vorbind. poli, o echipa cu banii la zi, si gaz metan medias, echipa ai carei jucatori nu au vazut niciun leu de cel putin 3 luni. in rest, daca analizezi loturile celor doua formati o sa vezi ca nu sunt mari diferente. ba, daca o luam pe a dreapta, cu un plus pentru acs. deci, pentru a ma face inteles, problema acestei echipe este lipsa de perspectiva. daca chiar ai tine cu acs poli, ai intelege lucrurile astea. sau esti doar un angajat prin club care crede ca face bine echipei manjind siteurile locale cu astfel de idei pupincuriste la adresa sefilor tai.

@IustiTheBalena a spus: (februarie 25th, 2014 at 17:42 )

Se vede ca-l iubesti pe Iancu, incerci sa-i copiezi lookul. Saorma fie cu voi!

@@ultimul filozof a spus: (februarie 25th, 2014 at 19:12 )

Si eu si altii m-am uitat si ne uitam la fotbal si tot asa de bine stim ca polistii nostri sunt mai „prosti”, dar noi simtim ca sunt prostii nostri,iar tu nu. Ma rog, esti cu Botseni,sau Craiova,sa traiesti. In alta ordine de idei Poli e platita din banii timisorenilor, iar Gazul SI DIN BANII TIMISORENILOR, caci compania lor e nationala! In plus sunt echipa mai legata,sunt de mai multi ani in A(e greu sa-ti explic chestiile astea, chiar daca TE UITI la fotbal! Si daca te uiti la perete, nu inseamna ca sti sa-l gletuiesti si sa-l tencuiesti! Hai ceao !

@@@ultimul filozof a spus: (februarie 25th, 2014 at 19:27 )

cum sa-ti spun eu tie… asta cu polistii nostri ma inspaimanta. voi nu va adunati pe o sanie cand sunteti toti la stadion. iar din cauza unor imbecili ca tine timisorenii, ma refer la multi dintre adevaratii suporteri, prefera sa stea la casele lor. echipa asta, din nefericire, a fost facuta pentru niste imbecili ca tine. sunteti putini, e adevarat, dar imbecili. mai un pic si vine lumea la stadion si va ia pe tine, muma ta, tatucu-tau si ceilalti doi membri ai familiei care va pretindeti polisti, la palme dupa cap. palmele o sa va ajute, mai ales cand o sa scuipati samanta de dovleac. imbecilule, suntem multi care am vrea sa venim pe stadion, dar iesirile unor cretini ca tine ne tin acasa. si acolo vom ramane.

statisticianu a spus: (februarie 25th, 2014 at 21:19 )

Mincinoasa e persoana care ti-a spus ca esti ziarist.
Statistica zice altceva
posesie: 38% – 62%
suturi (pe poarta): 9 (3) – 9 (3)
pase precise: 273-556
dueluri castigate: 80-113

ilia-srb a spus: (februarie 25th, 2014 at 22:14 )

m-am bucurat normal de rezultat,de joc nici n-am pretenti ca stiu ca nau valoare,dar ce sa fac sa ma uit la mitici niciodata!!daca va aduceti aminte nici cand era Uhrin nu era spectacol dar o fost rezultate si aveau bugetu de 5 ori mai mare si atunci nu-l credeau fraieri pre Iancu,acu vor echipa cu ce? undes investitori aia de asteptau sa plece Iancu parca erau vreo 20-30 undes?

@statisticianu a spus: (februarie 26th, 2014 at 09:02 )

esti doar o alta caricatura din cauza careia timisorenii prefera sa stea acasa decat sa mearga pe dan paltinisanu. dar nu-i nimic, mergeti tu si ceilalti 12 spectatori in continuare. lasand statistica lu’ peste, spune-mi si mie cum te-ai simtit ca suporter al acestei echipe. eu m-am al dracului de prost.

@@@ @ ultimul filo...... a spus: (februarie 26th, 2014 at 10:01 )

nu cred ca poti fi chiar asa sarac, incat sa fi cumparat politic sa te umilesti scri ind asemenea murdarii, dar probabil esti atat de tampit, incat nici macar nu te deranjeaza ca te faci de kko! De altfel tu nu ai nici o treaba cu fotbalul, esti doar un penibil sugator de hemoroizi politici, care in prostia ta imbecila crezi ca umilindu-te astfel prinzi si tu un pic de miros macar, de ciolan! Din pacate esti mult prea prost! Iar faptul ca nu vi tu la stadion si altii ca tine E O URIASA VICTORIE pentru TIMISOARA !

