Stirile din ziua: 27 mai 2014

Abia intorsi din Serbia, pompierii de la ISU ar pleca din nou maine, daca ar fi nevoie/ FOTO

Abia intorsi din Serbia, pompierii de la ISU ar pleca din nou maine, daca ar fi nevoie/ FOTO

Militarii ISU Timiș s-au întors în țară cu însemne ale pompierilor sârbi și ale localnicilor care le-au mulțumit pentru modul în care au intervenit. Cei 11 pompieri români au intervenit cu bărcile de salvare alături de echipele de salvare sârbe, în regiunea Jamena-Morovic, pentru a verifica locuințele oamenilor și pentru a recupera animalele rămase încă în viață.

Cu puscaria la expozitia zootehnica: premiera la Banat Agralim

Ferma Penitenciarului Timișoara participa, în premieră, la târgul Banat Agralim, organizat, la finele săptămânii, de Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului. USAB organizează, timp de câteva zile, o serie de discuții științifice, care vor începe miercuri și se vor încheia duminică.

Teoretic pus pe faras de Bojin, Alexa are deja oferte din Liga I

Dacă Ioan Timofte rămâne președinte la ACS Poli, banca tehnică va fi ocupată în continuare de Dan Alexa. Cel supranumit „Chirurgul” nu va rămâne însă șomer, nici dacă va fi nevoit să plece de la clubul timișorean. O garantează Timofte, care spune că viitorul sună pentru bine pentru actualul antrenor.

Felicitat de sefii partidului, Bojin va demite 10% din sefii organizatiilor locale PSD

În ciuda faptului că PSD a obţinut la alegerile europarlamentare cel mai bun procent înregistrat vreodată în Timiş, 10% dintre şefii de organizaţii locale sunt ameninţaţi cu demiterea. Este vorba despre organizaţiile unde PSD a pierdut sau a scos un scor mult sub media pe judeţ. Pe de altă parte, Titu Bojin a fost felicitat de liderii partidului, deși a scos „doar” 33% pe județ, iar senatorul Ilie Sârbu anunțase sancțiuni pentru cei care obțin sub 35 de procente.

Culmea prostiei: politisti prinsi luand mita de la traficant de droguri cu telefonul ascultat

Doi polițiști din Timiș au fost prinşi că au luat mită după ce tânărul care le-a dat banii le-a povestit la telefon prietenilor cum a scăpat de „amendă” . El era urmărit într-Doi polițiști din Timiș au fost prinşi că au luat mită după ce tânărul care le-a dat banii le-a povestit la telefon prietenilor cum a scăpat de „amendă” . El era urmărit într-un dosar de trafic de droguri, discuţiile telefonice fiindu-i ascultate de anchetatori. dosar de trafic de droguri, discuţiile telefonice fiindu-i ascultate de ofiţerii SRI.

Pompierii de la ISU, eroi in Serbia, dupa o saptamana intr-o zona minata / FOTO

Pompierii militari din Timișoara au muncit pe brânci, timp de o săptămână, într-una dintre cele mai grav afectate localităţi din Serbia, după ruperea digului de pe Sava. Când au venit românii, la Jamena, apa depăşea doi metri, iar situaţia risca să scape de sub control. Timișorenii au rămas în zonă după plecarea ungurilor și a slovenilor, care s-au temut de minele aflate încă în apă, din timpul războiului.

„Candidatura” lui Robu la presedintia Romaniei, motiv de bascalie printre parlamentarii PNL

O sursă bine informată a „Terasei” în Parlamentul României ne-a relatat în direct din mijlocul grupurilor PNL din cele două camere. Astfel, printre discuții furtunoase, nervi sau chiar înjurături, provocate de ultimele evenimente din interiorul PNL, parlamentarii liberali au avut marți și un moment de destindere, chiar de maximum amuzament amestecat și cu o mare doză de bășcălie.

Fiindca i-a scazut salariul, Velcea vrea sa dea in judecata ACS Poli!

Valentin Velcea s-a ales cu o diminuare a salariului și ar fi amenințat că dă în judecată clubul! Declarația îi aparține președintelui lui ACS Poli, Ioan Timofte, care susține că nimeni nu este de înlocuit. Tim aștepta o reacție din partea finanțatorilor la amenințările fostului antrenor și spune că e dispus să plece, dacă aceștia îi vor cere s-o facă.

