Grindeanu: Daca voiam sa-l atac pe Robu, spuneam ca a ajuns primar fara o zi de campanie

Cum are vreo idee, hop, cu ea pe Facebook! Așa face, de doi ani încoace, primarul Nicolae Robu. Luat peste picior și criticat de detractori, dar lăudat de cei care-l susțin și văd în tastatul de pe telefon o mare dovadă de democrație, liberalul o ține pe-a lui. Acum, un alt politician local de marcă i-a luat exemplul și i-a tras o scatoalcă zdravănă primarului. Pe Facebook, firește.

grindeanu

Contul de Facebook al deputatului PSD Sorin Grindeanu există, dar nu e prea folosit. Fostul viceprimar le-a urat prietenilor lui virtuali „Sărbători fericite” înainte de Paște și apoi… liniște. Nici înainte de acest moment, social-democratul nu a prea avut timp – sau chef, sau poate amândouă – să împărtășească bunele și relele cu fanii. Dacă a avut ceva de spus, a apelat la metoda clasică, a comunicatelor de presă, concise și cu sigla partidului. În ultima perioadă însă, schimburile de replici cu primarul Nicolae Robu s-a întețit, iar liberalul avea clar avantajul Facebook-ului, unde, în doi timpi și trei mișcări, îi răspundea fostului său coleg de serviciu și de alianță. Sâmbătă seară, Grindeanu a pus mâna pe tastatură și a „lovit” în premieră.

Nu pot să nu remarc perseverența și înverșunarea cu care Nicolae Robu face atacuri la persoană. Cine a urmărit declarațiile mele poate vedea faptul că nu l-am atacat personal pe domnul Robu. Am făcut referire la lentoarea cu care s-a mișcat aparatul Primăriei în ceea ce privește Spitalul de Copii sau haosul total creat în traficul din Timișoara. Dacă voiam să îl atac la modul personal pe Nicolae Robu puteam spune că a ajuns primar fără să facă o zi de campanie”, a scris deputatul. E prima dată când un om politic din linia întâi spune, cu toate cuvintele, ceea ce se vorbește pe la colțuri de doi ani. „Timișorenii vor să vadă proiecte, realizări și lucruri bune, nu declarații belicoase și atacuri la persoană. Dacă domnul Robu crede că în acest mod ne face să nu vedem ce se întâmplă în Timișoara se înșeala! Eu voi continua să semnalez tot ceea ce cred că nu funcționează cum trebuie în orașul nostru indiferent de reacțiile lui Nicolae Robu!”, a conchis Grindeanu. Replica primarului nu a apărut încă, dar ultima sa postare de pe FB, datată 2 mai, le recomandă prietenilor lui să-l „lase în plata Domnului” pe acesta.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

54 comentarii pentru acest articol

dora a spus: (mai 4th, 2014 at 12:49 )

Prostie mai mare nici ca putea declara dl grindeanu.Daca a iesit primar fara nici o zi de campanie atunci ce s-ar fi intamplat daca dl robu chiar ar fi fost mai activ?Ar fi castigat cu 100%?Nu prea il duce mintea pe dl.grindeanu atunci cand scapa asemenea afirmatii…

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (mai 4th, 2014 at 12:58 )

PSD! ESTE PONTA SUSPENDĂ DEMOCRAȚIA! O ROMÂNIE DE KKT VĂ OFERĂ POLITICA ROMÂNEASCÂ!FRAIERILOR ÎMBULZIȚI-VĂ LA VOT!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

GrindeanuPupanBotSiPapaTot a spus: (mai 4th, 2014 at 13:44 )

Domnul Grindeanu nu conteneste sa ne uimeasca cu prostia domniei sale ce pare a creste pe zi ce trece. Ma mira ca nu are mintea mai odihnita avand in vedere ca freaca menta prin parlament toata ziua. Insa la cei 4 neuroni pupincuristi pe care ii are in cap ce sa te astepti de la leguma asta….

tiristu sindicalistu a spus: (mai 4th, 2014 at 15:49 )

Daca taceai Sorine filosof ramaneai. Pai daca Robu nici nu a facut campanie, asa zici tu, si a castigat din prima, in timp ce Psd se chinuie de vreo douazeci de ani sa puna laba pe Timisoara… ce spune asta despre valoarea ta sorine??

