Stirile din ziua: 7 mai 2014

Alin Popoviciu a refuzat PMP, pentru ca are coloana vertebrala

Alin Popoviciu a refuzat PMP, pentru ca are coloana vertebrala

Relaţia excelentă dintre deputatul PDL de Timiş Alin Popoviciu şi fostul ministru Elena Udrea nu a reuşit să-l convingă de parlamentarul din vestul ţării să intre în Mişcarea Populară. Popoviciu susţine că a fost curtat de toate partidele, inclusiv de Mişcarea Populară, dar a refuzat.

Fatada Vicariatul Ortodox Sarb, renovata dupa mai bine de 100 de ani / FOTO

După doi ani și jumătate de lucrări și circa 140.000 de euro, clădirea Vicariatului Ortodox Sârb a fost dezvelită în toată splendoarea ei. Ultima dată, imobilul a fost reabilitat în 1907, de atunci fiind făcute numai cosmetizări. A mai rămas de refăcut doar stema vicariatului, care va intra, nu peste multă vreme, pe mâna unor meșteri pietrari români.

Robu ii pune piedica lui Stoia: l-a lasat fara Biroul Terenuri

Viceprimarul Traian Stoia nu va mai putea decide ce se întâmplă cu terenurile aflate în proprietatea municipalității. Direcția Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse rămâne în subordinea sa, însă, de joi, 8 mai, Biroul Terenuri trece în administrarea city-managerului Sorin Drăgoi. Decizia a fost luată de primarul Nicolae Robu, care spune că a vrut să pună capăt astfel unui potențial conflict de interese.UPDATE: Stoia susține că a fost o hotărâre luată de comun acord.

Pe banii timisorenilor, PSD face stadioane in Oltenia

La un miting electoral al PSD desfășurat la finele săptămânii trecute la Craiova, vicepremierul Liviu Dragnea a făcut anunțul oficial că guvernul va aloca 55 de milioane de euro pentru construcția unui nou stadion în Cetatea Băniei. Nu e banc cu olteni și „vrăjeală” electorală, ci chiar vor fi alocați bani de la bugetul național pentru construcția „celui mai frumos și modern stadion din România”, cum a anunțat Dragnea.

SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA

Cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, anunta Licitatia Publica Deschisa, pentru inchirierea unui spatiu destinat activitatii de rent-a-car. Licitatia va avea loc in data de 20.05.2014, ora 10:00, la sediul SN Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia” SA. Documentatia privind licitatia, poate fi procurata la sediul SN Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia” SA,

400 de adoptii si 315 eutanasieri de la inceputul anului, la Timisoara

Timișoara nu mai are operator pentru gestionarea câinilor fără stăpân de mai bine de două luni, de când a expirat contractul cu Danyflor. Licitația nu a fost încă organizată și, până la finalizarea ei, primăria pregătește o încredințare directă a serviciilor de management canin. Momentan, Danyflor face muncă… pro bono.

Maria Grapini

Maria Grapini loveste din nou; in limba romana

Pe panouri, afișe, stâlpi sau garduri, candidatul PC pentru Parlamentul European Maria Grapini se declară „mândră că e româncă”. În pofida acestei „mândrii”, Grapini nu reușește să facă un lucru elementar pentru fiecare român care se respectă: să vorbească/scrie corect în limba română. Derapajele sale agramate de pe Facebook sunt de notorietate, dar, mai nou, vrea să arate cu orice preț că nici la oral nu stă mai bine.

Mama Mia Becicherecu Mic, tot mai aproape de Liga a II-a

Formaţia din Becicherecu Mic continuă să surprindă în Liga a III-a, reuşind, în derby-ul cu Millenium Giarmata, a patra victorie consecutivă din play-off. Trupa lui Sorin Bălu s-a distanţat la patru puncte în fruntea clasamentului, după ce FC Caransebeş, principala urmăritoare, a pierdut pe teren propriu în faţa lui FC Hunedoara.

Clubul M-Box da Timisoarei primul campion european la kickbox: Dani Corbeanu

Sportivul Dani Corbeanu a pus Timişoara, la sfârşitul săptămânii trecute, pe harta kickbox-ului european. Luptătorul legitimat la clubul M-Box a câştigat titlul european SPF (Super Fight Federation), în cadrul Galei „Art of Fighters”, desfăşurată în Elveţia, la Zurich. Totul, după mai multe șicane ale organizatorilor.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări de automatizare, va întrerupe miercuri, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde la Punctul Termic Romanilor. Vor fi afectați timișorenii care locuiesc în imobilele de pe străzile 3 August, Caragiale, Coloniei, Marinescu, Piața Romanilor și Ștefan cel Mare.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Zona Giarmata Vii, Aeroport, str. Pandurilor (p), Lupului (p), Vântului (p), Stegarilor (p), Naturii (p), Calea Martirilor (p), Cosminului (p), Ursului, orele 9 – 14, Bd. Dâmbovița (p), orele 9 – 16; Recaș (p), orele 8 – 19; Lugoj – str. V. Braniște, A.

Top