Stirile din ziua: 28 mai 2014

Matematicianul Grindeanu, ingaduitor cu „e-ul” primarului Robu

Matematicianul Grindeanu, ingaduitor cu „e-ul” primarului Robu

Deputatul PSD Sorin Grindeanu a sărit să amendeze ultimele calcule făcute în Singapore de primarul Nicolae Robu. Liberalul încerca să demonstreze că PNL ar fi câștigat de fapt alegerile în Timișoara. Declarându-se foarte bun la matematică, liderul PSD îi atrage atenția lui Robu asupra greșelilor de calcul, dar scapă din vedere niște chestiuni… umaniste.

Adrian Orza

Adrian Orza rupe tacerea doar pe jumatate

Imediat după ce a demisionat din conducerea naţională a PNŢCD, fostul viceprimar al Timişoarei a ieşit pentru prima oară, după mult timp, într-o conferinţă de presă. Adrian Orza a pledat pentru unificarea dreptei, dar acest lucru este obligatoriu să se facă în jurul principiilor de dreapta, şi nu al unor persoane. Consilierul local PNŢCD a căzut în dizgraţia filialei judeţene în ultima vreme.

Cu toporul si drujba, la mall!

Cum să tai un buștean în opt secunde, la o viteză de 240 km/h? Dacă vă vreți să aflați răspunsul, nu ratați demonstrația tăietorilor de lemne organizată sâmbătă. Mall-ul timișorean va găzdui o inedită întrecere între cluburile GV Team, din Săcueni, și Timbersports West, din Arad. Va veni în orașul de pe Bega pentru a populariza acest sport mai puțin obișnuit la noi, dar foarte popular în lume, și campionul național la tăiat lemne, Dan Petrescu.

Analize gratuite de hepatita B si C pentru gravide, de la 1 iunie

Pachetul minimal şi pachetul de servicii medicale de bază care vor intra în vigoare de la 1 iunie prevăd, în cazul supravegherii gravidei, și testele pentru hepatită B și C. Acestea se adaugă testului HIV, care se face deja gratuit. În România nu există, în acest moment, o statistică referitoare la gravidele cu hepatită cronică.

Festivalul berii revine la stadion, desi Robu anuntase ca-l muta la Padurea Verde

Locuitorii din zona Stadionului „Dan Păltinișanu” s-au bucurat degeaba acum trei luni, când primarul Nicolae Robu a promis că mută festivalurile din fața caselor lor. Peste numai o săptămână, în același loc, începe un nou festival al berii! Acesta va dura zece zile și va aduce cu sine și restricții de circulație, dar și concerte cu Loredana sau Zdob și Zdub. Primăria se justifică spunând că nu a avut timp să asigure condiții optime la Pădurea Verde.

„Locomotiva USL” Robu a calculat de ziua lui: timisorenii prefera Dreapta

Nici măcar de ziua lui și aflat la mii de kilometri de casă, primarul Nicolae Robu nu se poate abține de la calcule și comentarii politice. Aflat în Singapore, în loc să se bucure de o după-amiază liniștită, liberalul a postat pe Facebook un comentariu în care explică de ce Alianța PSD-UNPR-PC nu este învingătoare în alegerile de duminică.

In scurt timp, Zona Steaua va avea a doua piata volanta din Timisoara

La câteva săptămâni de la deschiderea primei piețe volante din Timișoara ar putea apărea cea de-a doua! Proiectul pare să fi prins deopotrivă la micii producători și cumpărători, astfel că experimentul ar putea fi repetat, de această dată în zona Steaua. Singura piață de acest tip funcționează, în prezent, în zona stadionului.

Cifrele care ar trebui sa-i produca frisoane lui Ponta

PSD a câștigat alegerile europarlamentare de duminică. Clar și detașat față de celelalte partide. Toate așezate în partea dreaptă a eșichierului politic, dacă asta contează. A fost multă exaltare pentru cei mai mulți lideri social-democrați, și mai multă în televiziunile lui Felix și Ghiță, dar și destule umbre de îngrijorare pentru cei mai echilibrați dintre liderii PSD. Care și-au adus aminte de penibilul moment „Mihaela, dragostea mea!”.

48 h/Made in TM, doua zile de party la Padurea Verde / PROGRAM

Mai sunt două zile până la… 48 de ore de muzică, dans și activități în aer liber. AnonimTM și Made in TM vă așteaptă să retrăiți emoția sunetelor care au consacrat tradiția party-urilor „48h”. La Pădurea Verde vor ajunge, la acest sfârșit de săptămână, un număr impresionant de artiști renumiți, care vor oferi participanților ocazia perfectă de a evada din peisajul cotidian. Cu această ocazie va fi lansată și cea de-a șasea compilație dedicată muzicienilor din Timișoara, care cuprinde în acest an un număr record de piese.

Pe motiv de „ciuma rosie”, Bojin se gandeste sa-l dea in judecata pe Robu!

Preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, îi cere primarului liberal al Timişoarei, Nicolae Robu, să-şi ceară scuze public în faţa alegătorilor, după ce a afirmat că unitatea dreptei poate scăpa România de „ciuma roşie”. Dacă edilul Timişoarei nu îşi va pune cenuşă în cap, PSD Timiş ar putea să-l cheme la bară pentru a da explicaţii.

Doua zile de distractie pentru mici si mari in Parcul Copiilor / PROGRAM

Parcul Copiilor se transformă, la finele săptămânii, într-un imens loc de joacă, cu prinți și prințese. Cea mai mare petrecere pentru pici va fi organizată chiar de ziua lor de Primăria Timișoara. Tot felul de ateliere, plimbări gratuite pe Corabia Piraților și chiar o vânătoare de comori îi așteaptă pe micii sărbătoriți. Părinții și bunicii sunt invitați să studieze, în același timp, ofertele de creşe, grădiniţe, after-school, cluburi de muzică, înot sau dans de la Târgul Educaţional.

Top