Lore a spus: (mai 4th, 2014 at 16:47 )

Ce a facut Robu’ ? A primit cadou palmieri si n-avea loc in curte si a zis sa-i puna pe bulevard-urile Timisoarei , ca sa ajungem de rasul intregii Tarii ? Respect Domnul Sorin Grindeanu !

Suck-er a spus: (mai 4th, 2014 at 17:09 )

Grindeanu stie ca in 2012 daca punea-i sigla USL pe o coada de matura, ajungea parlamentar…ori el ori coada totuna. Sfat: vezi sa nu scoate-ti procent mare pe judet ( ca pe Timisoara sigur nu) , sa poti sa-i iei locul lu’ Bojin!….comentariu: sa-i pupati in p..a pe liberali ca sunteti la guvernare si aici in banat parlamentari tot datorita lor. Antonescu s-a desteptat in ceasu’ 12 si singura solutie este alianta anti psd!!!….

Michelangelo a spus: (mai 4th, 2014 at 18:04 )

Deci robu a fost in campanie doar in ultima zi de campanie pe. Scena la stadion in rest psdistii i-au făcut campanie liberalii erau boemi si împărțeau stickere din baracile de campanie….in timp ce psdtistii făceau campanie on județ pentru BOJIN fără liberali si ii făceau si la robu in locul liberalilor.

mircea a spus: (mai 4th, 2014 at 18:21 )

Nu este Robu o mare capacitate, dar asta chiar e un nimeni, care in afara de a comenta si a trage sfori nu a facut nimic pentru acest oras. De ce nu a spus in 2012 una sau alta de Robu? Atunci era bun, nu? A fost cativa ani viceprimar in echipa Ciuhandu si nu a lasat nimic notabil in urma lui. Mai bine ar tacea!

Bajenean a spus: (mai 4th, 2014 at 19:01 )

Daca Sorin Grindeanu nu l-ar fi sustinut pe Robu in campania pentru primaria acesta NU AR FI FOST PRIMAR.

Stefanescu a spus: (mai 4th, 2014 at 19:04 )

Robu un hot liberal istoric. A iesit primar fara sa mearga o zi in campania,, au muncit cei de la PSD cu tinerii lor sa il faca pe Robu primar. Voribiti urat de Grindeanu, nu uitati cine face o investitie de zeci de milioane de euro pentru toti copii nostri

Timisorean a spus: (mai 4th, 2014 at 19:25 )

Grindeanu primar!!!

banateanu a spus: (mai 4th, 2014 at 19:37 )

robu a facut din timisoara un santier! sa ne lase cat se mai poate repara ceva

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (mai 4th, 2014 at 19:57 )

ORICINE VINE PRIMAR ROBU ARE UN MERIT A FĂCUT CÎT S -A PUTUT ÎN REST TOTUL ESTE VRÂJEALA!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

George a spus: (mai 4th, 2014 at 20:18 )

Grindeanu este si va fi omul Timisoarei! Grindeanu primarul Timisoarei! Nu uitati ca dl. Grindeanu a luptat sa se faca ceva bun pentru copii, aici ma refer la spitalul de copii Louis Turcanu! Asa ca ciocul mic oameni buni, ca asa om ca Grindeanu rar vom gasi! Grindeanu primar la Timisoara!!!

Primarul a spus: (mai 4th, 2014 at 20:23 )

Daca voiam sa-l atac pe grindeanu as fi intrebat CE a facut acest slugoi pesedist pentru Timisoara

nicu a spus: (mai 4th, 2014 at 20:31 )

poi cam are dreptate..daca nu era PSD-u’ nu ar fi ajuns primar in veci!

