Stirile din ziua: 20 mai 2014

Atac in drum spre aeroport: Antonescu spune ca Ponta e mai rau ca Ceausescu

Atac in drum spre aeroport: Antonescu spune ca Ponta e mai rau ca Ceausescu

Președintele PNL, Crin Antonescu, s-a decis în ultimul moment, marți, să țină o conferință de presă blitz la intrarea în Timișoara, chiar înainte de avionul care trebuia să-l ducă la București. Antonescu a declanșat un atac frontal la adresa fostului său amic Victor Ponta, despre care spune că e așa de disperat încât se folosește de sportivii de top ai României în campania electorală.

„Ingerii Galbeni”, liber la ridicat masini! Daca ii prinde in trafic, Politia ii poate amenda

„Îngerii Galbeni” pot ridica, din nou, mașinile din parcările supermarketurilor, fără riscul de a fi amendați de Poliția Locală Consiliul Local Timișoara a acceptat marți modificările impuse de prefectură. Asta nu înseamnă caă „îngerii” nu vor mai avea probleme, pentru că polițiștii locali îi pot amenda doar… în trafic. Dacă îi prind.

Timisoara, copiata de alte orase care vor sa fie Capitala Culturala Europeana

Reprezentanții majorității instituțiilor culturale din Timișoara au semnat, marți, o declarație de susținere a candidaturii orașului la titlul de Capitală Culturală Europeană, un act obligatoriu pentru dosarul urbei de pe Bega. Directorul filarmonicii, Ioan Gârboni, susține că demersurile Timișoarei sunt copiate de alte orașe care aspiră la aceeași titulatură.

Cui ii va canta Cocosul din Ortisoara? Politehnicii sau liderului CS Ghiroda?

Trei etape au mai rămas până la finalul Ligii a IV-a Timiş, iar lupta pentru câştigarea seriei este departe de a fi încheiată. Politehnica Timişoara, principala favorită la câştigarea seriei până acum câteva etape, are nevoie, pe lângă câştigarea celor trei jocuri, şi de ajutorul viitorilor adversari ai celor de la CS Ghiroda, actualul lider.

Maria Olaru sustine candidatura lui Florin Birsasteanu (P)

O serie de personalităţi din lumea sportului, a culturii şi medicinei şi-au declarat public sprijinul pentru candidatura doctorului Florin Bîrsăşteanu pentru postul de deputat în Colegiul 3 Timişoara. Una dintre cele mai celebre gimnaste care a reprezentat România la olimpiade, campionate mondiale şi europene, Maria Olaru, s-a alăturat campaniei „Mândri că suntem români, Mândri că suntem timişoreni”.

apa potabila

Casierii inchise la Aquatim

Casieriile societății Aquatim vor fi închise mai devreme în zilele de joi și vineri, în clădirile respective fiind planificate acțiuni de dezinsecție și deratizare. În 23 mai, birourile Relaţii Clienţi, Contracte şi Tehnic, de pe strada Treboniu Laurian, vor funcţiona până la ora 14.

S-a stabilit: pavaj fara rosturi, pentru doamne, in zona Cetate

Timișorencele nu-și vor rupe picioarele în pantofi cu tocuri pe străzile nou amenajate din zona Cetate. După o lună și jumătate de studiu, primăria a stabilit varianta finala a pavajului care va fi pus pe arterele pietonale. În această perioadă se lucrează la Strada Fără Nume, care va fi prima pavată în forma finală, cu trei tipuri de piatră și fără rosturi pe mijloc.

Cazul DRDP Timisoara: Robu vorbeste de funie in casa spanzuratului

Ceea ce era de așteptat începe să se întâmple. Încet-încet, în urma ruperii USL, șefii de instituții deconcentrate numiți de liberali în funcții sunt schimbați de PSD-iști, Aici ar fi o observație. PSD strigă în stânga și dreapta că „USL trăiește” și că se va reface după alegerile europarlamentare, atunci când se așteaptă și demisia lui Crin Antonescu din funcția de președinte al PNL.

Pompierii din Timis pleaca sa ajute sinistratii din Serbia / FOTO

Opt angajați ai ISU „Banat” pleacă în Serbia, pentru a acorda asistență autorităților din zonele sinistrate. Ei vor duce motopompe și motogeneratoare, dar și două camioane, care pot fi folosite pentru evacuarea cetățenilor. De asemenea, vor duce bărci, dar și un sistem de iluminare pentru misiunile pe timp de noapte. Pompierii timișeni vor sta în Serbia o săptămână.

Cont bancar pentru donatii catre Serbia, pus la dispozitie de Uniunea Sarbilor

Biserica Ortodoxă Sârbă și Uniunea Sârbilor, în colaborare cu Consulatul General al Republicii Serbia, invită românii și sârbii deopotrivă să ajute Serbia și Bosnia și Herțegovina. Dincolo de ajutoarele materiale, prioritari sunt acum banii. Uniunea Sârbilor din România pune la dispoziție, în acest sens, un cont bancar special.

Somerii de la tara, integrati pe piata muncii cu bani de la UE

Integrare profesională pentru şomerii din mediul rural. Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany Timişoara a reuşit să atragă fonduri europene pentru demararea unui proiect de orientare şi integrare pe piaţa muncii a şomerilor, persoanelor ocupate în agricultura de subzistenţă, persoanelor inactive din Periam, Checea şi Satchinez, dar şi alte localităţi din mediul rural din Timiş.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara: str. Mistral, R. Ladea (p), Garofiței (p), Zimnicea, Micșunelelor, Cermena, orele 9 – 15; Lugoj: Micro 4 Bl. 14-17, 19-21, 24-34, 37-40, orele 9 – 15; Dumbrăvița: str. E. Mauriciu, E. Murgu, Petofi Șandor (p),T. Vladimirescu, N. Bălcescu, orele 9 – 17; Jimbolia (p), orele

Top