Stirile din ziua: 5 mai 2014

„Vanatorul” de ponei de la Mosnita Noua a fost prins

„Vanatorul” de ponei de la Mosnita Noua a fost prins

Inconștientul care, duminica trecută, a împușcat un ponei aflat într-o curte din Moșnița Nouă a fost găsit de polițiști. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani, a cărui mașină a fost identificată după datele furnizate de martorii la incredibilul incident.

Ilie Sarbu se increde mai mult in baronii PSD decat in lista pe care figureaza (si) Daciana Ponta

Senatorul Ilie Sârbu a afirmat (habar n-am în ce calitate, poate din aceea de socru) că președinții de filiale județene PSD care nu vor scoate cel puțin 35% la alegerile europarlamentare vor fi demiși. Dincolo de cheia în care trebuie citită declarația, respectiv de pisică plimbată prin fața președintelui PSD Timiș, Titu Bojin, prin această afirmație, Sârbu admite un lucru cunoscut, dar mai puțin spus de liderii social-democrați.

Fostul consilier al regelui Florin Cioaba voia sa candideze ca independent pe Colegiul III Timisoara

Pastorul neoprotestant Beniamin Lup a vrut să intre în lupta electorală de pe Colegiul III Deputaţi Timişoara. Nu a reuşit, pentru că regulile s-au schimbat în timpul jocului, susţine acesta. Pentru a candida ca independent, Beniamin Lup, fostul consilier al regelui Florin Cioabă, a demisionat şi din PDL Timiş, unde era secretar executiv la filiala Timişoara.

Florin Teodorescu: „E gresit ca fac curatenie si pun flori la sala «Olimpia»?”

Culturistul Florin Teodorescu e uimit de acuzațiile pe care i le aduce constant un anonim care surprinde diverse instantanee în sala de sport pe care o gestionează. Ultimele imagini prezintă prosoape murdare puse la uscat și găleți depozitate în apropierea unor ghivece de flori. Teodorescu spune că fotografiile sunt făcute în timpul curățeniei de primăvară.

Un „moment Kodak”: cand Robu „avea incredere” in „lipsitul de caracter” Grindeanu

Campania electorală (de fapt, ar fi două campanii în Timișoara, una pentru Parlamentul European, alta pentru Colegiul III deputățial) a început cu un schimb acid de replici între primarul Nicolae Robu și deputatul PSD Sorin Grindeanu. Culmea, niciunul dintre ei nu este implicat în mod direct în aceste alegeri, pentru că nu apare pe listele cu candidați. Ce i-a mânat însă în luptă, luând „fața” propriilor candidați cu disputa lor cu accente personale?

Coasta de Azur – un paradis pentru orice pamantean / FOTO

Riviera franceză este, de peste un secol, locul unde miloane de pământeni visează să ajungă măcar o dată în viaţă pentru o vacanţă ca-n filme. Celebra Coastă de Azur are renumele de a nu dezamăgi pe nimeni, datorită frumuseţii sale strălucitoare, de neuitat şi a posibilităţilor extrem de variate de petrecere a timpului liber.

Cum a iesit „porumbelul” din robinetul lui Grindeanu

Pentru o clipă m-am speriat de avertismentul deputatului PSD Sorin Grindeanu, cum că de acum încolo timp de o lună, până la alegerile europarlamentare, îl vom vedea pe liberalul Nicolae Robu peste tot, chiar și atunci când vom deschide robinetul. Ba, mai tare, mă temeam că informația e parțial inexactă și că, de fapt, când pornesc aragazul îl voi vedea pe Cristian Bușoi, când dau drumul la drujbă să-l văd pe Horia Cristian, iar când pornesc foehnul să mă trezesc cu Ben Oni Ardelean prorocind politici externe.

Ilie Sarbu lasa sa se inteleaga ca il are la mana pe Traian Basescu

Socrul premierului Victor Ponta, senatorul PSD Ilie Sârbu, se dă cocoş. El a explicat de ce, după două schimburi acide de replici între el şi preşedintele Traian Băsescu, cel din urmă nu a mai continuat războiul declaraţiilor. Senatorul PSD lasă să se înţeleagă că ştie de ce Băsescu ar fi pus capul în pământ.

Cu o licitatie in asteptare, sala de fitness de la „Olimpia”, facuta de mirul lumii de un anonim / FOTO

Una dintre cele mai dubioase licitații organizate de Primăria Timșioara, cea pentru cafeneaua și sala de fitness din incinta sălii „Olimpia”, continuă să facă valuri. Rezultatele ar fi trebuit anunțate încă din luna martie, dar totul este ținut încă sub tăcere. Pentru a doua oară, un „binevoitor” face publice imagini care demonstrează mizeria în care se zbate sala de sport.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Cerna (p), Someș (p), Crișul (p), Carpați (p), Negoi (p), Diaconu Coressi (p), nocturna stadion „Dan Păltinișanu”, orele 9-15; Șag (p), orele 9 – 14; Remetea Mare (p), Șandra (SC Agrojohn SRL), orele 9 – 16; Lugoj – str. Jabărului, ThNeculuță, Colonia ITLA

Top