Alina D a spus: (mai 4th, 2014 at 20:33 )

Tot ceea ce am vazut in mandatul sau nu a fost decat sa sparga centrul orasului, apoi sa faca o strada pietonala si sa deschida circulatia in Piata Unirii!!!

anonimous a spus: (mai 4th, 2014 at 20:38 )

este pacat ca omu asta o facut tot ce o putut… iar robu nu a facut proiectu si nu il intereseaza acest lucru……..

simon a spus: (mai 4th, 2014 at 20:42 )

Nu l-am vazut niciodata pe acest om in campanie pentru ca a fost bolnav si atunci pentru el au fost buni cei din PSD pentru ca i-au facut campanie, iar acum arunca doar vorbe urate la adresa lor!

Marius a spus: (mai 4th, 2014 at 20:42 )

Robu nu face altceva decat sa se laude singur pe facebook practic cu nerealizarile sale pentru ca din cate se poate vedea clar Timisoara este blocata in trafic de nelucrarile dumnealui plus de marea masa de afise electorale, bannere puse chiar pe spatiul verde, etc. Lumea e deja satula de asa ceva, insa pe bune dreptate domnul deputat Grindeanu da in continuare de mult prea bun-simt, respect!

ionel a spus: (mai 4th, 2014 at 20:47 )

a venit vremea ca oamenii sa isi dea seama ca robu ia manipulat virtual pe timisoreni numai merge asa e prea mult namol pe strazi si nimic nu se finalizeaza pana si strazile, trotuarele is doar partial asfaltate, traficul este infernal si el…

Alex A a spus: (mai 4th, 2014 at 20:51 )

Daca Domnul Primar actual sustine ca ar fi iesit primar fara sprijinul PSD nu cred ca este in deplinatatea facultatilor mintale.Nu numai ca a lipsit pe toata perioada campaniei…justificat spune el pt. ca a suferit acea operatie de bypass, dar nu ar fi castigat nicioadata primaria, si vin si cu exemple de candidati care iar fi suflat primaria daca nu era PSD-ul care sa il ajute… Adrian Orza,Ioan Garboni…si multi alti.
Despre Domnul Grindeanu nu pot spune decat ca si-a tinut cuvantul la tot ce a promis ca face. A alergat in tot orasu ca sa stranga semnaturi pentru a primi bani de la Guvern ,ca sa fie folositi la spitalul de copii Louis Turcanu . Bani pe care ia primit prin Oronata de Urgenata ,dar care nu au fost folositi de care domnul primar Robu deoarece era ocupat cu plantarea palmierilor….Fapt pentru care au ajuns cei din Iasi..si alte orase ratacite din Est-ul tari sa rada de noi ..si sa ne numeasca cultivatori de palmieri…Deci din punctul meu de vedere oricine ar fi un primar mai bun decat domnul Robu. Ca domnul Grindeanu este alegerea mai potrivita,alegere a mari majoritati a Timisorenilor, este o alegere pe care o sustin si eu.

LIDIA a spus: (mai 4th, 2014 at 20:52 )

ORICUM PENTRU ROBU ESTE SI ASA ULTIMUL MANDAT ASA CA DEGEABA INCEARCA SA NE MAI PROSTEASCA CU ERA LUI VIRTUALA CA REALITATEA DIN TEREN E ALTA SI DAU MARE DREPTATE DOMNULUI GRINDEANU.

Mirela a spus: (mai 4th, 2014 at 20:58 )

mai robule nu ne mai prosti asa cu campania asta a ta prin tot orasul pe noi ne intereseaza in special ca drumurile sa fie accesibile practic ne-ai blocat ce e asta??? Grindeanu chiar e cumpatat si bine educat, bravo!!!

sanda a spus: (mai 4th, 2014 at 21:02 )

asa este corect d-le grindeanu, robu nu a facut o zi de campanie uita ca daca nu era usl-ul nici el nu era acum primar, clar…..

anti robu a spus: (mai 4th, 2014 at 21:04 )

anti robu si sistemului propriu creat de el prin care intoxica lumea cu virtualitatea lui zilnica unde va este umanitatea domnule primar?