Doctor Ciomu se alatura „Proiectului Birsasteanu”

Toată lumea știe de ce pesedistul Florică Bîrsășteanu a câștigat în fața lui Viorel Coifan. Pentru cele mai recente alegeri, PSD a cules de pe piața marketingului electoral strategia cu personalități celebre care susțin candidatul. În mod evident, rețeta nu e nouă și nu e românească. Vedete sportive, din zona artistică, fețe cunoscute diferitelor straturi de alegători sunt contactate pentru a-și da acordul cu un anume scenariu.

Timofte: ACS Poli nu merita sa ramana in prima liga

Diletantism, neasumarea răspunderii, aducerea de jucători care n-au ajutat cu nimic echipa – aceste sunt cauzele retrogradării lui ACS Poli, în viziunea președintelui Ioan Timofte. Acesta este ferm: echipa nu merita să rămână în prima ligă, iar un an în eșalonul secund ar fi benefic pentru „sănătatea” clubului. Timofte așteaptă o discuție față în față cu Nicolae Robu și Titu Bojin, care ar urma să stabilească viitorul său la club.

Dezastru PNL in Timisoara: scor apropiat de al lui Mircea Diaconu

În condițiile în care are primar, PNL a obținut la alegerile europarlamentare din Timișoara cel mai slab rezultat din istorie, mult mai mic și decât la alegerile din „Duminica orbului” din 20 mai 1990. Cu o singură altă excepție, primarul Nicolae Robu este singurul edil din județul Timiș care nu și-a adus partidul pe primul loc la alegeri. Vedeți mai jos rezultatele obținute la alegeri de principalele formațiuni politice în municipiile și orașele din județul Timiș.

Titu Bojin ameninta cu retragerea CJ Timis din proiectul ACS Poli

Președintele CJ Timiș, Titu Bojin, afirmă că săptămâna viitoare instituția pe care o conduce va decide dacă va mai sprijini financiar clubul ACS Poli. El așteaptă să se întâlnească cu primarul Nicolae Robu, înainte de-a lua o decizie. Pentru a rămâne alături de echipă, Bojin cere măsuri drastice la echipă, printre care și înlăturarea antrenorului Dan Alexa.

Bojin si Robu sunt de acord: ACS Poli, sanse mari sa ramana in prima liga

Atât primarul Nicolae Robu, cât și președintele CJ Timiș, Titu Bojin, au mari speranțe că ACS Poli va rămâne în primul eșalon în viitorul campionat. Amândoi apelează la diverse surse, potrivit cărora Oțelul Galați va fi retrogradată după ce clubul este cercetat de DNA pentru o insolvență falsă.

CFR a gasit bani: in sfarsit, renoveaza sala de asteptare din Gara de Nord / FOTO

Controalele polițiștilor locali în zona Gării de Nord, deși nu s-au lăsat cu amenzi spectaculoase, i-au făcut pe responsabilii de la CFR să ia o măsură pe care ar fi trebuit s-o ia de ani buni. La mijlocul lunii viitoare va fi anunțat, teoretic, numele firmei care se va ocupa de reparațiile din zona sălii de așteptare și a caselor de bilete. Dacă nu, Regionala CFR va fi din nou amendată.

Zona Polona, un ghetou fara asociatii de proprietari / FOTO

Actuala administrație a aflat și ea că o parte din zona Polonă, aflată la marginea Timișoarei, arată ca după bombardament. Viceprimarul Traian Stoia spune însă că, în momentul de față, nu prea există soluții pentru rezolvarea solicitărilor venite de la locuitorii de acolo, deoarece imobilele sunt proprietate privată. El le recomandă oamenilor, ca un prim pas spre intrarea în normalitate, să-și facă asociații de proprietari.

Armas, audiat la DNA pentru ca a dat carne de vita drept spaga la judecatori

Iosif Armaș, fost deputat PSD și fost finanțator al echipei Poli AEK Timișoara, dă cu subsemnatul la DNA. El a fost citat la audieri în dosarul celor patru judecători de la Tribunalul Bucureşti acuzaţi că primeau bani şi bunuri pentru intervenţii în dosare de insolvenţă. Șpaga ar fi constat în câteva mii de lei și niște… carne de vită!

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ofcea (p), Mehadia (p), Ch. Darwin, Roma (p), B. Iscovescu (p), Socrate (p), Ofcea (p), orele 9 – 16; Dragșina (p), Jimbolia (p), orele 9 – 16; Lugoj – str. Bega, Bojinca, Titulescu (p), P. Maior, A. Ipătescu, Ceferiștilor, N. Iorga, A. D.

Top