Stirile din ziua: 16 mai 2014

Poli Tmisoara, neputincioasa si cu Astra Giurgiu

Poli Tmisoara, neputincioasa si cu Astra Giurgiu

În fotbal nu e de ajuns doar să vrei, trebuie să şi poţi. Jucătorii lui Poli Timişoara au vrut multe în jocul cu Astra Giurgiu, care s-ar putea să fie decisiv în lupta pentru supravieţuirea în Liga I, dar nu au putut. Diferenţa de valoare dintre cele două formaţii s-a văzut din primul minut de joc până la final.

Imagini din traficul din Timișoara

Primaria a castigat contestatiile de la licitatia pentru managementul traficului

Timișoara va avea totuși un sistem performant de management al traficului. Primarul Nicolae Robu a anunțat, vineri, că municipalitatea a avut câștig de cauză în toate contestațiile depuse la licitația pentru desemnarea executantului. Între timp, social-democrații îi transmit că e pe cale să „reușească” să piardă finanțarea europeană.

Timisorenii au vrut sa se simta regi in Westeros/ FOTO

Fanii serialului „Game of Thrones” au înfruntat, vineri, ploaia pentru câteva poze pe Tronul de Fier din Westeros. Cu o întârziere de câteva ore, acesta a ajuns până la urmă şi în Timişoara. Chiar dacă au avut de aşteptat, fanii au fost nerăbdători să urce pe tron şi să facă poze cu trei domnişoare îmbrăcate în rochii specifice serialului.

Asistentele medicale pot lucra pana la 65 de ani, dar deficitul din spitale ramane

Prelungirea vârstei de pensionare a asistenţilor medicali e o soluție parțială a problema lipsei personalului din unităţile sanitare. Ordonanţa de urgenţă prin care asistenţii medicali şi moaşele au, din nou, dreptul de prelungire a activităţii până la 65 de ani nu rezolvă deficitul de personal din spitale.

Parcul Poporului, un dezastru anuntat la primarie de trecatori / FOTO

Parcul Poporului arată jalnic, deși a fost reabilitat acum trei ani, iar municipalitatea a cheltuit aproape 300.000 de euro pentru această operațiune. A fost nevoie ca un timișorean să vină în audiență și să se plângă de starea zonei. Horticultura, care are în grijă acest parc, situat în zona centrală a orașului, are prea mult de lucru și mai „scapă” unele detalii.

Grindeanu il vede pe Robu facand campanie, in trening, pentru Sanda Grebla!

PSD s-a dezlănţuit la adresa primarului Nicolae Robu. Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților, spune că edilului ar trebui să-i fie rușine cu liberalii care au probleme cu justiția. Mult mai radical, deputatul Sorin Grindeanu crede că Robu îl are drept șef pe… Traian Băsescu și îl vede pe actualul primar făcându-i campanie în trening Sandei Greblă!

Robu: Ce pot sa fac daca se sta in trafic? Sa fac vrajitorii? / FOTO

Străzile inundate, pasajele impracticabile și zecile de minute petrecute de șoferi în trafic sunt absolut normale într-un oraș ca Timișoara. Asta susține primarul Nicolae Robu, care dă vina pe infrastructura uzată a orașului. Edilul spune că nu e el de vină și că nu poate face „vrăjitorii”, dar promite că la anul Timișoara va arăta mult mai bine.

20 de tone de gunoaie au ajuns in statia de epurare in timpul ploii torentiale

Ploaia torențială care a căzut la Timișoara în ultimele zile a pus la grea încercare stația de epurare a orașului. În câteva ore, aceasta a procesat peste 700 de milioane de litri de apă uzată. În același interval însă, s-au adunat și peste 20 de tone de deșeuri din plastic și textile pe care timișorenii le aruncă, fără griji, în rețeaua de canalizare.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Daliei nr. 21, bl.9, Deliblata (p), 1 Decembrie (p), Someș (p), Calea Buziașului (p), orele 9 – 16; Giarmata (Hella, Agef Grup), Jimbolia (SC Pantera SA), orele 9 – 16; Lugoj – str. Lalelelor, Oituzului (p), Barițiu (p), Rodnei), orele 9 – 16;

Top