Liviu a spus: (mai 4th, 2014 at 21:07 )

Grindeanu a facut pentru Timisoara numai fapte bune si continua sa faca chiar daca acum este deputat nu a uitat de unde a plecat in timp ce Robu continua proiectele astea care se vor transforma in mlastina.

adriana a spus: (mai 4th, 2014 at 21:09 )

unde e robu? nu e robu pai nu e ca de fapt nici nu a fost pai el este, dar il gasim pe facebook nu la primaria adevarata…

Paul a spus: (mai 4th, 2014 at 21:12 )

lasa-ne, lasa-ne Robule suntem consternati de tine mai lasa-ne in pace gata ajunge ca nu ai facut nimic bun pentru oras

liana a spus: (mai 4th, 2014 at 21:15 )

hello robule numai merge asa cu virtualitatea ta pe la primarie suntem satuli si sa stii ca domnul grindeanu are mare dreptate ca nu il lasi efectiv sa faca bine spitalului de copii prin acest maret proiect

Ana a spus: (mai 4th, 2014 at 21:16 )

ar trebui sa lase la o parte aceste atacuri si sa se ocupe de proiectul Spitalul de Copii, de care este intradevar nevoie !

nicu a spus: (mai 4th, 2014 at 21:18 )

a fost odata un rob ce a condus candva timisoara si cum a venit asa a si plecat incalecat pe o asa si ne-a spus povestea asa, dar ce a ramas in urma lui? nimic…

gresteb a spus: (mai 4th, 2014 at 21:18 )

A ajuns sa comenteze sorinel pustiu,omul care isi impune rubedeniile peste tot in institutiile Statului,cel care vegeteaza (a se citi DOARME!) intr-o banca parlamentara,cel care din ambitie personala blocheaza toate proiectele Timisoarei.Pustiule,cand va debloca prietenul tau,plagiatorul Ponta bani de la buget pentru stadionul Timisoarei?Te dai mare banatean din Patas…Realitatea e ca esti mai miticizat decat un nativ din orasul ciobanului Bucur.

maria a spus: (mai 4th, 2014 at 21:20 )

din dorinta de a se vorbi depre ” primarul care are rezultate” a reusit sa blocheze traficul in timisoara

Tavi a spus: (mai 4th, 2014 at 21:22 )

Domnul deputat Grindeanu merita toata stima timisorenilor, dar acest Rob/ u are un stil de a conduce Timisoara ce dauneaza grav orasului.

mita a spus: (mai 4th, 2014 at 21:25 )

nu doar ca a distrus traficul, dar mergand pe jos prin tot acel praf care este imprastiat prin tot orasul, in special in zonele in care se lucreaza, oamenii sunt la un pas de a se imbolnavii…

mita a spus: (mai 4th, 2014 at 21:34 )

trafic blocat, lume nervoasa, copii fara un spital in adevaratul sens al cuvantului, dar afise cu domnul Robu impreuna cu candidatii la europarlamentare pe care dansul
ii sustine sunt peste tot in oras !

mircea a spus: (mai 4th, 2014 at 21:39 )

puiul de MH este doar in trecere prin timisoara spre alte zari

geo a spus: (mai 4th, 2014 at 21:41 )

ar fi perfect daca site-ul primariei ar fi actualizat in acelasi ritm cu pagina de facebook al domnului primar

Greavu a spus: (mai 4th, 2014 at 21:47 )

