Stirile din ziua: 8 mai 2014

BEJ Timis a hotarat ca USL a murit! Afisele cu aceasta sigla trebuie date jos / FOTO

Biroul Electoral Judeţean Timiş a admis o plângere depusă de PNL, referitor la Alianţa Electorală PSD – UNPR – PC. Liberalii au cerut înlăturarea afișelor care conțin sigla USL, despre care susțin că nu mai există și nici nu poate exista fără acordul lor. Acestea trebuie acum date jos. PSD va face contestație.

Nu stie cat costa si n-are nici proiect, dar Robu promite: Parcul Padurice intra in reabilitare in acest an

Parcul Pădurice va intra în reabilitare în acest an, deși nu există încă nici proiect, nici estimare de costuri și, deci, nici bani alocați pentru o astfel de lucrare. Proiectul aprobat de CL în 2012 va fi revizuit, pentru că locul de joacă – prevăzut să aibă peste 7.000 de metri pătrați – e considerat prea mic de primarul Nicolae Robu.

Primării din Timiș, certate de președintele Consiliului Județean: „Foarte mulți oameni sunt în pragul disperării din cauza alergiei la ambrozie”

Ambrozia, „agent electoral” pentru PSD!

Consiliul Județean Timiș a declarat război pe viață și pe moarte ambroziei. Măsura prin care a demarat această bătălie este însă cel puțin discutabilă. Aleșii județeni au alocat 100.000 de lei pentru… tipărirea de pliante și afișe prin care populația să fie avertizată de neplăcerile provocate de această plantă! Liderii Noua Republică Timiș consideră că la mijloc este o afacere cu accente electorale, banii pentru afișe mergând către clientela PSD.

La Timisoara, cablurile vor ramane pe stalpi mult si bine

Cablurile care brăzdează din toate părțile cerul Timișoarei au încă viață lungă pe stâlpi. Deși ele ar fi trebuit să fie îngropate progresiv, din 2009 încoace, acest lucru nu s-a întâmplat decât în mică parte și nu sunt șanse ca firele să dispară prea curând. Primarul Nicolae Robu spune, din nou, că nu sunt bani pentru așa ceva.

Atentie unde va lasati masinile! La Timisoara „pica” blocurile / FOTO

O timișoreancă a avut parte de șocul vieții ei când și-a găsit mașina avariată de niște bucăți căzute de pe fațada unui bloc de pe strada Gheorghe Lazăr. Tânăra nu vrea să-și imagineze ce s-ar fi întâmplat dacă incidentul s-ar fi produs în timp ce își plimba copilul. În Timișoara sunt multe blocuri cu probleme la fațade și, probabil pentru că amenzile nu sunt destul de mari, puțini proprietari iau măsuri.

Dosarul electronic de sanatate e in teste si la Timisoara

Trei spitale timișorene testează, în această perioadă, așa-numitul dosar electronic de sănătate. Acesta conţine tot istoricul pacientului: trimiteri, reţete, consultaţii medicale, diagnostice, spitalizări, antecedente şi poate fi accesat doar de pacient şi medicul curant. El va înlocui, teoretic, birocrația din sistemul sanitar.

Refrenul din vestiarul fotbalistilor de la Mama Mia: „Sa vina banii! Sa vina banii!”

Liderul seriei a IV-a a Ligii a III-a are un parcurs excelent în play-off, reuşind să se distanţeze la patru puncte de locul doi în clasament în urma ultimei etape. Cu toate acestea, situaţia financiară a formaţiei pe ale cărei tricouri este trecut sponsorul Casa Rusu, acelaşi care dorea să investească şi la Poli, nu este cea mai fericită.

ACS Poli vrea sa razbune la Galati marea echipa de acum trei ani

În tentativa de salvare de la retrogradare, ACS Poli Timișoara joacă un nou meci foarte important la Galați. Elevii lui Dan Alexa vor aborda partida și cu gândul să răzbune eșecul de acum trei ani al marii echipe a lui Poli, care pierdea titlul de campioană a țării. Jucătorii și-au revenit după eșecul cu Petrolul, iar la nivelul lotului există o singură problemă, Bărbuț nefiind refăcut după o accidentare mai veche.

Strigatul de lupta al eunucului

Cel puțin în Timișoara, liderii partidelor de dreapta spun că o colaborare anti-PSD ar fi un lucru bun, chiar sănătos. Ideea a fost lansată recent de Societatea Timișoara și e bine că a venit din zona civicului și nu din partea vreunui partid suspectat apoi de restul a fi al dracului de expansionist. E foarte bine, tonic și angajant pentru militantul de dreapta, dar cam atât.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări de automatizare, va întrerupe joi, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde la PT 27. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile: Afirmării, Al. Amiciției, Al. Lirei, Boltei, C. Lipovei, Leandrului și Liniștii. În aceeași zi, dar până la ora 18, va fi

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Șt. Stâncă (p), Ursului (p), Calea Martirilor (p), Poeziei (p), Balanței (p), Versului (p), Vântului (p), orele 9 – 14; Ghiroda Nouă – str.Aleea Ghirodei, Luncii, Fuiorului, Cărăbușului, Spartacus, Caprei, Lemnari, Scărișoara, Cocostârcului, Brateș, Pelicanului, Cimbrului, Moldovei, orele 9 – 16;

Top