Stirile din ziua: 30 mai 2014

Patronul Spitalului „Athena” este arestat la domiciliu

Patronul Spitalului „Athena” este arestat la domiciliu

Tribunalul Timiş a decis, vineri, ca medicul grec Konstantinos Giatras, acuzat de trafic de ovule, să fie arestat la domiciliu pentru următoarele 20 de zile. Celelalte persoane implicate în acest dosar sunt cercetate în stare de libertate.

Cristian Busoi (

Busoi vrea spital regional la Timisoara si cere sprijinul Dacianei Sarbu si al Mariei Grapini

Pentru unii liberali, Timișoara pare să fie… buricul pământului. Europarlamentarul Cristian Bușoi susține că orașul de pe Bega trebuie să aibă un spital regional de urgență nou-nouț, acesta fiind unul dintre obiectivele sale pentru noua legislatură. Cu patru luni în urmă, un alt liberal, deputatul Horia Cristian, susținea că o astfel de unitate sanitară nu este necesară.

Fara vinovati: 100.000 de euro de la clanul Carpaci, nerecuperati intr-un an de primarie / FOTO

Angajații primăriei nu au fost în stare să recupereze, într-un an, niciun cent din datoria de 100.000 de euro pe care o are de plătit clanul Cârpaci pentru că a făcut modificări la clădirea de pe str. Eminescu 6. Viceprimarul Traian Stoia a făcut această constatare, după ce a Poliția i-a cerut mai multe documente referitoare la unele imobile din Timișoara, printre care și acesta. Totuși, nu poate indica un vinovat.

Jichici: E prematur sa vorbim despre noi majoritati in CL Timisoara

Liberalii nu cred că vor avea viață grea în Consiliul Local Timișoara, după demararea oficială a discuțiilor cu PDL. Vicepreședintele PNL Timișoara, Ciprian Jichici, consilier local, e convins că proiectele orașului vor prima în fața intereselor politice. Totuși, el lasă o portiță deschisă și spune că eventualele discuții despre formarea unei alte majorități vor fi anunțate de președintele filialei, Nicolae Robu, aflat momentan în Asia.

Doi deputati PDL si presedintele filialei Timis, audiati de DNA

Deputaţii PDL Alin Popoviciu şi Cornel Sămărtinean, dar și preşedintele filialei judeţene, Constantin Ostaficiuc, au fost audiaţi vineri de procurorii DNA Timişoara. Cei trei sunt cercetaţi într-un dosar care vizează închirierea anumitor spaţii comerciale de pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia”. Sămărtinean este acuzat că ar fi închiriat, în vremea când era director la aeroport mai multe spaţii comerciale, către vărul lui Alin Popoviciu, Cristian Iga. Sub preţul pieţei, susţin procurorii DNA.

Academia de fotbal Titu Bojin

Din Zanzibar și până-n Kamchatka, din Nicaragua și până-n insulele Guam, clar, toată, dar toată lumea știe că Titu Bojin habar nu are de fotbal. Lemn, nu alta. Nici n-ar avea cum să le știe pe toate, de la diguri, zootehnie și până la managementul politic al PSD Timiș. Pentru asta există consilieri și tare curios sunt cine vorbește prin gura lui Titu Bojin când președintele CJT cere schimbarea cuplului Timofte-Alexa la conducerea lui ACS Poli.

Culmea penibilului: Din Asia, Robu face treaba Politiei Locale!

Primarul Nicolae Robu stă cu ochii pe pasajul Michelangelo chiar și din… Extremul Orient! Pentru a doua zi la rând, Poliția Locală anunță, absolut incredibil, că dă amenzi în urma unor dispoziții date de edilul aflat la mii de kilometri de casă! Dacă joi a fost vorba de o tabără ilegală din zona Ion Ionescu de la Brad, vineri a venit rândul unui șofer care a trecut cu mașina prin zona Michelangelo.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru executarea unor lucrări de automatizare, va întrerupe vineri, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde la PT 38. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele situate pe străzile Holdelor, I. Ionescu de la Brad, Irlanda și Pomiculturii.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat vineri întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc doar în județ, astfel: Jimbolia (p), orele 9 – 16; Sacoșul Turcesc (p), orele 8 – 19; Lugoj – str. Făgetului (p), D. Cantemir, A. Vlaicu (p), Brândușelor, V. Alecsandri, 13 Decembrie (p), Privighetorii, Agriculturii (p), Lăcrămioarelor, Honoriciului, V. Babeș,

Top