Maaama, s-a rasturnat carul cu pesedisti aici! :)) La cate maini scrieti, baieti? Ori este o adresare gresita, folosesc pluralul in loc de singular? Doamna Fasie, d-voastra sunteti? Faceti ore suplimentare, dar chiar duminica?!? Exploatarea omului de catre om, doamna, parca asta ataca socialistii comunisti. :)) Sanatate si putere de munca doamna, sper ca efortul Dvs sa fie apreciat la justa lui valoare. Insa o mai mare varietate de idei nu ar strica. Daca aveti nevoie de teme pentru atacarea lui Robu, contactati-ma! Prea e straveziu totul, lasati-o naibii! 😉

gina a spus: (mai 4th, 2014 at 21:53 )

domnul Grindeanu si a facut treaba, a adus fonduri pentru spitalul de copii, insa inca asteptam sa isi faca treaba si domnul Robu

george a spus: (mai 4th, 2014 at 22:08 )

indiferent ca il simpatizam pe Grindeanu sau pe Robu nu putem sa nu recunoastem faptul ca in timisoara e un haos in trafic, ca nu s-a construit spitalul de copii si pe langa asta oamenii politici se ocupa sa-si atace adversarii si nu de nevoile cetatenilor, a oamenilor care i-au votat

Dan a spus: (mai 4th, 2014 at 22:11 )

Un penibil Robu. Imediat si-a pus postastacii sa il laude!!

Tavi a spus: (mai 4th, 2014 at 22:31 )

Haideti sa fim sinceri,Dl Robu nu a creat decat haos in Timisoara,a inceput lucrari fara a fi finalizat una.

Madalin a spus: (mai 4th, 2014 at 22:32 )

Dl Robu,un penibil fara margini! Daca nu era USL acum nu ar fi fost primar!

Stelian a spus: (mai 4th, 2014 at 23:19 )

Grindeanu ca de obicei are dreptate. Robu macar de si-ar termina lucrarile.

Va-Gina a spus: (mai 5th, 2014 at 00:51 )

Toata floarea cea vestita a psd-ului in apararea lu’ Agamita! Sex simbolul psd aparat p..dele” rancede de tara „…unde esti tu Tepes Doamne…..

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (mai 5th, 2014 at 01:04 )

BĂ TIMIȘORENI VINITURI ÎN BANAT DE PRIN ROMÂNIA FOAMEI GURA ROBU! ROBU!STRIG EU INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!ESTE ADEVĂRAT AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE LA MULTE OBIECTIVE ÎN TOT ACEST TIMP DAR LINIȘTE PÎNĂ SE VOR SFÎRȘI FRAIERI DE TIMIȘOARA ÎN ORICE LOC CIVILIZAT AL LUMI TOȚI AȘTEAPTĂ ȘI SE SUPUN TRANSFORMĂRILOR PENTRU BINELE TUTUROR ȘI CINE VINE CONTINUĂ CE S -A ÎNCEPUT ÎNTR-UN ORAȘ NUMAI ÎN ROMÂNIA OLTENI SAU ȘOLDOVENY MUNTENI SAU ZIGANY SAR CU GURA VINITURILOR, AȚI VENIT ÎN BANAT FĂRĂ CHILOȚI PE VOI ȘI ACUM VREȚI TOȚI SĂ FIȚI PRIMARI VINITURI ÎMPUȚITE! I AM SPUS EU LUI ROBU CĂ AȘA VA FI! MULTE VINITURI ÎI VOR CERE CAPUL!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

INO

Ana a spus: (mai 5th, 2014 at 01:17 )

Ha ha,ce sa zic,dl Robu marele primar,scuzati-ma,dar imi vine sa rad :)))

plutitor a spus: (mai 5th, 2014 at 07:46 )

Cum apare un articol despre grindeaunu cum apar si 100 de cacatei urat mirositori sa-i aduca ode pis atului pesedist.

