Stirile din ziua: 4 mai 2014

Consultatii gratuite anti-acnee, pentru elevii din Timisoara

Consultatii gratuite anti-acnee, pentru elevii din Timisoara

Tinerii din aproape 30 de licee din România, din care două în Timișoara, vor beneficia de consultaţii gratuite oferite de medici dermatologi. Campania „Adolescenţa fără acnee!” este derulată de Societatea Română de Dermatologie (SRD), până la finele acestui an școlar.

Cod portocaliu de la hidrologi pe Barzava si Moravita

Mai multe localități din Timiș, aflate pe cursurile Bârzavei și Moraviței, sunt în alertă. Veștile rele de la meteorologi, care au anunțat ploi de până la 50l/mp, au activat, în Timiș, grupa operativă, formată din reprezentanți ai prefecturii, ai ISU Banat, ai IPJ, ai Poliției de Frontieră, ai Jandarmeriei și ai Administraţiei Bazinale de Apă Banat.

Grindeanu: Daca voiam sa-l atac pe Robu, spuneam ca a ajuns primar fara o zi de campanie

Cum are vreo idee, hop, cu ea pe Facebook! Așa face, de doi ani încoace, primarul Nicolae Robu. Luat peste picior și criticat de detractori, dar lăudat de cei care-l susțin și văd în tastatul de pe telefon o mare dovadă de democrație, liberalul o ține pe-a lui. Acum, un alt politician local de marcă i-a luat exemplul și i-a tras o scatoalcă zdravănă primarului. Pe Facebook, firește.

Top