Arhiva pentru luna: aprilie 2014

Funeriu candideaza pe Colegiul III Timisoara

Funeriu candideaza pe Colegiul III Timisoara

Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, va fi candidatul Partidului Mişcarea Populară Timiş pe Colegiul III Deputaţi Timişoara. Funeriu a fost agitat în ultimele zile pentru a-și face dosarul ce trebuie depus la Biroul Electoral de Circumscripţie.

Grindeanu il acuza pe Robu ca firmele PNL au trecere la primarie

Războiul declaraţiilor între deputatul PSD Sorin Grindeanu şi primarul liberal Nicolae Robu continuă. Grideanu a spus iniţial că nu mai vrea să se „războiască” cu acesta, pentru că edilul a coborât nivelul foarte jos, dar nu s-a putut abţine şi a început tirul atacurilor pornind de la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”.

skatepark

Skate park-ul Timisoarei ramane in aer! Primaria nu da un milion de euro

Timișoara nu va avea prea curând skate-park. Firma care a câștigat licitația pentru proiect a propus trei variante, cea mai scumpă dintre ele de circa un milion de euro. Primăria a agreat-o însă pe cea mai ieftină, cu care proiectantul nu este de acord. Traian Stoia acuză acum Direcția de Mediu de incompetență și indolență.

cimitir

Eficiente, dar neelegante, somatiile de pe cruci vor disparea definitiv

Somațiile de plată lipite pe crucile din cimitirele Timișoarei erau neelegante, dar foarte eficiente. Totuși, ele vor dispărea definitv, dar nu pentru că ar fi fost ilegale. Viceprimarul Traian Stoia spune că, de când cu aceste înștiințări, încasările municipalității au crescut spectaculos.

Tatăl deputatului Sorin Grindeanu, numit inspector scolar general in Caras-Severin, urmeaza cumnata!

Familia deputatului PSD de Timiş, Sorin Grindeanu, este aproape de a controla învăţământul preuniversitar în două judeţe din vestul ţării. Este vorba despre tatăl deputatului social-democrat şi cumnata acestuia. Primul este deja șef de inspectorat școlar, iar cea de-a doua este foarte aproape.

Daca nu vor sa stea ore in sir in masini, soferii sunt rugati sa-si caute singuri traseele / FOTO

Traficul în Timișoara, și așa aglomerat, a devenit insuportabil. Pe distanțe care pot fi parcurse pe jos în cel mult 10-15 minute, șoferilor le trebuie acum chiar și trei sferturi de ceas. Totul, din cauza șantierelor și a restricțiilor de circulație, care fac ca traversarea orașului să fie un adevărat test al nervilor. Primarul Nicolae Robul admite că nu are variante.

Piata Volanta pentru micii producatori se deschide pe 10 mai

La două luni de când a fost votată de consilierii locali, piața volantă din zona stadionului „Dan Păltinișanu” va fi deschisă pentru prima dată. Se va întâmpla sâmbătă, pe 10 mai. Aceasta va fi destinată exclusiv micilor producători, care vor avea, în sfârșit, un loc numai al lor în care să-și poată vinde legumele și fructele.

Timisoreni, aduceti PET-uri pentru podul de Guinness Book!

Se caută „materie primă” pentru cel mai mare pod din PET-uri realizat vreodată. Acesta va traversa Bega undeva în zona Flora și va fi construit la începutul lunii iunie de Asociația EcoStuff. Dacă vreți să ajutați, puteți să vă înscrieți ca voluntar, iar de săptămâna viitoare sunteți așteptați să aduceți și PET-uri.

Interzis la gratare de 1 mai, la Padurea Verde si in parcuri

Dacă v-ați propus să ieșiți la grătar de 1 mai în locuri publice din Timișoara, ar fi bine să vă faceți alte planuri. Legea interzice prăjirea de mititei oriunde altundeva în afara spațiilor special amenajate, iar în orașul de pe Bega nu există așa ceva. Puteți ieși însă la iarbă verde, cu senvișuri de acasă, în unele parcuri.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări de automatizare, va întrerupe, miercuri, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde hidrofor la PT 31. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe strada Gheorghe Lazăr.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mircea cel Bătrân (p), N. D. Cocea (p), M. Millo, Legumiculturii, orele 9 – 16; Racovița (p), orele 9 – 16; Giarmata Vii – str.Înfrățirii (p), Bisericii (p), Parcului (p), Viorelelor (p), Cerna (p), orele 9 – 16; Nadăș, SP ANIF Bobda I,

Grindeanu il ia peste picior pe Robu: Spitalul de copii nu e Pentagon

Primăria a anunțat, marți, că are un câștigător pentru licitația de la spitalul de copii, lucrare pentru care a alocat cinci milioane de lei de la bugetul local. Deputatul Sorin Grindeanu, care și-a bazat întreaga campanie pe construirea noului corp de clădire, spune că primarul Nicolae Robu nu e serios.

Top