Razvan a spus: (mai 5th, 2014 at 10:12 )

Oare cu ce se poate mandrii dl Robu pe parcursul celor 2 ani de activitate ca primar?Cred ca,cu gropile din Timisoara se poate mandri,cu altceva nu are:))

Mircea Pola a spus: (mai 5th, 2014 at 10:32 )

De cand este deputat si-a tras masina de smardoi, in plan profesional este 0, la fel si in plan politic, un sforar fara scrupule care a ajuns in Parlamentul Romaniei cu valul. As vrea sa ne spuna Sorinel doua realizari majore pe care le-a facut pt comunitate. O problema luata de la 0 si rezolvata de domnia sa. Cred ca acest individ isi pierde timpul. Cu sau fara Robu, Timisoara ramane un oras de dreapta si in urmatorii 50 de ani.

barul beutorilor a spus: (mai 5th, 2014 at 12:33 )

toate cunostintele mele din alte zone ma intreaba cum e posibil psd sa fie atat de puternic aici in banat, in timisoara unde au facut atat rau,unde pentru democratie au murit atatia oameni, probabil timisorenii au parasit timisoara si au venit altii in timisoara

Davor a spus: (mai 5th, 2014 at 21:12 )

#barul beutorilor

Stai linistit prietene drag,au prins si ei o mica oportunitate pe fondul erodarii sustinerii pentru Traian Basescu, au profitat la maxim de alianta cu adormitul domn Antonescu si iacata-i momentan in fruntea Timisului. Ce pot sa iti garantez este faptul ca, daca hotiile PSD vor continua in acelasi ritm, daca Timisul va ramane judetul in care Ponta isi baga organul in fiecare exercitiu bugetar, al doilea mandat nu il mai pupa nici neam de pesedist. Oricum, cu Robu au muscat-o urat de tot. La inceput Lae parea victima sigura, acum ii face pe pesedei cum vrea muschiul lui. Frustrare ea pe care o incearca individul Grindeanu este oarecum de inteles in acest context.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

sorin predescu

Un vechi liberal cheamă la vot împotriva lui Nicolae Robu: lipsă de caracter și satisfacție în a face rău

Sorin Predescu, Directorul Direcției Județene pentru Cultură Timiș, i-a făcut o caracterizare pe Facebook fostului primar Nicolae Robu:  lipsă de caracter și satisfacție în a face rău. “N-am chef să râdă toată țara de noi că l-am ales primar pe Robu, n-am chef să le explic la copii că asta e, a fi ridicol și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un vechi liberal cheamă la vot împotriva lui Nicolae Robu: lipsă de caracter și satisfacție în a face rău
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Când un simplu hobby devine o pasiune adevărată şi apoi un stil de viaţă! Antonia Andreea Maliţa, campionă naţionala la crossfit

Este una din cele mai apreciate persoane din lumea fitness-ului bănăţean. Antrenoare personală cu stil şi legendă naţională în crossfit. Vorbim despre Antonia Andreea Maliţa, sportivă pur-sânge. „De loc sunt din Reșița sau cum îl mai știu unii ”satul cu tramvaie”, locul acela prin care treci să mergi la Văliug. Am practicat sportul de mică...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Când un simplu hobby devine o pasiune adevărată şi apoi un stil de viaţă! Antonia Andreea Maliţa, campionă naţionala la crossfit
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

O importată companie din domeniul automotive a deschis la Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto

