Stirile din ziua: 22 mai 2014

Déjà vu marca Pricopie la Timisoara: Cornel Petroman ar putea ramane fara functie

Déjà vu marca Pricopie la Timisoara: Cornel Petroman ar putea ramane fara functie

Inspectorul școlar general Cornel Petroman și-ar putea pierde funcția în câteva zile, după modelul „brevetat” deja în Caraș-Severin. Întrebat dacă îl va schimba pe Petroman, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a dat un răspuns similar celui pe care l-a dat cu trei săptămâni în urmă la Reşiţa. Atunci, în scurt timp, la ISJ Caraș-Severin s-a schimbat șeful.

Pentru ca sunt „trasnai”, 99% din propunerile care vin la ministrul Pricopie ajung la coş

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, s-a întâlnit joi la Timişoara cu directorii şcolilor din Timiş, inspectori şcolari din zona de vest, sindicalişti din învăţământ şi reprezentanţi ai elevilor. Întâlnirea la care ministrul Educaţiei a fost bombardat de întrebări s-a desfăşurat în Aula Magna a UVT, în prezenţa prefectului Eugen Dogariu şi a inspectorului şcolar general Cornel Petroman.

A facut inchisoare pentru visul american, acum vrea sa lupte pentru „Noua Romanie” din Parlamentul European

După 35 de ani de carieră în SUA, antreprenorul român George Mioc (Noua Republică) este decis să schimbe lucrurile pentru România din Parlamentul European. Născut la Cărpiniş, Mioc are o biografie interesantă. A făcut puşcărie pentru că a vrut să scape din lagărul comunist, dar, în cele din urmă, a reușit s-o ia de la zero în ţara tuturor posibilităţilor.

Inca o promisiune: Guvernul Ponta va finanta „evident” spitalul de copii

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Timișoara, că guvernul va finanţa construirea unui noi clădiri pentru Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”. Nu a precizat suma, dar l-a înțepat pe Nicolae Robu, pentru că n-a cheltuit banii alocați anul trecut. Primarul spune că va trimite luni documentația și susține în continuare că această finanțare n-a fost asumată oficial de guvern.

Impozitele si taxele locale nu se majoreaza anul viitor

Timișorenii nu vor plăti taxe și impozite mai mari în anul 2015. Nivelul acestora rămâne același ca și în 2014. Ultima majorare a avut loc anul trecut, după ce guvenul a decis ca administrațiile locale cu arierate să fie obligate să mărească taxele locale cu peste 16 procente. Vor apărea două noi taxe, considerate însă nesemnificative.

Prefectul Dogariu, avocatul mafiotilor

Consiliul Local Timișoara a revenit asupra hotărârii prin care se interzicea „Îngerilor Galbeni” să mai ridice și transporte mașini din unele parcări. Acesta a rămas în vigoare, dar mult ciuntită și total în favoarea „Îngerilor”. Totul, la solicitarea expresă a prefectul Eugen Dogariu și spre disperarea timișorenilor care își vor vedea din nou mașinile sechestrate.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Bicaz, Dacilor (p), Piața Traian (p), Negruzzi, A. Pann, Calea Buziașului (p), orele 9 – 16, str. D. Golescu, Tapia, Baader, orele 9 – 13; Lugoj – Micro 4 Bl.14-17, 19-21, 24-34, 37-40, orele 9 – 16; Jimbolia (p), orele 9 – 16;

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că pentru efectuarea unor lucrări de automatizare va întrerupe joi, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde la PT 8A și 53. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc în imobilele situate pe străzile A. Mocioni, A. Novac, Braniște, Bv. Revoluției, Filipescu, N. Iorga, Odobești, Paciurea, Predeal, Semenic, Al. Sănătății, Balanței, C. Martirilor,

Top