Stirile din ziua: 24 mai 2014

Culmea campaniei: liberalii si PSD-istii si-au impartit… frecventele radio din taxiuri!

Culmea campaniei: liberalii si PSD-istii si-au impartit… frecventele radio din taxiuri!

La Timișoara, ultimele două zile de campanie electorală au adus o premieră. Primarul Nicolae Robu și candidatul PSD pe Colegiul 3, medicul Florică Bîrsășteanu, au luat cuvântul la… stațiile radio ale cele mai mari firme de taximetrie din oraș! Vocile celor doi, cu mesajele lor către popor, s-au auzit în circa 1.000 de taxiuri.

alegeri

Alegeri europarlamentare si partiale: cum si unde trebuie sa votati

Românii îşi aleg duminică reprezentanţii în Parlamentul European. Urnele au cost deschise la ora 7 și se vor închide la ora 21. Pentru europarlamentare puteți vota, pe liste suplimentare, și la altă secție decât cea la care sunteți arondați. Timișorenii care locuiesc pe Colegiul 3 își vor alege duminică și deputatul, însă pentru aceasta nu pot vota decât la secția de care aparțin.

Traficul la Michelangelo nu se deschide: podul n-are balustrade si nu e turnat stratul de uzura /FOTO

Noaptea pare să fi fost un sfetnic bun pentru primarul Nicolae Robu. Deși vineri era aproape sigur că sâmbătă va fi deschis traficul peste subpasajul Michelangelo, el a decis, în cele din urmă, să amâne momentul. Nu de alta, dar și-a dat seama în ultimul moment că lucrările nu puteau fi încheiate atât de rapid, iar riscurile erau prea mari.

Oferta de weekend: dirijati o orchestra prin internet si puteti castiga si un smartphone!

Până duminică, timișorenii sunt așteptați să testeze tehnologia 4G, la caravana organizată de Orange în parcarea mall-ului. În orașul de pe Bega, serviciile 4G lansate la începutul lunii aprilie acoperă, conform companiei de telefonie, peste 99% din populație. Cei care vor vizita caravana vor putea testa atât telefoane, cât și aplicaţii precum Deezer, Orange Cloud şi Orange Explorer, dar vor avea și șansa de a câștiga un smartphone.

Dupa ciori, si porumbeii ar putea fi alungati din poduri cu… ultrasunete

Timișorenii par să fie foarte preocupați de soarta porumbeilor. După ce primarul Nicolae Robu a declanșat, în toamna trecută, un război împotriva unui alt soi de zburătoare, la Direcția de Mediu au ajuns tot felul de solicitări legate de porumbei. Chiar și un consilier local a făcut o astfel de sesizare și a cerut montarea unor dispozitive care să alunge păsările din podurile imobilelor istorice.

Top