Stirile din ziua: 11 mai 2014

Dupa egalul cu Ceahlaul, ACS Poli vede tot mai clar Liga a II-a

Dupa egalul cu Ceahlaul, ACS Poli vede tot mai clar Liga a II-a

Condusă și terminând meciul cu un om în plus, ACS Poli nu a reușit decât un rezultat de egalitate duminică seară, acasă, în fața Ceahlăului. Ambele goluri au fost marcate din lovituri de pedepsă. Cu doar 35 de puncte, Alexa&co sunt pe primul loc retrogradabil, iar liga secundă pare din ce în ce mai aproape. Asta, și în condițiile jocului lipsit de claritate pe care îl practică timișorenii.

„Moralii” din Druckerie si modelele lor de viata: violenti ca Putin, mincinosi ca Ponta

Purtată pe brațe de un public generos, o bună parte a media, dar și de arbitraje favorabile și oficiali ai AJF, ASU Poli a dominat copios campionatul Ligii a IV-a. Până spre final. Atunci când toți din jurul echipei erau mai preocupați să moară capra vecinului (ACS Poli), decât să aibă grijă de țapul din propria curte. ASU a făcut meciuri din ce în ce mai proaste în ultimele etape, culminând cu egalul de la Gătaia.

Robu a vorbit „discutii” cu Basescu si si-a facut poza cu el in birou

Traian Băsescu i-a împărtășit lui Nicolae Robu din experiența sa de fost primar, liberalul i-a spus președintelui că Guvernul Ponta nu i-a dat niciun ban pentru proiectele Timișoarei. Cei doi s-au întâlnit duminică la prânz, iar la final Băsescu n-a vrut să facă nicio declarație, lăsându-l pe Robu să se desfășoare.

Sabotat de sonorizare, Basescu a admis, la Timisoara, ca politica dauneaza grav realitatii

Înghesuială în sală și pe holuri, sonorizare cu probleme și PDL-iști care au încălcat „consemnul” partidului și au venit să-l vadă pe președintele Traian Băsescu, la un eveniment organizat la Timișoara de Partidul Mișcarea Populară. Aceasta a fost atmosfera de duminică dimineață de la Casa „Adam Muller Guttenbrunn”, de unde n-au lipsit aplaudacii.

Cu mintea de azi, Nicolae Robu n-ar fi votat cu USL (PSD+PNL) nici in ruptul pletei

Observ că de ceva vreme a devenit politică de partid la PNL să-ți torni cenușă-n cap pentru aducerea PSD la putere odată cu USL, cu ocazia alegerilor din 2012. E adevărat, președintele Crin Antonescu, mai orgolios din fire, n-a zis o clipă că regretă alianța cu Ponta, dar și-a dezvelit pieptul păros pentru a luptă dârză cu dușmanul social-democrat.

Cu muzica din filme, Filarmonica „Banatul” a ajuns la inchisoare! / FOTO

Au cântat la mănăstire, pe pista unui aeroAu cântat la mănăstire, pe pista unui aeroport, pe bărci, iar acum au ajuns și pe la închisoare! Muzicienii de la Filarmonica „Banatul” și-au respectat, și de această dată, blazonul, și au celebrat Ziua Europei într-un spațiu neconvențional. Ei i-au răsplătit astfel pe deținuții care au muncit la renovarea Grădinii de Vară „Capitol”.port, pe bărci, iar acum au ajuns la închisoare! Muzicienii de la Filarmonica „Banatul” și-au respectat, și de această dată, blazonul, și au celebrat Ziua Europei într-un spațiu neconvențional.

Dupa prima amenda, „Ingerii Galbeni” s-au razbunat: opt masini ridicate intr-o noapte / VIDEO

„Îngerii Galbeni” riscă să fie acuzați din nou de sechestrare de persoane, după ce au ridicat o maşină cu şoferul în ea. Incidentul s-a petrecut chiar a doua zi după ce firma de tractări auto a luat prima amendă pentru că saltă ilegal vehiculele din parcări. În ultimele zile, mai multe persoane au reclamat la Poliția Locală că au rămas fără mașini din cauza „îngerilor”.

Desi ar fi fost „atacat” cu o bicicleta, observatorul de la Gataia spune ca nu s-a intamplat nimic

Scandalul de la finalul meciului dintre Progresul Gătaia și ASU Poli, încheiat la egalitate, a fost văzut de toată lumea, mai puțin de observatorul partidei. Nicușor Tanasoglu, polițist la Rutieră în viața de zi cu zi, ar fi fost lovit cu… bicicleta antrenorului de la Gătaia. El nu recunoaște însă nimic.

Top