Una dintre principalele companii din domeniul automotive a deschis la Timișoara o nouă locație, aici urmând să fie amplasat cel mai mare centru de testare și validare al companiei la nivel global. Specializată în sisteme de acces și autorizarea în condiții de siguranță a mașinii, compania a inaugurat un Laborator de testare al Centrului de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O importată companie din domeniul automotive a deschis la Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara a organizat miercuri, la Universitatea Ştiinţele Vieţii din Timişoara, o conferință de prezentare a proiectului „Climat mai sigur în zona de frontieră româno-sârbă.”. Proiectul este în valoare financiară de 13,8 milioane de euro , fiind cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din total. La conferinţă au participat reprezentanți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul „Climat mai sigur în zona de frontieră româno-sârbă”. Proiect transfrontalier de importanţă strategică, prezentat la Timişoara
Este una din cele mai apreciate persoane din lumea fitness-ului bănăţean. Antrenoare personală cu stil şi legendă naţională în crossfit. Vorbim despre Antonia Andreea Maliţa, sportivă pur-sânge. „De loc sunt din Reșița sau cum îl mai știu unii ”satul cu tramvaie”, locul acela prin care treci să mergi la Văliug. Am practicat sportul de mică...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Când un simplu hobby devine o pasiune adevărată şi apoi un stil de viaţă! Antonia Andreea Maliţa, campionă naţionala la crossfit
Sorin Predescu, Directorul Direcției Județene pentru Cultură Timiș, i-a făcut o caracterizare pe Facebook fostului primar Nicolae Robu:  lipsă de caracter și satisfacție în a face rău. “N-am chef să râdă toată țara de noi că l-am ales primar pe Robu, n-am chef să le explic la copii că asta e, a fi ridicol și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un vechi liberal cheamă la vot împotriva lui Nicolae Robu: lipsă de caracter și satisfacție în a face rău
Comisia de selecție și evaluare constituită la nivelul Consiliului Județean Timiș a stabilit beneficiarii și proiectele din domeniul activității sportive, care vor fi finanțate din bugetul județului. Cea mai mare parte a cererilor au fost aprobate, câteva nu au întrunit punctajul și condițiile cerute. Suma totală acordată este de 3,250 milioane de lei, fiind stabilită...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CJ Timiș a decis cum se împart banii pentru activități sportive
Peste două luni, Primăria Timișoara va putea pregăti licitația pentru desemnarea unei firme care să realizeze  Centrul de colectare separată a deșeurilor prin aport voluntar. Instituția a semnat contractul pentru proiectarea acestui centru, care va prelua 13 tipuri de deșeuri. Prin contract va fi elaborat studiul de fezabilitate (SF) și proiectul tehnic (PT), totodată se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un pas mic pentru un proiect mare. Centrul de predare a deșeurilor, care va fi amenajat pe 2,5 hectare are proiectant
Primarul Dominic Fritz afirmă că, dacă pe vremea lui Nicolae Robu, societatea Colterm a fost căpuşată de clici de partid, acum funcționează pentru timişoreni. Fritz îi răspunde astfel fostului primar care, zilele trecute, a prezentat un grafic pe care l-a denumit “situaţia reală de la COLTERM”. Dominic Fritz afirmă că Nicolae Robu dezinformează din nou,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz reacţionează: Pe vremea lui Robu Colterm a funcționat pentru a fi căpușat de clici de partid
De vineri, 19 aprilie, operele artiștilor români și islandezi realizate în cadrul proiectului de revitalizare a Conacului Mocioni vor fi expuse la Centrul Multifuncțional Bastion. Astfel, după trei săptămâni de expunere pe simezele din capitala Islandei, expoziția eveniment despre Conacul Mocioni revine acasă. Intitulată „Heritage of the past-Future of the Community”, expoziția cuprinde lucrări de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Expoziția dedicată reabilitării Conacului Mocioni revine acasă, pe simeze la Centrul Multifuncțional Bastion/Foto
Din 29 aprilie devine efectiv funcțională obțiunea de a se rezolva online operațiunea de a obține o autorizație de construire, la Primăria Timișoara. Cei care vor depune primele trei astfel de cereri vor fi extrem de fericiți, primele trei solicitări depuse în format digital pentru obținerea autorizației de construire, vor fi operate cu prioritate, fără...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara devine funcțională rezolvarea online a cererilor pentru autorizația de construire. Primii trei solicitanți, tratați cu prioritate, fără taxe
Universitatea Politehnica Timișoara e pregătită de un nou eveniment în care practic îşi pregăteşze viitorul… Ziua Porţilor Deschise, rezervat viitorul studenţi. UPT a cultivat mereu o bună relație de colaborare cu elevii și cu școlile, organizând o serie de cursuri, concursuri și evenimente dedicate acestora, de la „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un eveniment aşteptat se apropie cu paşi repezi: Zilele Porților Deschise la UPT
Top