@ statisticianu = @@@ @ ultimul filo......esti acelasi a spus: (februarie 26th, 2014 at 10:03 )

Imposibili sa fie doi asa idioti in Timisoara, esti acelasi !

iosif a spus: (februarie 26th, 2014 at 10:27 )

@no coment . ce poti astepta de la cei din buCUResti ?? comentatorii si moderatorii sunt de multe ori atat de penibili ca vibreaza si ecranul televizorului.eu daca ma uit la meci ( se antampla mai rar ,deoarece nu sunt curios de blaturi si de mocirla in care se balaceste fotbalul din romania) dau tv,pe mute, deoarece nu sunt curios de pseudo-comentarii. daca vreau sa vad fotbal adevarat ,ma uit la posturi tv ,care dau meciuri adevarate nu meciuri amicale gen 5teaua-chiajna.

@ultimul a spus: (februarie 26th, 2014 at 10:36 )

statisticiene de doi bani, stiu ca e nasol, dar sunt mai multi oameni care gandesc la fel. si suntem cei mai multi. poate nu ti-ai dat seama, dar suntem exact aia lipsa de pe stadion. dar lasa, vei merge in continuare doar tu si neamurile (nu toate) angajatilor clubului. sau si tu esti angajat? daca da, sper sa te vad cu mamicuta ta de mana pe dan paltinisanu. hai pa!

@@@@ @ ultimul filo...... a spus: (februarie 26th, 2014 at 10:51 )

mai sarac decat tine nu am cum sa fiu. esti atat de cretin in cat pui ereu etichete politice. boule, nu sunt implicat politic in niciun fel. cum esti tu, de exemplu. rahati cu ochi ca tine fac ca aceasta echipa sa fie privita cum e privita de timisoreni. cu scarba, mai exact. echipa ar trebui sa fie a timisorenilor, nu a imbecililor de teapa ta. dar e greu de inteles.

pif a spus: (februarie 26th, 2014 at 20:17 )

probleme in paradis, trei puncte sint trei puncte si mai ramin de luat cel putin inca 12, cu jucatorii si antrenorii astia de acum, Dusan oricum nu vine, intre timp e la Plzen cu Cyso. hai Poli.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Cristian Mos si Alin Nica

Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde

Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa

Prim-divizionara de volei din Lugoj rămâne şi în continuare o echipă europeană. Bănățencele au câștigat și al doilea meci cu CSM București și termină sezonul pe locul 5. Au fost două seturi rapide pentru gazde, după care oaspetele au dat semne că pot reveni. În cele din urmă, Lugojul a pus capăt partidei în patru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
Prim-divizionara de volei din Lugoj rămâne şi în continuare o echipă europeană. Bănățencele au câștigat și al doilea meci cu CSM București și termină sezonul pe locul 5. Au fost două seturi rapide pentru gazde, după care oaspetele au dat semne că pot reveni. În cele din urmă, Lugojul a pus capăt partidei în patru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa
Piața muncii este una dinamică, noi meserii apărând și dispărând periodic. Progresul tehnologic este cel mai mare generator de job-uri care nu existau la începutul anilor 2000, gambling-ul este unul dintre domeniile în care influența noului este ușor detectabilă. Din 1996, atunci când a fost lansat primul cazinou online, și până în 2024, lumea distracției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dealer la Live Casino: Una dintre cele mai bine cotate noi meserii din România
Pentru prima dată în istorie, Primăria Dumbrăviţa a accesat un proiect european destinat drumurilor. Este vorba de un milion de euro cu care se vor asfalta primii cinci kilometri de străzi cu bani europeni.  “Unii știu să vorbească despre fonduri europene. Eu și echipa mea ne pricepem să le atragem și să implementăm proiecte. Proiecte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primul proiect european pentru drumuri la Dumbrăviţa. Vor fi asfaltaţi primii 5 kilometri cu bani europeni
Iepurașul de Paște a început pregătirile din timp, iar în Iulius Town deja și-a instalat tradiționalul Labirint și îi așteaptă pe cei mici la cel mai dulce egg-hunt, dar și la sesiuni foto. După întâlnirea cu Iepurașul, sunteți invitați la o plimbare prin era Paleolitică, la expoziția cu dinozauri gigant și monștri marini uriași. Surprizele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Iulius Town îi invită pe cei mici la egg-hunt cu premii dulci, întâlniri cu Iepurașul de Paște, dar și să descopere alte surprize la expoziția cu dinozauri gigant/Foto
Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Top