Stirile din ziua: 9 mai 2014

Aeroportul Timisoara

Liberalii sustin ca Aeroportul Timisoara e o gaura neagra, nu un trofeu

Liberalii sustin ca Aeroportul Timisoara e o gaura neagra, nu un trofeu

Decât să fie partener minoritar, Primăria Timișoara preferă să stea departe de aeroport. Situația acestuia este dificilă, sunt peste 100 de procese pe rol, cu despăgubiri cerute de milioane de euro, iar preluarea lui nu trebuie să devină subiect politic. Asta susțin liberalii lui Nicolae Robu, care nu sunt mulțumiți de felul în care CJ tratează problema.

Primaria „vede” in sfarsit terasa de pe Podul de Fier, dar mai e mult pana la licitatie/ FOTO

Podul de Fier trebuie neapărat introdus în circuitul turistic al Timișoarei. Viceprimarul Traian Stoia a prezentat, vineri, un proiect de amenajare cu mese și scaune amplasate pe toată suprafața podului, dar și în exterior, pe podea de sticlă. Municipalitatea așteaptă încă propuneri și va organiza, la un moment dat, o licitație. Nu se știe însă când.

Daca USL mai „traieste” pe afisele PSD, Robu ameninta cu divort in CLT

În cazul în care PSD Timiș nu-și dă jos de bună voie afișele cu USL, primarul Nicolae Robu nu mai vrea să fie aliat cu social-democrații nici măcar la nivel administrativ Liberalul susține că nu vrea să fie parte a unei „cârdășii” și a explicat, vineri, de ce USL e moartă de-a binelea. Între timp, se pregătește de o eventuală minoritate în CL.

Mircea Mihaies – de la amenintarea cu moartea in oficiosul PSD Timis la „fascistul batran” al lui Ponta

În urmă cu exact zece ani, în primăvara lui 2004, scriitorul și dascălul universitar Mircea Mihăieș era atacat la modul cel mai grobian posibil în oficiosul de la acea vreme al PSD Timiș. Era în plină epocă Adrian Năstase, o perioadă în care libertatea presei în România ajungea la genunchiul broaștei. Apoteotic, articolul se termina cu o amenințare cu moartea la adresa cunoscutului intelectual timișorean.

A costat 12 milioane de euro, dar nu poate fi deschis: Centrul de Terapii Genice nu respecta standardele

Se întâmplă în România: inaugurarea Centrului de Cercetare în Domeniul Cancerului de la Timişoara a fost amânată din nou. „Camera albă”, unică în România, nu este finisată aşa cum trebuie. Centrul ar fi trebuit deschis încă de anul trecut și acum beneficiarii lui sunt în pericol să piardă o finanțare de aproape nouă milioane de euro.

Funeriu vede blat intre PDL si PNL, Coifan spune ca are scenarita

Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, susține că PNL şi PDL au făcut blat la alegerile de pe Colegiul III Timișoara. Candidatul PMP spune că PDL a pus intenționat pe liste un candidat fără experienţă. Liberalul Viorel Coifan îi transmite lui Funeriu că suferă de „scenarită” și că mai bine ar vorbi despre bacalaureat.

referendum

Maria Grapini, pe urmele lui Ion Iliescu: Cat traiesc, nu renunt la politica!

România e salvată: Maria Grapini a anunțat că nu va renunța la politică, atâta timp cât va trăi. A convins-o de necesitatea unui astfel de gest un… „discurs al Papei de la Roma”! Fostul deputat de Timișoara, remarcat mai ales prin „torturile” la care supune limba română, a prins un loc supereligibil pe listele pentru europarlamentare ale PSD-PC-UNPR, înainte chiar de Daciana Sârbu.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de curent după cum urmează: Timișoara – str. Mătăsarilor (p), Calea Dorobanților (p), Palmierilor (p), orele 9 – 15; Giarmata Vii – str. Parcului (p), Cerna (p), Viorelelor (p), Bisericii (p), Înfrățirii (p), orele 9 – 15; Albina, SP IV Bazoș, Dragșina, orele 9 – 16; Giroc – str. Carpați,

Top