Stirile din ziua: 23 mai 2014

Pe bicicleta, spre Serbia: 40 de kilometri de pista, buna de pedalat anul victor

Pe bicicleta, spre Serbia: 40 de kilometri de pista, buna de pedalat anul victor

De anul viitor, vom putea merge pe bicicletă, de-a lungul Begăi, până la granița cu Serbia. Vineri s-a tăiat, la propriu, printre brazde, panglica pentru începerea amenajării pistei pentru pedalare. Aceasta va avea aproape 40 de kilometri, iar la capătul ei va fi deschis un punct de trecere a frontierei.

La Timisoara se cauta campioane la gimnastica, preselectie cu Lavinia Milosovici

Povestea Nadiei Comăneci a inspirat, acum aproape patru decenii, sute de fetițe din România, care și-au dorit să traiască și ele visul olimpic. De atunci, gimnastica românească a adus în prim-plan o mulțime de campioane. Printre ele, Simona Amânar și Lavinia Miloșovici, deținătoarea ultimei note de 10 din istoria gimnasticii. Micile sportive din Timișoara le pot călca acum pe urme.

Previziunile lui Stoia pentru ACS Poli: salarii taiate si cel putin zece jucatori plecati

Nu şi-a dat cu părerea despre fotbal până acum, dar, surprinzător, la prima declaraţie pe această temă, e în total consens cu primarul Nicolae Robu. Viceprimarul Traian Stoia crede cムmunicipalitatea ar trebui sムsponsorizeze în continuare pe ACS Poli Timişoara, dar nu cu mai mult de un milion de euro pe an. Robu spusese acelaşi lucru joi, la o zi după ce echipa a retrogradat.

FC Chisoda s-ar putea retrage din Liga a IV-a, ASU Poli ar putea reveni pe primul loc

Agitaţia a atins cote maxime vineri pe holurile Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş. Surse din cadrul AJF, for condus de Dănuţ Laţa, sustin că Alin Rus, preşedintele echipei FC Chişoda, doreşte să retragă echipa din campionat. Nu de aceeaşi părere este insa Ionel Toma, primarul comunei timişene, cea care susţine financiar FC Chişoda.

Mihok cere socoteala lui Bojin si Robu pentru retrogradarea lui ACS Poli

Conducerea PNŢCD Timişoara cere public socoteală preşedintelui CJ Timiş, Titu Bojin, primarului Nicolae Robu şi consilierilor judeţeni şi locali care au aprobat cheltuirea a 2,5 milioane de euro pentru „un proiect fotbalistic ratat”, ACS Poli Timişoara. Apelul făcut în numele timişorenilor vine la câteva zile după ce echipa fanion a Banatului, susţinută din banii CLT şi CJT, a retrogradat în al doilea eşalon.

Coifan contra Birsasteanu, cat un Crin vs Ponta la nivel micro

Scriam în urmă cu două luni că alegerile pentru Colegiul III Timișoara reprezintă un test electoral extrem de important pentru primarul Nicolae Robu. Un test care vine exact la jumătatea mandatului său în fruntea Primăriei Timișoara. Fiind vorba de un sfert din oraș, testul este extrem de semnificativ, mult mai elocvent decât sondajele call-center, în care primarul spune că ar avea o cotă de încredere de peste 80%.

Corneliu Berari (Noua Republica): „Robu, desi e liberal, e marcat de epoca Ceausescu” (P)

Acuze dure la adresa administraţiei locale de la Timişoara, lansate de vicepreşedintele Noii Republici, Cornel Berari. Candidat la alegerile europarlamentare de pe 25 mai, Berari este revoltat de modul în care banii europeni se bagă la Timişoara în proiecte care nu aduc dezvoltarea oraşului. Cel mult, pot transforma capitala Banatului într-un muzeu.

FC Timisoara, un armistitiu in fotbalul timisorean

Dacă aș fi „vulpe” polistă, supărată că nu mai ajunge la „strugurii” primei divizii fotbalistice, aș calcula imediat și aș opina că din această retrogradare fotbalul timișorean ar putea avea de câștigat. Aș spune că reconstrucția ar fi mult mai sănătoasă cu o omogenizare în liga a 2-a, de unde o primă clasată ar putea promova mult mai lejer decât s-ar salva de la retrogradare la anul o prim-divizionară, când din liga I vor pica ultimele șase echipe.

Deschiderea traficului la Michelangelo depinde de vreme si de statia de asfalt

Ziua în care va fi redeschisă circulația în zona Michelangelo e încă ținută la secret, dar există indicii tot mai serioase că acest lucru s-ar putea petrecere chiar sâmbătă. Primarul Nicolae Robu spune că i-ar plăcea să fie primul care trece prin subpasaj, când va fi momentul, dar crede că, adult responsabil fiind, nu e timp de „copilării”.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Martirilor (p), str. Daliei, Aleea Studenților (p), Aurelianus, Mehadia, Fagului, C. Lazăr, Div. 9 Cavalerie nr. 61, Bl. 2, sc. A, orele 9 – 16; Lugoj – Micro 4, Bl. 14-17, 19-21, 24-34, 37-40, orele 9 – 16; Jimbolia (p), orele 9 –

Top