Stirile din ziua: 3 mai 2014

Alexa&co, și murati, si batuti mar de „lupii galbeni”, inca din prima repriza

Alexa&co, și murati, si batuti mar de „lupii galbeni”, inca din prima repriza

Sâmbătă seară, timișorenii au dat pe pere ce au luat pe mere duminica trecută. Întorși victorioși din meciul cu Pandurii, jucătorii lui Dan Alexa au fost readuși rapid cu picioarele pe pământ: au încasat sec trei goluri încă din prima repriză cu Petrolul și n-au fost în stare să marcheze nici măcar punctul de onoare

diabet

Tot mai multi copii se imbolnavesc de diabet de la varste din ce in ce mai mici

Cel puțin 14 copii sunt diagnosticați, lunar, cu diabet la Spitalul Județean din Timișoara. În ultimii ani, îngrijorător nu e doar numărul crescut de tineri care au diabet, ci și faptul că boala apare de la vârste tot mai fragede. Și asta din cauza alimentației necorespunzătoare și a lipsei mișcării.

Sarbu cere demisii in alb ale sefilor de filiale PSD care nu fac 35% la europarlamentare

Fiindcă e campanie electorală, senatorul de Timiș Ilie Sârbu şi-a găsit timp să ajungă și pe la Timișoara. Chiar la petrecerea câmpenească de 1 mai, socrul premierului i-a amenințat pe liderii de filiale judeţene că dacă nu fac măcar 35% la alegerile europarlamentare, se va lăsa cu demisii. Asta, pentru că acum e mult simplu să aduni voturi decât pe vremea când el conducea CJ Timiș și era în opoziție.

Stoia vrea taxe pentru masinile grele parcate pe domeniul public / FOTO

Materiale de construcție depozitate pe străzi și utilaje grele parcate pe unde nici nu te aștepți. E un peisaj des întâlnit mai ales la periferia Timișoara și sesizat, în cele din urmă, și de un oficial al primăriei. Viceprimarul Traian Stoia spune că firmele de construcții ar trebui să plătească pentru că ocupă domeniul public.

Top