Stirile din ziua: 19 mai 2014

Robu crede ca aeroportul merge sigur spre faliment, daca va fi preluat de CJ

Robu crede ca aeroportul merge sigur spre faliment, daca va fi preluat de CJ

Consiliul Județean Timiș e tot mai aproape să preia pachetul majoritar de la Aeroportul Timișoara, dar ar putea duce către faliment principala poartă aeriană a vestului României. Primarul Nicolae Robu spune că acest lucru e sigur, dacă municipalitatea nu primește jumătate din acțiuni, așa cum s-a stabilit în toamna trecută, când USL exista încă.

Dermatologia se muta pe Daliei, pe Marasesti se face loc pentru consulate

Fostul cămin de pe strada Daliei, în care consiliul local a decis să mute Clinica de Dermatologie, intră în reparații în câteva zile. După 13 luni și 7,3 milioane de lei, acesta va fi perfect, susține primarul Nicolae Robu, pentru găzduirea unui spital modern. În clădirea de pe strada Mărășești va rămâne Clinica de Radioterapie și vor funcționa mai multe consulate și centre culturale.

Florin Birsasteanu: „Avem solutii pentru sanatatea romanilor”

Doctorul Florin Bîrsăşteanu este unul dintre numele sonore ale medicinei timişorene şi ale radioimagisticii naţionale. Manager general al Spitalului Judeţean din Timişoara, Florin Bîrsăşteanu s-a înscris în lupta pentru funcţia de deputat în Colegiul 3 Timişoara. Deşi nu i-a fost uşor să renunţe la halatul de medic pentru costumul de politician, pentru că, aşa cum spune, nu se consideră un politician de profesie, Bîrsăşteanu este mai hotărât ca niciodată să câştige alegerile de duminică.

psd

Robu nu vrea sa vanda sediul PSD cu mai putin de 700.000 de euro

Primarul Nicolae Robu e gata să-și asume un conflict pe față cu CL Timișoara, dacă acesta va fi de acord să vândă cu mai puțin de 700.000 de euro sediul PSD. Liberalul acuză presiuni din partea liderilor social-democrați. În toamna trecută, PSD a fost la un vot distanță de a achiziționa, la un preț de vilă, imobilul de aproape 1.400 de metri pătrați.

acs poli

Meci de care depinde soarta lui ACS Poli, scos de la casele de pariuri

Șansele lui ACS Poli de menținere în prima ligă depind de o victorie obligatorie pe teren propriu cu Concordia Chiajna, coroborată și de rezultatele din alte două meciuri. Poli are nevoie ca Viitorul Constanța să nu câștige în partida pe care o susține pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra-Neamț sau ca meciul dintre Gaz Metan Mediaș și FC Brașov să nu se termine la egalitate.

Mintea cea de pe urma a lui Robu a ajuns la vechile vorbe ale lui Funeriu

În declarații de presă, comentarii sau postări pe Facebook, primarul Nicolae Robu a devenit unul dintre cei mai mari opozanți ai PSD și Guvernului Ponta. Totul, după ce, mai bine de un an și jumătate, același Robu a fost de nenumărate ori un fel de purtător de vorbe al guvernului, îndemnându-i pe timișoreni să aibă încredere până la capăt în Ponta. Și asta în condițiile în care oricine putea realiza că Timișoara nu valora pentru guvernanți mai mult decât un sul de hârtie igienică folosită.

Pasajul Michelangelo prinde forma, dar ploile au dat peste cap lucrarile / FOTO

Ultimele imagini realizate deasupra zonei Michelangelo arată deopotrivă progresul realizat, dar și lipsa muncitorilor. Ruta sud-nord, spre strada Cluj și Spitalul Județean, e conturată deja, dar nu se știe când va fi deschisă din nou circulația. Lucrările sunt exclusiv meteo-dependente, explică primarul Nicolae Robu.

Dorel Cojan

Dorel Cojan, cel mai bun „pistolar” din tara

Șeful interimar al Poliției Locale Timișoara, Dorel Cojan, a câștigat titlul la nivel național de cel mai bun trăgător cu pistolul dintre cadrele de conducere din polițiile locale din România. Concursul organizat la Orăștie a reunit cei mai buni polițiști locali din țară la următoarele discipline sportive: tir, șah și tenis de masă.

Liber la lovituri sub centura in campanie: Robu, atacat cu fluturasi in culorile PNL

Declarațiile făcute de-a valma de primarul Nicolae Robu sunt taxate de adversarii politici. În cutiile poștale ale alegătorilor au ajuns, în ultimele zile, false flyere PNL, care, deși au culorile partidului, îl fac mincinos pe Robu, culmea, cu propriile „arme”. UPDATE: Robu spune că, disperați până peste toate, realizatorii fluturașilor au mai degrabă logică de… găină!

Cea mai mare expozitie de obiecte din aur si argint din Romania vine la Timisoara

Expoziția cu 1.000 de obiecte din aur și argint care acoperă cinci milenii ajunge, în această săptămână, la Timișoara. Spectaculoasa și prețioasa colecție va fi expusă în Bastionul Theresia până la finele lunii iunie și nu trebuie ratată. Ultima expoziție de acest gen a avut loc acum 25 de ani.

mihail neamtu

Mihail Neamtu: Cred in miracole, putem obtine un vot care sa ne duca in PE

În 2012, flutura o funie de usturoi pentru a alunga strigoii USL. Un politician atipic, Mihail Neamțu acum crede în minuni și spune că ar putea ajunge în Parlamentul European, după alegerile din 25 mai. Dacă nu va reuși această performanță, nu vede în asta un capăt de țară, deoarece Noua Republică e un proiect pe termen lung. Între timp, pentru că a înțeles anumite sensibilități, Neamțu a decis să nu mai recite în public poezia „Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane”, a lui Radu Gyr.

UltraOferte de sezon spre Thassos, insula de smarald a Greciei / FOTO

Așteptate cu entuziasm de unii și privite cu neîncredere de alții, ofertele last minute sunt, probabil, serviciul turistic cel mai neînțeles. Prețurile foarte scăzute ale ofertelor last minute îi motivează pe unii și stârnesc valuri de dubii în cazul altor persoane. Cei care își planifică în detaliu orice aspect al vieții consideră, pe de altă parte, că nu îți poți programa un concediu bazându-te pe ofertele last minute. Și totuși, acest tip de oferte este de multe ori varianta optimă pentru o vacanţă la preţ mic, pe ultima sută de metri.

Flash Book Mob, sau cum sa citesti cand se fluiera

Luați-vă cartea preferată și faceți luni seară o plimbare prin Piața Victoriei. De la ora 19, veți putea participa, alături de alți iubitori de de lectură, la un Flash Book Mob. Evenimentul este pus la cale de Asociația SPICC și vrea să sublinize moto-ul acesteia: „Cărțile sunt precum mintea, funcționează doar dacă sunt deschise”.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara: str. 1 Decembrie (p), Ștefan cel Mare (p), Țibleșului (p), Apateu (p), Torac (p), Cermena, Soarelui, orele 9 – 12; Lugoj (Micro 4 Bl. 14-17, 19-21, 24-34, 37-40), orele 9 – 16; Jimbolia (p), orele 9 – 16; Dumbrăvița: str. T. Vladimirescu (p), Crișan (p),

Top